İşteyken artık yanıma gelmiyor..

nemesis41

{30.10.2010}
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
112
0
46
Kocaeli
hayırlı akşamlar kızlar.benimkisi aslında pek dertte gelmeyebilir kimilerine göre ama brnim bu duruma biraz canım sıkılıyor.evliyim ve benim işim üç günde bir 24 saat nöbete geliyorum ve mesai saatinden sonra odamda hep tek başıma oluyorum öncelerde eşim flört dönemi olsun,nişanlılık vs her nöbetimde yanıma gelirdi işten çıkınca ve baya kalırdı şimdi ise mesela şu an işten çıktı ve direk eve gitti evlendiğimizden beri ki 6. ayımızdayız daha eve gidip bilgisayar oyunu oynuyor yanıma çok sık gelmio neden acaba evlendik rahatladı mı yoksa soğudu mu benden ama bunun harici soğuma belirtiside yok herzaman işten çıkar düzenli saatinde gelir eve ama nie artık ben işteyken gelmiyor yanıma...sorduğumda da cvp yok her seferinde geçiştiriyor şakayla takılıyor..

evlenınce heycan pek kalmıyo ondan galıba ama merak edıp gelmesı lazım aslında:26:

ama 24 saat görüşmüyoruz sonuçta.Nişanlıykende hergün görüşürdük ama genede yanımda olurdu hep.zaten pek sık görüşemiyoruz ki bütün gün işte akşam 9-9.30 gibi geliyor eve 2-3 saat oturup yatıyoruz normalde bi gün 24 saattir ama biz bi haftada nerdeyse 24 saat anca beraber vakit geçiriyoruz hep çalışıyor çünkü:s

Bu durumu onunla hiç konuştunuz mu ? ne diyor ?

evet konuştum geliyorum gelmez olur muyum diyor eskisi gibi gelmediğini belirttiğimde bu sefer şakayla takılıyor ee önceden alıştırdım evliyken alıştırmamak lazım die buna kızmıorum çünkü o sölemesinde ciddi olmadığını tahmn ediyorum hep takılır bana kızdırmak için onun harici elle tutulur bi cvp vermiyor

O zaman sizde onu alıştırdığınız şeylerden uzak durun bakın farkediyormu eğer oda size eskiden boyle değildin neden eskisi gibi davranmıyorsun tarzı bir şey değilse sizde onun yaklaşımı gibi yaklaşın ve bu durumla birbirinize olan ihtiyacınızı vurgulayın bence

ben yapamıorum işte keşke yapabilsem gamzedcim dayanamıyorum onu o kadr çok seviyorumki kıyamıyorum hemen yumuşuyorum hiç sevmiyorum bu huyumu ama onu üzmeye dayanamıyorum bakalım tekrar konuşucm bu konuyu yoksa napim tutucam kendimi bi şekilde dediğin gibi yapıcam..

Zaten sevdiğiniz için bunu dert ediyorsunuz eğer sevmeseydiniz umursamazdınız :)
Birde şu bilgisayar ve oyunları biraz daha ikinci planda tutturmaya bakın derim
Burdaki arkadaşlarımızın çoğunun problemlerinde eşlerinin veya sevgililerinin uzaklaşmasında vey abuna benzer olaylarda yakındıkları sey bilgisayar veya oyun oynaması ona ilgi duymaması ilgilenmemesi gibi şeyler.Bu bilgisayarı biraz hayatınızdan uzaklaştırın bence ...

evde olduğum zamanlar çok nadir oturuyor zaten başına o konuda anlaştık şükür ama aynen şu bilg hem çok faydalı hemde zararlarıda çok bilg tv kişilerin birbirindne uzaklaşmasını irtibatsızlığa neden oluyor bn bütün gün evde onu bekliyorum yalnz yalnız eve gelincede 2çift muhabbet etmek özlem gidermek istiyor insan sonuçta

Valla bunu diğer zamanlarada özellikle mesai saatlerinize de uygulamanız gerekiyor :)
Ha bu arada belki eşiniz sizin mesai satinizde yorgun oluyor diyede sıklıkla uğrayamıyor olabilir.
Ama bende olsam benim yanımda mesaiyi bitirmesini bile isterdim galiba :)

oyun oynuyorsa assassins creed brotherhood u kurmuş oynuyordur.ezio auditore de firenze

yanii ben gene gelsin bi yarım saat dursa bile yeterli olacağını belirtiyorum ama sonuç yok.. zaten bu gidişle iş değiştircem sanırım zaten çok zorlanmaya başlamıştım artık buda başka bi sebebi olucak sanırım

bence şakayla karışık doğru söylemiş burda ciddiye al bence bunu.
adam belki yoruluyor ediyordu ama bi kere geldim diye hep gelmek zorunda hissediyordu ve bu döngüyü kırmak istiyor belli ki.
evli olmanızın da payı var tabi ama işi yoğunlaşmışsa da olabilir.
benim de sevgilim önceden ben kütüphanede çalışırken ara verdiğimde beni görmek için dışarıda beklerdi saatlerce yanıma da gelmezdi dikkatim dağılmasın diye. ama şimdi işi çok yoğun bazen buluşcaz diye kararlaştırdığımız günlerde bile bazen aşkım çok yorgunum bugün buluşmasak olmaz mı diyor ben de kabul ediyorum tabii ama onu çok özlüyorum puff

canınızı boşuna sıkıyosunuz bence sonuçta eskiden aynı evlerde kalmıyodunuz ve sevgilinizde sizinle geçirebileceği zamanları değerlendirmeye çalışıyomuş sonuçta o zamanlar her gün birlikte de olsanız sonra ikinizde ayrı evlere gidiyodunuz. şimdi ise zaten aynı evde olacaksınız hep berabersiniz falan. ama bence sebebini sormak yerine ara ara eskiden işten çıkınca yanıma gelirdin ya belli etmezdim pek ama acayip mutlu olurdum beni görmek istiyosun diye havalara uçardım resmen falan diyin. şimdi yapmıyosun diye söylenmeyin ama erkekler zaten onlara bir şeyler emredilmesinden, hatta istenmesinden hoşlanmıyolar yapacakları varsa bile yapmıolar. sadece o günlerden bahsedip durun bence işe yarar ben hep öyle yaparımda eskiden yapmasını istediğim bi şey olunca

eskiden ayrılacaktınız sizi olabildiğince fazla görmek istiyordu şimdi ise sonunda o eve gideceksiniz...en büyük derdiniz bu olsun bırakın gelmesin özlemek her zaman iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…