- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Canım sen bu işte ustasın ya ben atama bekliyorum olursa eğer 9şubatta başlarım belkide odur ayyy ne güzel şeyler söyledin düğün bebek atamaben bir 9 gördüm ama bebek olabilirde demiştim belkide iştir çok iyi bir gelişme olacak çünkü. gündür haftadır aydır onu bilemem canım gönlüne göre olur inşallah
bak dedi dersin haberi alınca bana mesaj at =))
dur hele keyfini sıkı tuut geliyorumiçimden gelirkene baktırın kızlar sonra keyfim olmuyor pek =))
bir 9 tutturmuşum işteCanım sen bu işte ustasın ya ben atama bekliyorum olursa eğer 9şubatta başlarım belkide odur ayyy ne güzel şeyler söyledin düğün bebek atamaee daha ne olsunn
ben bu konuda hissettiklerim bunlar diyebilirim faatcım genelde hislerime güvenirim kendi açımdan bazen yanılsam da. sonuçta gaybı yaradan biliri. seninde gönlünde evlat özlemi var ve hayırlısını dile mutlaka olacaktır.O kadar diyosunnnn. Tamam kesin atarım :)
Peki çıkar mı söylediklerin canım?
içimden gelirkene baktırın kızlar sonra keyfim olmuyor pek =))
sen canını bu kadar neye sıktın böyle. daraltma o kadar boşver akışına bırak. düşünceler almış başını gitmiş. bu şekilde devam edersen iç sıkıntılarından kurtulamazsın. büyük bir balığın var ancak onu elde etmek senin elinde. aynı yerde takılır kalırsan seni teğet geçebilir. güzel bir kahve yap iç taze taze bana gönder canım bunu beğenmedim.Mobilden fotoğraf atamadim canım resim burda var bakarsan cok mutlu olurum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arkadaslar-bi-bakar-misiniz.782723/
sen canını bu kadar neye sıktın böyle. daraltma o kadar boşver akışına bırak. düşünceler almış başını gitmiş. bu şekilde devam edersen iç sıkıntılarından kurtulamazsın. büyük bir balığın var ancak onu elde etmek senin elinde. aynı yerde takılır kalırsan seni teğet geçebilir. güzel bir kahve yap iç taze taze bana gönder canım bunu beğenmedim.
sen canını bu kadar neye sıktın böyle. daraltma o kadar boşver akışına bırak. düşünceler almış başını gitmiş. bu şekilde devam edersen iç sıkıntılarından kurtulamazsın. büyük bir balığın var ancak onu elde etmek senin elinde. aynı yerde takılır kalırsan seni teğet geçebilir. güzel bir kahve yap iç taze taze bana gönder canım bunu beğenmedim.
allah başka dert vermesinnbir 9 tutturmuşum işteinaşllah olur ataman bende kpsszedelerdenim zati
Merhaba, koştum hemen :)
İş durumu.. Bir de çevremdeki insanlar, pek güven vermeyen eski bir dost kapımı tıklatıyor.
Eki Görüntüle 1355265 Eki Görüntüle 1355266 Eki Görüntüle 1355267 Eki Görüntüle 1355268 Eki Görüntüle 1355269 Eki Görüntüle 1355270
kusura bakma unutmuşum arada kalmış :)Merhaba, koştum hemen :)
İş durumu.. Bir de çevremdeki insanlar, pek güven vermeyen eski bir dost kapımı tıklatıyor.
Eki Görüntüle 1355265 Eki Görüntüle 1355266 Eki Görüntüle 1355267 Eki Görüntüle 1355268 Eki Görüntüle 1355269 Eki Görüntüle 1355270
senin aklında bir şey var çok istiyosun bu şeyi sürekli dua eder şekilde çıkmışsın. çevrende biraz kalabalık tam bilemedim kalabalık bir evde mi yaşıyorsun? aslında bir sürü planın var ama bir erkek buna mani oluyor engelliyor seni. bütün yollarının sonunda o kişi var. seni durduyor öyle söyleyeyim. iş ev bir konumda değişikliğin var zamanını bilemiyorum. bir de bir rahatsızlığın derman buluyor güzel hayırlı bir sonuç çıkmış. bir işe girişeceksin bir plan bir istek çok çaba harcaman gerekecek ama sonucunda olacak
Ayyy badeee bana da lütfennnnisteyen varsa bakarım arkadaşlar
tamam hadi sana da bakayım bugünlük paydossAyyy badeee bana da lütfennnn
şaşı göz smiley...dur ağzımı bi kapatayımsenin aklında bir şey var çok istiyosun bu şeyi sürekli dua eder şekilde çıkmışsın. çevrende biraz kalabalık tam bilemedim kalabalık bir evde mi yaşıyorsun? aslında bir sürü planın var ama bir erkek buna mani oluyor engelliyor seni. bütün yollarının sonunda o kişi var. seni durduyor öyle söyleyeyim. iş ev bir konumda değişikliğin var zamanını bilemiyorum. bir de bir rahatsızlığın derman buluyor güzel hayırlı bir sonuç çıkmış. bir işe girişeceksin bir plan bir istek çok çaba harcaman gerekecek ama sonucunda olacak
fincanı yıkayabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?