Ben renk falan söylemedimİstihare de normal rüya tabirleri yapılmaz sadece renktir esas alınacak şey. Zaten yatarkende niyette renkler söylenir duayla birlikte.
Hayırlısı olsun inşallah
Bilemiyorum kipeki ayrılmanızın hayırlı olmadığı anlamına geliyorsa!
Sizin yapmayı düşündüğünüz şey neydi peki? Hayırlı, iyi oldu mu sizin için?Kırmızı hayr degil diye biliyorum bende.
Bende yatmistim sari ve kirmizi gormustum. Ve yapmayı dusundugum seyi yapmamistim, psikolojik olarak buyuk rahatlamistim ama ruyadan sonra
tam olarak niyetin neydi?nasıl dua ettin yatarken?Bilemiyorum kinasıl bilebilir ki insan
istiharede renklere bakılır cısımlere degılArkadaşlar dün gece istihareye yattım ve o kadar karman çorman renkler ve cisimler vardı ki yanlız belirgin olarak gördüğüm tek şey kıpkırmızı bir tabaktı. Kırmızı görmek iyi değil ama cisimlerle yorumlanması daha iyi diye biliyorum yanlız tabak ne anlama geliyor bilemedim
Bilen biri varsa lütfen bir değerlendirsin
Eski ilişkim hayırlımı diye defalarca istihareye yattım. Hep camiler yeşiller gördüm. sonuç Benden saklanan öyle şeyler varmış ki değil o insanla evlenmeyi bırak aynı ortamda duracağım bir insan değilmiş.Arkadaşlar dün gece istihareye yattım ve o kadar karman çorman renkler ve cisimler vardı ki yanlız belirgin olarak gördüğüm tek şey kıpkırmızı bir tabaktı. Kırmızı görmek iyi değil ama cisimlerle yorumlanması daha iyi diye biliyorum yanlız tabak ne anlama geliyor bilemedim
Bilen biri varsa lütfen bir değerlendirsin
Benim için hayırlı olan neyse onu bana bildir Allah ım dedim. Bitsin ya da devam etsin demedim. Tabi ki boşanmak bu yükten kurtulmak, maruz kaldığım haketmediğim saygısızlıktan uzaklaşmak istiyorum ama. Bitsin diye de niyet etmedim. Sadece bu sıkıntılardan kurtulmak istiyorumtam olarak niyetin neydi?nasıl dua ettin yatarken?
bence tekrar yat ve boşanmalı mıyım, boşanmamalı mıyım hangisi hakkımda hayırlı olur bana imare göster Rbbim de...çünkü böyle muamma olur...dediğim gibi sıkıntı belkide boşanmadan sonra olabilir işareti de olabilir.....Benim için hayırlı olan neyse onu bana bildir Allah ım dedim. Bitsin ya da devam etsin demedim. Tabi ki boşanmak bu yükten kurtulmak, maruz kaldığım haketmediğim saygısızlıktan uzaklaşmak istiyorum ama. Bitsin diye de niyet etmedim. Sadece bu sıkıntılardan kurtulmak istiyorum
Tabi ki Allah büyük diyerek dua okuyarak geçiriyorum her anımı. Ama aynı evde, tatsız tuzsuz, üstelik eşimin özür dileyip gönlümü almak gibi bir becerisi bile yokEski ilişkim hayırlımı diye defalarca istihareye yattım. Hep camiler yeşiller gördüm. sonuç Benden saklanan öyle şeyler varmış ki değil o insanla evlenmeyi bırak aynı ortamda duracağım bir insan değilmiş.
Demek istediğim herkes rüya yorumlayamaz. İstiharenin amacı hayırlısı neyse Allahtan onu istemek. Allah a bırakırsan işini hayırsızdan seni uzaklaştırır hayırlısına seni yaklaştırır. İstihare duasının türkçe anlamına bakarsanda çok net anlatıyor aslında.
Çok sağolun:)bence tekrar yat ve boşanmalı mıyım, boşanmamalı mıyım hangisi hakkımda hayırlı olur bana imare göster Rbbim de...çünkü böyle muamma olur...dediğim gibi sıkıntı belkide boşanmadan sonra olabilir işareti de olabilir.....
Tabi ki Allah büyük diyerek dua okuyarak geçiriyorum her anımı. Ama aynı evde, tatsız tuzsuz, üstelik eşimin özür dileyip gönlümü almak gibi bir becerisi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?