İsteyene bakabilirim

Novamber wind
9 - 44 - 115
Evliliğimin gidişatına bakabilirmisin canım, rica etsem lütfen?
Sonumuz ne olacak.. ?
Planladıkların hayata geçebilir. çünkü sorumluluk alabilen bir insansın. güçsüz hissedebilirsin bu dönemlerde. pes etme. aileyi ayakta tutacak olan sensin. ayrılık var diyemicem ama tartışmalar var yada olacak. kendini savunmalısın.

25 29 17 bana da bakar mısınız aşk ve okul yaşantım ? diyebilirim özellikle sorum yok Novamber wind
okul hayatın gayet yolunda. sabrın ve yapıcı olman işe yarıyor öğrenim hayatında. aşk hayatın içinse eşini iş hayatında tanıma olasılığın yüksek. ve maddi açıdan güçlü biri olacak kendisi.

Çok teşekkür ederim

Bana da bakar mısın? Çok kötü durumdayım, dibin de dibindeyim.
Eşimle ayrıldık, daha doğrusu terketti. Boşanmak istemiyorum.

6-98-156
zorluklar, tartışmalar, engeller... bu konuyu asla hırs haline getirmemelisin. korkularından kurtuluyorsun diyor kartlar. şu durumda yapman gereken zorlayıcı tutum sergilememen uzlaşmacı yaklaşman en doğrusu olacak. biraz bekle, sorunların çözülüğ zihnen rahatlayacaksın. az sabır canım

Çok çok teşekkürler

ne olur uyuma vallahi önemli hayatımda ilk defa davalı olan tarafım çünkü 16-23-98 üstte de yazmıştım zaten

ne olur uyuma vallahi önemli hayatımda ilk defa davalı olan tarafım çünkü 16-23-98 üstte de yazmıştım zaten
bu mahkeme ne ile ilgili bilmiyorum ama elini kolunu bağlamış zihnini çok fazla meşgul ediyor ama durum senin lehine olabilir diyebilirim net olamıyorum ama sonucu özgürlük diyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…