İsteyene kahve falı bakabilirim =)

Bennnnnnn de ben de
içindekileri dışarı vurma zamanın gelmiş yani rahatlamaya ve iyi hissetmeye ihtiyacın var. önemli kararlar alacaksın veya almak üzeresin. bazı söz verip tutmayan kişilerle karşılabilirsin sallama onları. evlilik yolun açılmış ama bunun için zamana ve sabıra ihtiyacın olacak

Teşekkür ederim, inşallah.. Bu eski dost çıkmadı yani :) Bir de sormayı unuttum ama söylemediğine göre yok sanırım sağlıkla ilgili bir şey?
Bayadır inzivadayım zaten, bir de sürekli annemle zıtlaşıyoruz tartışıyoruz, iş bulup evde vakti minimuma indirmeliyim :)

Neeeee?! ne kadar beklicemm kız kiminle evlenicem

sağlıkla ilgili göremedim canım. sorma sorma aynı durumdayız biliyorsun :)

Ask var mi Bade Cok tesekkur ederim bekledigin icin Etikeyleyeyim de arada görülmeyebiliyor :) Novamber wind

Eklentiler

• 2014-12-29 21.21.21.webp
    5 KB · Görüntüleme: 124
  • 2014-12-29 21.20.06.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 104
  • 2014-12-29 21.19.46.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 124
  • 2014-12-29 21.19.37.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 117
  • 2014-12-29 21.19.23.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 126
  • 2014-12-29 21.18.39.webp
    6 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
sağlıkla ilgili göremedim canım. sorma sorma aynı durumdayız biliyorsun :)

Evde durmanın da biraz etkisi var heralde, hareket yok, bir yandan baskı, stres oluyor arada
Biliyorum canım, hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah gönlümüze göre güzel kapılar açılır :)
Bilsem bakardım ben de ama maalesef

Ask var mi Bade Cok tesekkur ederim bekledigin icin
kocamaaaaan bir kısmetin var bacım yiğit yağız bir delikanlı olabilerr çok az kalmış bu kişiylen kavuşmana yada çevrende ama sen farkedemiyorsun yüzyüze bakıyorsunuz tanıyorsun öyle söyleyeyim. namaz kılan bir erkek var ama bu bağımsız çıkmış yorumlayamadım. belkide o kişidir. bir büyüğünün elini öpüyorsun bir konuda izinini alıyorsun bir de sana arkasını dönmüş biri var arkadaşın akraban bu türden biri sen fazla umursamıyorsun. bu kadarcık görebildim

vardır bir hikmeti üzülme napalım elbet bir kapının kapanışı varsa açılışıda vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…