- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Ayyy tamam içiyorum hemen aç açınatamam hadi sana da bakayım bugünlük paydoss
kaç denesi tuttuşaşı göz smiley...dur ağzımı bi kapatayım
harikasın
içindekileri dışarı vurma zamanın gelmiş yani rahatlamaya ve iyi hissetmeye ihtiyacın var. önemli kararlar alacaksın veya almak üzeresin. bazı söz verip tutmayan kişilerle karşılabilirsin sallama onları. evlilik yolun açılmış ama bunun için zamana ve sabıra ihtiyacın olacakBennnnnnn de ben de
tamam bekliyorumCherry benden önce mi içtin aşk olsunBade içiyorum hemen fondip yapıp gelcem
kusura bakma unutmuşum arada kalmış :)
canımmm falında anahtar deliğin çıkmış bu çok iyi bir şey. iş kapın aşk kapın hepsi açılır anlamına gelir yani güzel şeyler olacak :) uzak bir yolculuk yapabilirsin bu sıralar. ama biraz içine kapanmışsın sanki bu aralar. güzel önü açık yollarında var. kalplerin kuşların da var güzel bir fincan. çevren renklenecek canım için rahat olsun güzellikler bekliyor inşallah
Badişkoooo, sen demek fal bakıyorsun, içip foto atsam bakar mısın ???isteyen varsa bakarım arkadaşlar
içindekileri dışarı vurma zamanın gelmiş yani rahatlamaya ve iyi hissetmeye ihtiyacın var. önemli kararlar alacaksın veya almak üzeresin. bazı söz verip tutmayan kişilerle karşılabilirsin sallama onları. evlilik yolun açılmış ama bunun için zamana ve sabıra ihtiyacın olacak
şu kalabalık ev,ortam hariç hepsi tuttu...kaç denesi tuttu
Cherry benden önce mi içtin aşk olsunBade içiyorum hemen fondip yapıp gelcem
sağlıkla ilgili göremedim canım. sorma sorma aynı durumdayız biliyorsun :)Teşekkür ederim, inşallah.. Bu eski dost çıkmadı yani :) Bir de sormayı unuttum ama söylemediğine göre yok sanırım sağlıkla ilgili bir şey?
Bayadır inzivadayım zaten, bir de sürekli annemle zıtlaşıyoruz tartışıyoruz, iş bulup evde vakti minimuma indirmeliyim :)
seni kırar mıyım kuzu iç gel bekliyorumBadişkoooo, sen demek fal bakıyorsun, içip foto atsam bakar mısın ???Çok merak ettiğim şeyler var
tam tarih veremiyorum üsssgünüm bir dahaki falda çıkar belkimNeeeee?! ne kadar beklicemm kız kiminle evlenicem
Hadi bakalımm, koydum kahveyi pişsin höpürdetip geliyorumseni kırar mıyım kuzu iç gel bekliyorum
kalabalık bir ortamdı yani belki evdeki kişi sayısıdır dediydimşu kalabalık ev,ortam hariç hepsi tuttu...
sağlıkla ilgili göremedim canım. sorma sorma aynı durumdayız biliyorsun :)
kalabalık bir ortamdı yani belki evdeki kişi sayısıdır dediydim
kocamaaaaan bir kısmetin var bacım yiğit yağız bir delikanlı olabilerrAsk var mi BadeCok tesekkur ederim bekledigin icin
vardır bir hikmeti üzülme napalım elbet bir kapının kapanışı varsa açılışıda vardırEvde durmanın da biraz etkisi var heralde, hareket yok, bir yandan baskı, stres oluyor arada
Biliyorum canım, hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah gönlümüze göre güzel kapılar açılır :)
Bilsem bakardım ben de ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?