- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
kendine güvenmen gerekiyor diyor kartın. güçlü iradeli, pozitif olursan parasal sorunları aşacağını söylüyor. yani tamamen senin kendine tam güvenmenle alakalı işin sonucu. içinden gelen hislere inan doğru yolu gösteriyor4, 57 , 82 Beklediğim işin akıbeti ? : )
Siftah benden olsun . Kolay gelsin. :)
sevdiğin ve istediğin şeyleri olması gerekenden fazla sahipleniyorsun. bu da seni geriyor. kaybetme / olmama gibi korkular yaşıyorsun. seni üzen durumlardan uzak durman gerekiyor değişmen ve eskiye saplanmış halinden kurtulmasın güzel günlerin bu şekilde gerçekleşeceğini söylüyor. bu şey gibi ne kadar olumlu olur illa olsun psikolojisinde olmaz rahatlarsan dileklerin o şekilde gerçekleşir. umarım anlatabildim. bu bebek meselesi başka bir olay üzerinden gerçekleşecek diyor. bu ne olur bilemiyorum3-90-160 bu sene bebişim olacak mı?
Teşekkür ederimsevdiğin ve istediğin şeyleri olması gerekenden fazla sahipleniyorsun. bu da seni geriyor. kaybetme / olmama gibi korkular yaşıyorsun. seni üzen durumlardan uzak durman gerekiyor değişmen ve eskiye saplanmış halinden kurtulmasın güzel günlerin bu şekilde gerçekleşeceğini söylüyor. bu şey gibi ne kadar olumlu olur illa olsun psikolojisinde olmaz rahatlarsan dileklerin o şekilde gerçekleşir. umarım anlatabildim. bu bebek meselesi başka bir olay üzerinden gerçekleşecek diyor. bu ne olur bilemiyorum
bir hayal kırıklığın olacak. dikkatli olmalısın. sezgilerin çok güçlü rüyalarına önem ver. onları takip et. son kartın bireysel kontrolcülüğünden vazgeçmeni ve yine istediğin konuda hayal kırıklığı yaşayacağını söylüyor.11-34-43
Beklediğim işin akıbeti nasıl olacak
Ben eksik kalmayayım
kendini iyi bilen bir insansın sabırlı ve metin olmalısın. sevdiğin kişiye bağlısın. sen yada eşin ikizler burcu galiba. mantığınız çok belirgin. şanslı sayın 6. ilişkide bir taraf daha verici olmuş. eğer bu kişi eşinse ilişkinin monotonlaşmaması için seninde empati yapman gerekebilir. yada dediğim gibi tam tersi. bebek içinse vakti var birazcık. sabretmen lazım.3 ,63,92 yakın zamanda bebeğim olur mu
kimse acele etmezse bakarım no problem :)_BADE_ , çok teşekkür ederim.
Mesajlara nasıl yetiseceksiniz merak ediyorum. :) Çok yoğun olur.
çok teşekkür ederimkendini iyi bilen bir insansın sabırlı ve metin olmalısın. sevdiğin kişiye bağlısın. sen yada eşin ikizler burcu galiba. mantığınız çok belirgin. şanslı sayın 6. ilişkide bir taraf daha verici olmuş. eğer bu kişi eşinse ilişkinin monotonlaşmaması için seninde empati yapman gerekebilir. yada dediğim gibi tam tersi. bebek içinse vakti var birazcık. sabretmen lazım.
2. kartın hayatında bir yalan var bu senden kaynaklı olacak diyor. uyarıyor seni. şuan pek sorumluluk almak için uygun olmadığını, zaferin henüz tamamlanmadığını kısmi olarak gerçekleştiğini söylüyor.isteğin için işin yada hayatında başka türlü bir konuda problemin olduğunu önce bunları çözmeni ve bencillikten kaçınman gerektiğini söylüyor.10
46
82
Bende çocuğum olacak mı diye merak edenlerdenim...
hanginiz ikizler burcu o tuttu muçok teşekkür ederimtabikide verici benim
Değişime gitmezsen girişimlerin seni tatmin etmeyecek şekilde ilerleyecekmiş tatlım 2. kartın korku. bu kart bir karar verdiğinde korkular yaşadığını ve hatalarla yol açtığını söylüyor. aynı zamanda dış görünüşü simgeliyor. diğer kartın ise istediğin şeye, daha iyiye ulaşman için birşeylerden vazgeçmeni söylüyor. ( mesela kilo demişsin bunun için düzenli yaşam spor gibi) bakış açını değiştirmeli önce kendine öncelik vermelisin. bir de senin için önemli biri var nasıl desem idol mü derler ne derler gözünden düşecek bu kişi..Badecim banada bak müsait olunca kuzu
1-5-108 şişkoluk
Çok teşekkür ederim canım son lart ne kadarda doğru çıkmışDeğişime gitmezsen girişimlerin seni tatmin etmeyecek şekilde ilerleyecekmiş tatlım 2. kartın korku. bu kart bir karar verdiğinde korkular yaşadığını ve hatalarla yol açtığını söylüyor. aynı zamanda dış görünüşü simgeliyor. diğer kartın ise istediğin şeye, daha iyiye ulaşman için birşeylerden vazgeçmeni söylüyor. ( mesela kilo demişsin bunun için düzenli yaşam spor gibi) bakış açını değiştirmeli önce kendine öncelik vermelisin. bir de senin için önemli biri var nasıl desem idol mü derler ne derler gözünden düşecek bu kişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?