Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet başlıktanda anlaşıldığı gibi isteyen istediği kadar yazabilir
mantıklı olması şart değil aklına geleni yaz istersen fıkra yaz istersen mani şarkı sözü
Aslında ne güzel bir başlıkmış, devam etmemiş. hortlatmak lazım tekrar bu başlığı. gelip saçmalayabilir herkes gönünce. Ben bugün bir arkadaşımı ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha farkettim mesela. aha da yazdım onu buraya.
ya ben deliricem. ben kafayı yiycem. neye niyet etsem bozuluyor. "şu da yolunda gitsin be" desem ilk onda aksilik çıkıyor. bunaldım artık yenilik istiyorum rahatlamak istiyorum sıkıldıııımmmmmmmmmmmmm
ya Allah aşkına neden fetusların durup dururken kalbi duruyor bilen yok mu benim yengemin öyle olmuştu biraz fiziken zayıf olmak dışında pek anormal bir hastalığı yok
ben aptalım. aptalların da yüz karasıyım. aptalca bir korku-heyecan karışımı his yüzünden gidip konuşamıyorum, hakkımı arayamıyorum. başıma gelen her şeyi hak ediyorum. insanlara "beni sömürün! beni kullanın!" diyorum. aptalım işte....