• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstifa etmek

Deltavealfa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
4.512
8.455
108
35
Bunaldım
Çocuk bakımı iş vs
Yardımcı tutsam ona maaş vermek ve kıyafet almak için çalışıyorum gibi hissediyorum
Durduk yere istifa etmek saçma mı

Maddi olarak daralmayacaksanız istifa edip bir süre dinlenip tekrar iş bakabilirsiniz. Ama maddi açıdan sizi zorlayacaksa bir süre izin alıp kafa dinleyin. Belki de tatile ihtiyacınız vardır.

Ya ne bileyim bir sürü ev hanımı arkadaşlarım var gayet mutlular
Çalışıp kendimi yoruyorum bundan bunaldım

Aman aman sakın istifa etmeyin evet koşullar zor ama şu koşullarda ayakta kalabilmek için çırpınıyoruz hepimiz. ben her fırsatta yazıyorım ve şimdi tekrar söylüyorum bir bayan mutlaka ve mutlaka kendine göre bir işte çalışmalı hayat sürprizlerle dolu okuduklarınız yada gördükleriniz benim başıma gelmez benim kocam yapmaz onu kim beğenir o boşayamaz... Hastalık var sağlık var ölüm var . Gerekirse haftada bir gün temizlik için destek alın ama işinizi bırakmayın biz anneler yine çocuklarimiz için çabalıyoruz bu zor günlerde mevcut standart larınızıda koruyamazsanız iyice depresyona gireriz

Aman aman sakın istifa etmeyin evet koşullar zor ama şu koşullarda ayakta kalabilmek için çırpınıyoruz hepimiz. ben her fırsatta yazıyorım ve şimdi tekrar söylüyorum bir bayan mutlaka ve mutlaka kendine göre bir işte çalışmalı hayat sürprizlerle dolu okuduklarınız yada gördükleriniz benim başıma gelmez benim kocam yapmaz onu kim beğenir o boşayamaz... Hastalık var sağlık var ölüm var . Gerekirse haftada bir gün temizlik için destek alın ama işinizi bırakmayın biz anneler yine çocuklarimiz için çabalıyoruz bu zor günlerde mevcut standart larınızıda koruyamazsanız iyice depresyona gireriz
Haklısınız ama çalışmayıp keyfi yerinde olan hanım arkadaşlarımız çok gözümüz yok Allah keyifleri daim etsin ama bize de versin modundayım artık 🥹 yani kocaya güven olmaz onun farkındayım ama koca kazık atarsa kendime güveniyorum çalışırım tekrar

Biraz temizlik vs gibi yardımcılar alayım haklısınız
Çok pahalı diye almaz olmuştum😂 1500₺ istiyorlar ya

Bugün bakıcı masrafı var yarın cocuğun büyüyecek, işe ihtiyacın olacak herkes tecrübe istiyor ha diyince yaşlı kadının iş bulması zor

Ev+ araba borçsuz varsa kenarda altın dolar nakit vs gibi iyi bir birikim varsa bi sure ayrilmak iyi gelebilir devlet memuruysaniz istifa edip 1 sene kafanizi toparlayabilirsiniz. Değilseniz özel sektörde ha diyince iş bulmak zor eşinizin maasi gelir gider durumu cocuk yaşı sayisi her sey etkiler bunlara göre bakin sizi cok iyi anliyorum

Çocuklar ilk doğduğunda 3 kreş öocupuna maaşımı veriyordum boşa çalışıyordum,, çok düşündüm istifayı, nasılsa para elime geçmiyor evde çocupumun yanında olurum dddim ama iyiki yapmamışım, şimdi gelirim arttı, o günler geçti ve çocukların geleceği için dd para ve birikim lazım
Her türlü çalışmamız lazım yani.
Bunaldıysan onu çözmeye odaklan
Dha çok sosyalleş, kendine vakit ayır vs ama istifa en son düşüneceğin şey olsun

Back
X