- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
Arkadasım yalnis anlamada neden diyor değilde dio, yada bakıyorum değilde bakıom yazıyorsun.
Rüyalar herkese anlatılmaz, tanımadıgın bir sürü insan okur kimileri
iyiye kimileri kötüye yorar.
Rüyaları kötüye yormak iyi degildir.
Ben rüyan hakkında yorum yapamam ama
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.
Canım Allah doğru ve hakkında hayırlı olan kararı almanda yar ve yardımcın olsun...
Fikrimi sorarsan ilk okuduğumda bana nedense pek bir istihare rüyası gibi gelmedi,
ben olsam tekrar denerdim, ara verme, namaz ve duasını ihmal etme bir de muhakkak rüya göreceğim diye şart koşma...
sabır isteyen birşey...
Bazı olaylarda herşey o kadar bariz bir şekilde ortadadır ki, Allah kuluna istihare rüyası göstermeye bile gerek duymaz...
Bence en önemlisi kalbini dinle...
Arkadasım yalnis anlamada neden diyor değilde dio, yada bakıyorum değilde bakıom yazıyorsun.
Rüyalar herkese anlatılmaz, tanımadıgın bir sürü insan okur kimileri
iyiye kimileri kötüye yorar.
Rüyaları kötüye yormak iyi degildir.
Ben rüyan hakkında yorum yapamam ama
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.
yorumluyorum : nişanlın senin için hayırlı kişi değil. ondan ayrılmalısın . kısa zaman içinde de doğru kişiyle karşılaşacaksın.
Canım Allah doğru ve hakkında hayırlı olan kararı almanda yar ve yardımcın olsun...
Fikrimi sorarsan ilk okuduğumda bana nedense pek bir istihare rüyası gibi gelmedi,
ben olsam tekrar denerdim, ara verme, namaz ve duasını ihmal etme bir de muhakkak rüya göreceğim diye şart koşma...
sabır isteyen birşey...
Bazı olaylarda herşey o kadar bariz bir şekilde ortadadır ki, Allah kuluna istihare rüyası göstermeye bile gerek duymaz...
Bence en önemlisi kalbini dinle...
Bence bu tarz konuları burada açmayın, bu forum gerçekten müsait bir yer değil
hem burası "bir derdim var" köşesi değil mi? Sizin bahsettiğiniz dert değil ki
Bu arada hakkınızda hayırlı olanı Allah kalbinize sevdirsin, nişanlınız hayırlıysa sonuçlansın hayırlı değilse Allah sizi uzak etsin
konuya da açıklık getirmek istiyorum bir ilahiyatçı olarak
istihare, bir işe koyulmadan önce namaz kılıp "söz konusu işin hayırla sonuçlanması için dua etmektir, O işi Allah'a bırakıp doğru ve güzel olana sevkedilmeyi beklemektir"
Peygamber efendimiz hadslerinde ya da sahabilerin sözlerinde böyle rüya meselesi yok arkadaşım bu sonradan ortaya çıkmıştır
aksine Rasulullah rüyayla amel etmeyi yasaklamıştır
nişanlın senin için hayırlı değil,
senin için hayırlı kimse gelip seni bulacak
yalnız şu var güzelcim, istihareye istişarede çözüme varılamayan konularda yatılır, durduk yere yatılmaz. istihareye yattıysan, sonucuna biat edeceksin.. eğer istiharen kötü çıktığı halde bu işe devam edersen, zarar edersin.. keşke yatmasaydın.. neyse madem yattın, gerekeni yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?