evlenınce heycan pek kalmıyo ondan galıba ama merak edıp gelmesı lazım aslında:26:
hayırlı akşamlar kızlar.benimkisi aslında pek dertte gelmeyebilir kimilerine göre ama brnim bu duruma biraz canım sıkılıyor.evliyim ve benim işim üç günde bir 24 saat nöbete geliyorum ve mesai saatinden sonra odamda hep tek başıma oluyorum öncelerde eşim flört dönemi olsun,nişanlılık vs her nöbetimde yanıma gelirdi işten çıkınca ve baya kalırdı şimdi ise mesela şu an işten çıktı ve direk eve gittievlendiğimizden beri ki 6. ayımızdayız daha eve gidip bilgisayar oyunu oynuyor yanıma çok sık gelmio neden acaba evlendik rahatladı mı yoksa soğudu mu benden ama bunun harici soğuma belirtiside yok herzaman işten çıkar düzenli saatinde gelir eve ama nie artık ben işteyken gelmiyor yanıma...sorduğumda da cvp yok her seferinde geçiştiriyor şakayla takılıyor..
derdiniz bu olsun tek üzülmeyin...
ben yapamıorum işte keşke yapabilsem gamzedcim dayanamıyorum onu o kadr çok seviyorumki kıyamıyorum hemen yumuşuyorum hiç sevmiyorum bu huyumu ama onu üzmeye dayanamıyorum bakalım tekrar konuşucm bu konuyu yoksa napim tutucam kendimi bi şekilde dediğin gibi yapıcam..
telefonda hep irtibat halindeyiz ama ne yalan söliyeyim bazen eski günlerimizi özlemiyor değilim..
evet konuştum geliyorum gelmez olur muyum diyor eskisi gibi gelmediğini belirttiğimde bu sefer şakayla takılıyor ee önceden alıştırdım evliyken alıştırmamak lazım die buna kızmıorum çünkü o sölemesinde ciddi olmadığını tahmn ediyorum hep takılır bana kızdırmak için onun harici elle tutulur bi cvp vermiyor
hayırlı akşamlar kızlar.benimkisi aslında pek dertte gelmeyebilir kimilerine göre ama brnim bu duruma biraz canım sıkılıyor.evliyim ve benim işim üç günde bir 24 saat nöbete geliyorum ve mesai saatinden sonra odamda hep tek başıma oluyorum öncelerde eşim flört dönemi olsun,nişanlılık vs her nöbetimde yanıma gelirdi işten çıkınca ve baya kalırdı şimdi ise mesela şu an işten çıktı ve direk eve gittievlendiğimizden beri ki 6. ayımızdayız daha eve gidip bilgisayar oyunu oynuyor yanıma çok sık gelmio neden acaba evlendik rahatladı mı yoksa soğudu mu benden ama bunun harici soğuma belirtiside yok herzaman işten çıkar düzenli saatinde gelir eve ama nie artık ben işteyken gelmiyor yanıma...sorduğumda da cvp yok her seferinde geçiştiriyor şakayla takılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?