daha önce koymuştum resimleri de kimse bakmadı yaa.. :) Hala bekliyorum yorum ben=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canımeğer vaktim olursa bakmaya çalışırım ama söz vermiyeyim , ben o büyük kısmetin farklı olduğunu düşünüyorum ama illa da aşk demiyorum , okuyorsan başarı çalışıyorsan güzel bir iş yada büyük bir yenilik aşk .. herşey olabilir dilerim barışırsınız
![]()
erkek arkdaşımla küsüs kova burcu umarım arar beni kac gündür konuşmuyoruz cünküoğlak yada koc boga burcu birisi yok tanıdığım adında a harfi oda dogru tahmin yoruldum gercekten beklemekten daha nekadr dayanıcam bilmiyorum beni kırmayıp tekrar yorumladıgın için cok teşekkür ederim
daha önce koymuştum resimleri de kimse bakmadı yaa.. :) Hala bekliyorum yorum ben=)
Eki Görüntüle 420407 Eki Görüntüle 420412 Eki Görüntüle 420415 Eki Görüntüle 420417 Eki Görüntüle 420418 Eki Görüntüle 420419
ninlaldag bana da bakabilirmisin lütfenn![]()
çok bulanık canım sen nasıl görüyorsun :S tabağın biraz net ama objeleri seçemiyorum .. üzgünüm :/
neyse canın sağolsun ne yapalım :/
banada bakabılırmısınız rıca etsem
banada bakabılırmısınız rıca etsem
tamam canım teşekkür ederim bugün akşama çeker yollarım o halde sana özelden iletirim ::)
bende baktırmak istiyorum çok ihtiyacım var ne olur bakabilirmisin?
kahvemi içtim kapattım birazdan resimlerini çekeceğim eğer becerebilirsem buraya aktarcam fotoları inş banada bakarsın.