vfatos Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2013 704 265 123 6 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi vfatos #1 bu konuyla ilgili konu açmıstım neden kapandı anlamadım ? :/
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2012 10.411 2.199 248 6 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi vfatos #2 canım dini içerikli konu olduğundan kapanmıştır.... ama tekrar konu açmak yerine, yönetime mesaj atsan cevap yazarlardı zaten..
canım dini içerikli konu olduğundan kapanmıştır.... ama tekrar konu açmak yerine, yönetime mesaj atsan cevap yazarlardı zaten..
vfatos Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2013 704 265 123 6 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi vfatos #3 gazeldustubaglara .!.: canım dini içerikli konu olduğundan kapanmıştır.... ama tekrar konu açmak yerine, yönetime mesaj atsan cevap yazarlardı zaten.. Genişletmek için tıkla... aa bilmiyordum canım peki
gazeldustubaglara .!.: canım dini içerikli konu olduğundan kapanmıştır.... ama tekrar konu açmak yerine, yönetime mesaj atsan cevap yazarlardı zaten.. Genişletmek için tıkla... aa bilmiyordum canım peki
vfatos Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2013 704 265 123 6 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi vfatos #4 gazeldustubaglara .!.: canım dini içerikli konu olduğundan kapanmıştır.... ama tekrar konu açmak yerine, yönetime mesaj atsan cevap yazarlardı zaten.. Genişletmek için tıkla... canım bu arada mesaj yazamıyorm 100 msja ulasmadan o yuzden sen bana özelden bildiğini anlatırsan sevinirim
gazeldustubaglara .!.: canım dini içerikli konu olduğundan kapanmıştır.... ama tekrar konu açmak yerine, yönetime mesaj atsan cevap yazarlardı zaten.. Genişletmek için tıkla... canım bu arada mesaj yazamıyorm 100 msja ulasmadan o yuzden sen bana özelden bildiğini anlatırsan sevinirim
vfatos Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2013 704 265 123 6 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi vfatos #5 vfatos .!.: canım bu arada mesaj yazamıyorm 100 msja ulasmadan o yuzden sen bana özelden bildiğini anlatırsan sevinirim Genişletmek için tıkla... cok saol canım tesekkurleeerrr .)
vfatos .!.: canım bu arada mesaj yazamıyorm 100 msja ulasmadan o yuzden sen bana özelden bildiğini anlatırsan sevinirim Genişletmek için tıkla... cok saol canım tesekkurleeerrr .)