Eki Görüntüle 427173 Eki Görüntüle 427174 Eki Görüntüle 427175 Eki Görüntüle 427176 Eki Görüntüle 427177 Eki Görüntüle 427178 Eki Görüntüle 427179 Eki Görüntüle 427180 tekrar resim attim ama galiba yine karsik bi ffal yine bakarmisin lutfen simdiden sagol
canım merhaba biraz karışık ama olsun bakmaya çalştım ,
yüreğin birkaç gün içinde bir hop etmiş gibi ani bir heyecan ve sıkkınlık oldu mu...
yeni bir oluşum içerisinde gibisiniz , bu yatırım olabilir yada manevi anlamda ama çok köklü kalıcı bir oluşum ve güzel.. adında e,m harfleri geçen bir erkeğin de buna desteği(güçlü bir erkek )
aile bireylerinden birinin bir sorunu için 3 lü bir konuşma bu çözüme ulaşmada koç,boğa,oğlak burcu olan kişinin desteğiyle çözüme kavuşabilir..
bir kadının duaları açmış ellerinin tertemiz çıkmış isminde h,a harfi geçen bir erkeğin de beraberinde rahatlaması yine aile içi olması muhtemel diyorum...
yakın çevrenizde yaşanılan biri uzun boylu olan iki erkeğin kırgınlığı 2 vakit önemli en fazla 2 hafta içinde buzlar eriyebilir diyebilirim..
senin kalbin birine kırıldı mı 5 gün içinde en fazla 5 hafta diyebilirim , ama kırgınlığını arkadana almışsın şuan sanki sineye çekmiş gibi..
bir erkeğin dizden destek beklediğini düşünüyorum manevi anlamda oğlak,koç yada boğa olabilir...
ve son olarak aile içindeki size yakın olan erkek için 2 vakit zaman dilimi çok öenmli şu ara kafası çorba gibi 2 erkeğin de bunu etkilemesi ve işleri hepten sarpa sarmaları sorunun çözümüne engel oluyor gibi... biraz sabır sonrasında ferahlamalar olabilir diyorum...
benden bu kadar

falım yukarıda