- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi Novamber wind
-
benim yükselen ikizlerhanginiz ikizler burcu o tuttu mu
kararlılığın ekonomik gücünü elinde tutacağını gösteriyor diyor kartın içinde bulunduğun koşullar senin lehine olacak..15-43-62
Beklediğim mal davası sonucu ile ilgili aşağı yukarı bişicikler
meslek hayatında başarı ve güzel bir ortam diyor kartın. kendi kararlarına güveniyorsun, bu da doğru bir yol oluyor genelde. yarım kalan bazı işlerin var. daha önce bazı konularda risk almışsın bunlar sana olumlu olarak geri dönecek. son kartında yine başarı ve gelişimi gösteriyor.Ben de yerimi alayim madem
3, 24, 101
Çalışma hayati mi,dünyaya yeni bir nefes getirmek mi?
Sorum azıcık absürt olabilir ama başka nasıl sorulur bilemedim
Sen daha çok sahiplenen taraf olmuşsun yani bir birliktelik var mı bilmiyorum ama sevdiğin kişiyi sahiplenmişsin. ilgi bekliyorsun. karşı taraf senin kadar değil. biraz dinlenmeye ve zamana ihtiyacın var diyor kartın tabi bu uzun dönemli değil, birazcık kendini geri çekmen yeterli. herhangi bir girişimde bulunmaman ve beklemen gerekiyor. iç sesine güven..3 35 102
Ask hayatim nasil beni gercekten seviyormu ?????
Simdiden tesekurler :)
meslek hayatında başarı ve güzel bir ortam diyor kartın. kendi kararlarına güveniyorsun, bu da doğru bir yol oluyor genelde. yarım kalan bazı işlerin var. daha önce bazı konularda risk almışsın bunlar sana olumlu olarak geri dönecek. son kartında yine başarı ve gelişimi gösteriyor.
kişisel fikrim önce kariyer sonra bebiş :)
zor bir ikilem içindesin. vazgeçmekle kalmak arasında. özel hayatın tamamen değişecek diyor ama bu ( inancını bilmiyorum) inançlarına tam manada yöneldiğin zaman gerçekleşecek. doğru uyumu bulman yada nasıl denir orta yolu bulmak, uzlaşmak gerekiyor. sabredip inançlarını pratiğe dökersen yeni bir başlangıç ve somut sonuçlar senin istediğin gibi olacak diyor kartların canım umarım anlatabildim.1 65 161 evliligimin gelecegi bu aralar cok mutsuzum
içinden gelen seslere kulak vermiyorsun buda hayatında düzensizliğe neden oluyor. duygusal gerçeklerden kaçış durumun var korkuyor musun anlayamadım tam olarak. ama beklediğin şey her ne ise hayal kırıklığı yaşayacaksın. biraz iç açıcı olmadı ama inşallah senin istediğin şekilde sonuçlanırBen de sıraya gireyim bari zahmet olmazsa tabi ki :)
58
46
34
Beklemeli mi, vaz mı geçmeli...
kartların çok güzel çıktı. dürüst yalansız ve neşeli bir birliktelik seni bekliyor canım. sen kendini kandırmıyorsun asla hissettiklerinde. o kişiyle telapatik bir bağ kurmuşsun. diğer kartın mutluluk ve huzurun başlangıcını haber veriyor. hedefine ulaşacaksın. bir de o kişi çok dürüst ve sıcak kanlı, insanlara yardım etmeyi seven biri. biraz fazla hırslı ve başarıya odaklı. gezmeyi, eğlenmeyi, sporu çok seviyormuş. siyaset ve iletişimi iyi. kısacası mesleği her ne ise başarılı biri bu. evini çok seven iyi bir koca adayı diyor son kartın :)12-32-25
Sevdigim kisi ile bir araya gelecek miyim iliskimiz olacak mi ?
Umarim bana da bakabilirsiniz , cok tesekkurler :)
Yeni bir sevginin haberini verdi ilk kartın. yani hayatına sana değişik bir sevgiyi tattıracak biri girecek. annelik diyelim biz ona. :) biraz kendini anlaman ve duygularını dışa vurman gerektiğini de söylüyor. hırslı, arzulu birisin düşünce gücüne biraz daha yönelmelisin. hayatındaki erkek sana kendini adamış görünüyor...Ayyy dayanamadım ben de geldim 3,13,23 bebeğim olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?