- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
nişanlın senin için hayırlı değil,
senin için hayırlı kimse gelip seni bulacak
yalnız şu var güzelcim, istihareye istişarede çözüme varılamayan konularda yatılır, durduk yere yatılmaz. istihareye yattıysan, sonucuna biat edeceksin.. eğer istiharen kötü çıktığı halde bu işe devam edersen, zarar edersin.. keşke yatmasaydın.. neyse madem yattın, gerekeni yap..
Zaten yapacağın şey belliydi,ayrılmak.
bence bi hocaya falan danışmalısın çünkü burda yapılan yorumlar çok sağlıklı olmayabilir.
Yapacağı şey belli,mutsuz,anlaşamıyor,birbirlerine denk değiller.
Dini kullanan adamların elinde maskara etme kendini...
şöyle demek isterim size;böyle bir rüyayı keşke paylaşmasaydınız.çünkü bizim şer gördüğümüzde nice hayırlar olabilir.şimdi düz mantık bir insan kalkıp da sen aslında rüyanda gördüğün kişiyi bekle diyebilir..kıssadan hisse ;
hz.yusuf peygamber; rüyasında kendisinin başında akbabalar döndüğünü gören bir kişiye özgürlüğünü geri kazanacaksın yorumu yaparken,
rüya da kendisini ziyafet sofrasında gören bir adama idam edileceğini söylemiştir...içinizden geçeni yapın...hakkınıda hayırlısı olsun İnşAllah
tamamdır hallettik sen dedin die hemen ayrılsın. o değilde ,kime maskara olmuşum ben anlamadım ?
Niye üstünüze alındınız ki maskara lafını ?
Konu sahibi için yazdım ben onu.
Ayrıca biz arkadaşla bu konuları uzun zamandır açtığı konulardan,yorumlardan paylaşıyoruz fikir alışverişi yapıyoruz.
Önceki konularını da biliyoruz,neler yaşadığını da.
Ayrıl,yol yakınken dön diyorsak bi bildiğimiz var.
Önceki konularına bakın isterseniz.
Çok sağol canım benim uzun süredir yanımda hissediyorum seni :) Allah ne muradın varsa versin seninde. Gelip bide kkafama oklavayla vurmanı çok isterdimmm((
rüyayı hayra yormak iyidir hayra yoralım hayır olsun beyaz iyidir denilir ama eski konularına baktımda nişanlınla ilgili maalesef umutsuz vaka gibi görünüyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?