İsteyene bakabilirim

yaa teşekkür ederim

17 26 3
sorum da 2,5 ay önce sevgilimden ayrıldım. onla barışacak mıyız nasıl olacak onu merak ediyorum
Ayrılık sebebi ne bilmiyorum ama sanki hatalar tek taraflı olmamış bu ilişkide. Yani bu ayrılığın sana öğretmek istediği şeyler var aslında. Bir şeylerden belkide hatalardan tecrübe edinmen gerekiyormuş. Açık fikirle irdelemen ve sonuca ulaşman muhtemel. Sen daha baskın kişiliksin. İki tarafında bencillikleri olmuş. Herşeye rağmen sahiplenici bir ilişkiymiş. Barışma konusunda net olamıyorum ama şunu söyleyebilirim kurtarılabilecek bir ilişki. Oturup enine boyuna konuşulması her şeyi çözecek. Çünkü dediğim gibi bu ayrılık sana da ona da çok şeyin farkına varmayı öğretmiş.

Benim eşimin iş durumu var yurtdışına çıkacak ama hep bi sorunlar oldu cikamadı ve haber bekliyoruz birde annem babam şuan ayrı yaşıyorlar birleseceklermi acaba biraz sorum çok oldu ama

8-11-22 isteklerim gerçekleşecek mi ?
hareketsiz bir dönemdesin uzun zamandır. yani bu istekler için ortada yeterli çaba yok. açıkçası çözemedim de. kartların sezgilerinin çok kuvvetli olduğunu rüyalarına önem vermeni söylüyor. bana daha çok evlilikle ilgili bir istek geldi. bebek falan mı acaba dicem ama. 8 ay kadar sonra herşey yoluna girmiş olacak.

konunu da hortlatıp başına iş açtım ama
çok teşekkürler

Çok teşekkür ederim Bade'cim inşallah herşey yoluna girer.

Benim eşimin iş durumu var yurtdışına çıkacak ama hep bi sorunlar oldu cikamadı ve haber bekliyoruz birde annem babam şuan ayrı yaşıyorlar birleseceklermi acaba biraz sorum çok oldu ama
Barışma konusuna birşey diyemiyorum özür dileyerek. eşinin işi kazanımla sonuçlanacak canım sabırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…