- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
isteyen varsa bakarım arkadaşlar
isteyen varsa bakarım arkadaşlar
Hemen yapıp içip atcam lütfen bi yere kaybolma canımisteyen varsa bakarım arkadaşlar
canım bir ağacın var ağacın dallanıp budaklanmış hanenize yeni bir birey katılabilir gerçi evli misin tam bilmiyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-atsaniz-kabulumdur-bakabilir-misiniz.782453/
Bana bakabilir misin canım?
Teşekkür ederim :)
canım bir ağacın var ağacın dallanıp budaklanmış hanenize yeni bir birey katılabilir gerçi evli misin tam bilmiyorum
ama evlisin gibi geldi. s ve e harfleri olan biriyle berabersin sanırım birbirinize tam desteksiniz istediğiniz bir şey var kuşunuz ulaşmak üzere size. bu kişiyle bir yola çıkmışsınız dediğim gibi evlilik yüksek ihtimalle güzel ve aşk dolu bir yol bu. Allah daim etsin. tam çözemedim ya iki bebeğin olacak yada ikizlerin olacak canım bana ikiz gibi geldi hayırlısı =) ve ikiside erkek olacak
tabağının ortasında yüzük çıkmış ya nişanlısın yada evlisin galiba. ama çok yeni gibi. kısa süre içinde hamile kalabilirsin çok tatlı bir kız çocuğu var. baya kısmetli gelecek bu çocuk öyle böyle değil. bir 9 var artık gündür aydır bilemem güzel bir nasibin var o tarihte. belki de söylediğim gibi bebek olabilir yine. canını sıkan biri var gibi baya sürtünüyor bu kişi sana sinirlerini bozuyor çekiniyorsunda ama korkma zarar veremez sana. gözünde büyütmüşsün ama unutma havlayan köpek ısırmaz. bir kalabalık topluluk var düğün de olabilir böylenişan gibide olabilir ama bir topluluk olacak canım. hakkında hayırlısı olsun.Eki Görüntüle 1355261 Eki Görüntüle 1355262 Eki Görüntüle 1355264 Eki Görüntüle 1355271 Eki Görüntüle 1355272 canım bakarsan çok mutlu olurum
bak dedi dersin haberi alınca bana mesaj at =))Heheheheh şakaaaaa kız ağzın bal yesin kız :)
Sağolasın
Canım teşekkür ederim gerçekten çok mutlu ettim şuan nişanlıyım ama bi bebeğim olmasını zaten çok istiyorum inşallah söylediğin gibi olurtabağının ortasında yüzük çıkmış ya nişanlısın yada evlisin galiba. ama çok yeni gibi. kısa süre içinde hamile kalabilirsin çok tatlı bir kız çocuğu var. baya kısmetli gelecek bu çocuk öyle böyle değil. bir 9 var artık gündür aydır bilemem güzel bir nasibin var o tarihte. belki de söylediğim gibi bebek olabilir yine. canını sıkan biri var gibi baya sürtünüyor bu kişi sana sinirlerini bozuyor çekiniyorsunda ama korkma zarar veremez sana. gözünde büyütmüşsün ama unutma havlayan köpek ısırmaz. bir kalabalık topluluk var düğün de olabilir böylenişan gibide olabilir ama bir topluluk olacak canım. hakkında hayırlısı olsun.
bak dedi dersin haberi alınca bana mesaj at =))
aslında fazla bir şey çıkmamış falında. Y-V H harfleri yan yana. bu iki isme daha doğru harfleri barındıran kişilere hasetlenen çok var. ulaşmak istediğin bir mevki bir dileğin var gibi onun biraz daha vakti var. bir de hane dışından birinin bir haberini alabilirsin üzüleceksin bu habere. nolursa olsun gönlün ferahlayacak canım bazı şeylere pişmanlık duymuşsun ama üzülme önemli olan ders çıkarabilmek. hayatta iyi kötü her şey bir şey katar bizlere..bakabilirmisin falıma :))
ben bir 9 gördüm ama bebek olabilirde demiştim belkide iştir çok iyi bir gelişme olacak çünkü. gündür haftadır aydır onu bilemem canım gönlüne göre olur inşallahCanım teşekkür ederim gerçekten çok mutlu ettim şuan nişanlıyım ama bi bebeğim olmasını zaten çok istiyorum inşallah söylediğin gibi oluriş için beklentilerim var gördüğün bişey var mı
ciddimisin... bakarmısın gerçekten...:)
ben bi sigara kahve keyfi yapıp gelem :)
yılın son falım :)
Canım banada bakabilir misin? Rica etsem
ben bir 9 gördüm ama bebek olabilirde demiştim belkide iştir çok iyi bir gelişme olacak çünkü. gündür haftadır aydır onu bilemem canım gönlüne göre olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?