- 29 Mart 2012
- 437
- 201
- 73
- Konu Sahibi Novamber wind
-
1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
Planladıkların hayata geçebilir. çünkü sorumluluk alabilen bir insansın. güçsüz hissedebilirsin bu dönemlerde. pes etme. aileyi ayakta tutacak olan sensin. ayrılık var diyemicem ama tartışmalar var yada olacak. kendini savunmalısın.Novamber wind
9 - 44 - 115
Evliliğimin gidişatına bakabilirmisin canım, rica etsem lütfen?
Sonumuz ne olacak.. ?
okul hayatın gayet yolunda. sabrın ve yapıcı olman işe yarıyor öğrenim hayatında. aşk hayatın içinse eşini iş hayatında tanıma olasılığın yüksek. ve maddi açıdan güçlü biri olacak kendisi.25 29 17 bana da bakar mısınız aşk ve okul yaşantım ? diyebilirim özellikle sorum yokNovamber wind
Çok teşekkür ederimPlanladıkların hayata geçebilir. çünkü sorumluluk alabilen bir insansın. güçsüz hissedebilirsin bu dönemlerde. pes etme. aileyi ayakta tutacak olan sensin. ayrılık var diyemicem ama tartışmalar var yada olacak. kendini savunmalısın.
zorluklar, tartışmalar, engeller... bu konuyu asla hırs haline getirmemelisin. korkularından kurtuluyorsun diyor kartlar. şu durumda yapman gereken zorlayıcı tutum sergilememen uzlaşmacı yaklaşman en doğrusu olacak. biraz bekle, sorunların çözülüğ zihnen rahatlayacaksın. az sabır canımBana da bakar mısın? Çok kötü durumdayım, dibin de dibindeyim.
Eşimle ayrıldık, daha doğrusu terketti. Boşanmak istemiyorum.
6-98-156
zorluklar, tartışmalar, engeller... bu konuyu asla hırs haline getirmemelisin. korkularından kurtuluyorsun diyor kartlar. şu durumda yapman gereken zorlayıcı tutum sergilememen uzlaşmacı yaklaşman en doğrusu olacak. biraz bekle, sorunların çözülüğ zihnen rahatlayacaksın. az sabır canım
finansal özgürlük tamamlandığı zaman diyor3 64 124
Ne zaman evlenicem
finansal özgürlük tamamlandığı zaman diyorçalışıyor musunuz
Çok teşekkür ederim iyi gecelerokul hayatın gayet yolunda. sabrın ve yapıcı olman işe yarıyor öğrenim hayatında. aşk hayatın içinse eşini iş hayatında tanıma olasılığın yüksek. ve maddi açıdan güçlü biri olacak kendisi.
Aşk hayatın işin 7-12 ay arası diyebilirim. Birde fazla mı bilgisayar tv alışkanlığın var? ona göre yorum yapacağım
bu mahkeme ne ile ilgili bilmiyorum ama elini kolunu bağlamış zihnini çok fazla meşgul ediyor ama durum senin lehine olabilir diyebilirim net olamıyorum ama sonucu özgürlük diyor çünküne olur uyuma vallahi önemli hayatımda ilk defa davalı olan tarafım çünkü16-23-98 üstte de yazmıştım zaten
mükemmelsin teşekkür ederim :))))bu mahkeme ne ile ilgili bilmiyorum ama elini kolunu bağlamış zihnini çok fazla meşgul ediyor ama durum senin lehine olabilir diyebilirim net olamıyorum ama sonucu özgürlük diyor çünkü
Bana da bakar mısınız lütfen1-162 arası 3 sayı söyleyin ve sorunuzu sorun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?