isteyen istediği kadar yazabilir

ultraanne

hakikaten ultraanne oluyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
1.390
381
113
evet başlıktanda anlaşıldığı gibi isteyen istediği kadar yazabilir
mantıklı olması şart değil aklına geleni yaz istersen fıkra yaz istersen mani şarkı sözü

HADİ BAŞLAYALIM BU DA ABUK SABUK BİR OYUN İŞTE:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

yalnızım dostlarım yalnızım yalnııııııııııııızzzzzzzzzzz

kimseler bğenmemiş oyunumu sanki:43:

Son sözüm kalmadı söyleyecek sana
Sadece birkaç küçük sitem
Belki onlar da eriyip gidecek
Mutlu olduğunu bilsem

Göz görmeyince gönül katlanır derler
Ondan biraz uzak olsam yeter
Ama hiç yalnız bırakmaz anılar
Çünkü en çok mesafeyi severler

Ben birkaç parça anıyla sarhoş oldum bugün
Ve mutluluğum kaldı dağlar ardında

Çünkü yoksun yanımda
Neyleyim İstanbul'u sonbaharda

Sen çünkü yoksun yanımda
Neyleyim İstanbul'u sonbaharda

Şimdi hiç gücüm yok sana geri dön demeye
Çünkü ayrılık vardı sözlerinde
Hem zaten başkasını bulmuşsundur
Hakkım yok rahatsız etmeye

Şeytan diyor ki ağzına gelen herşeyi say
Ama şeytan senin dediklerini yapmıycam
:33:

Aslında ne güzel bir başlıkmış, devam etmemiş. hortlatmak lazım tekrar bu başlığı. gelip saçmalayabilir herkes gönünce. Ben bugün bir arkadaşımı ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha farkettim mesela. aha da yazdım onu buraya.

Birden çok konu var böyle ama her birine girip yazıyorum :KK53:

Erken yatmalı erken kalkmalı ve artık ders çalışmalıyım. (İşe girersem sonuncusu kolay olmayacak tabi)

Canım su böreği istiyor. Bana yapıp yollayacak bir hayırsever arıyorum : D

bu ne biçim hayat ya böyle ömür mü geçer? bişeyler yapmalıyım ama ne işte onu bulamıyorum..

ne biçim sıkılmışsam demek ki bütün oyunları üste taşımışım :KK55:

Dedikoduluk neyim var ben bunu bir türlü çözemedim arkadaş, bir çekememezlik var demek ki ama ne yönden bulamadım.
Herkes kendi hayatına baksa keşke.

ya ben deliricem. ben kafayı yiycem. neye niyet etsem bozuluyor. "şu da yolunda gitsin be" desem ilk onda aksilik çıkıyor. bunaldım artık yenilik istiyorum rahatlamak istiyorum sıkıldıııımmmmmmmmmmmmm :mad:

bahça da yeşil çınar, boyun boyuma uyar...
ben seni gizli sevdim, bilmedim alem duyar...

ya Allah aşkına neden fetusların durup dururken kalbi duruyor bilen yok mu benim yengemin öyle olmuştu biraz fiziken zayıf olmak dışında pek anormal bir hastalığı yok

ben aptalım. aptalların da yüz karasıyım. aptalca bir korku-heyecan karışımı his yüzünden gidip konuşamıyorum, hakkımı arayamıyorum. başıma gelen her şeyi hak ediyorum. insanlara "beni sömürün! beni kullanın!" diyorum. aptalım işte....

ne olacak benim bu halimmm daha dün it gibi peşimden koşarken bugün sesin kesildi manyak adammmmmmmmmmm :KK67::KK67:

Back
X