İsteyene kahve falı bakabilirim =)

ben bir 9 gördüm ama bebek olabilirde demiştim belkide iştir çok iyi bir gelişme olacak çünkü. gündür haftadır aydır onu bilemem canım gönlüne göre olur inşallah
Canım sen bu işte ustasın ya ben atama bekliyorum olursa eğer 9şubatta başlarım belkide odur ayyy ne güzel şeyler söyledin düğün bebek atama ee daha ne olsunn

O kadar diyosunnnn. Tamam kesin atarım :)
Peki çıkar mı söylediklerin canım?
ben bu konuda hissettiklerim bunlar diyebilirim faatcım genelde hislerime güvenirim kendi açımdan bazen yanılsam da. sonuçta gaybı yaradan biliri. seninde gönlünde evlat özlemi var ve hayırlısını dile mutlaka olacaktır.

Mobilden fotoğraf atamadim canım resim burda var bakarsan cok mutlu olurum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arkadaslar-bi-bakar-misiniz.782723/
sen canını bu kadar neye sıktın böyle. daraltma o kadar boşver akışına bırak. düşünceler almış başını gitmiş. bu şekilde devam edersen iç sıkıntılarından kurtulamazsın. büyük bir balığın var ancak onu elde etmek senin elinde. aynı yerde takılır kalırsan seni teğet geçebilir. güzel bir kahve yap iç taze taze bana gönder canım bunu beğenmedim.

Kaynadı mı benim ki :)

çok doğru :) evet bu aralar nedeni yokken içim sıkılıyor. çok teşekkürler canım :) kahve yaptığımda yollarım inşallah :)

kusura bakma unutmuşum arada kalmış :)
canımmm falında anahtar deliğin çıkmış bu çok iyi bir şey. iş kapın aşk kapın hepsi açılır anlamına gelir yani güzel şeyler olacak :) uzak bir yolculuk yapabilirsin bu sıralar. ama biraz içine kapanmışsın sanki bu aralar. güzel önü açık yollarında var. kalplerin kuşların da var güzel bir fincan. çevren renklenecek canım için rahat olsun güzellikler bekliyor inşallah

senin aklında bir şey var çok istiyosun bu şeyi sürekli dua eder şekilde çıkmışsın. çevrende biraz kalabalık tam bilemedim kalabalık bir evde mi yaşıyorsun? aslında bir sürü planın var ama bir erkek buna mani oluyor engelliyor seni. bütün yollarının sonunda o kişi var. seni durduyor öyle söyleyeyim. iş ev bir konumda değişikliğin var zamanını bilemiyorum. bir de bir rahatsızlığın derman buluyor güzel hayırlı bir sonuç çıkmış. bir işe girişeceksin bir plan bir istek çok çaba harcaman gerekecek ama sonucunda olacak
fincanı yıkayabilirsin :)

şaşı göz smiley...dur ağzımı bi kapatayım
harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…