istiharede kırmızı tabak görmek

Yarejani

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
613
688
103
Arkadaşlar dün gece istihareye yattım ve o kadar karman çorman renkler ve cisimler vardı ki yanlız belirgin olarak gördüğüm tek şey kıpkırmızı bir tabaktı. Kırmızı görmek iyi değil ama cisimlerle yorumlanması daha iyi diye biliyorum yanlız tabak ne anlama geliyor bilemedim
Bilen biri varsa lütfen bir değerlendirsin

Rüyada kırmızı aşk değil mi ben öyle sanıyprum tabak da yüksek mertebeli erkekmiş nette baktım.boşuna üzülmüşsünüz:)

Cathylizzie evliyim, eşimi defalarca uyarmama rağmen bana özensiz davrandı, hakaret etti. Son davranışının başında da uyardım yapma diye ısrarla sürdürdü davranışını. Sadece bu davranışları değil başka bir çok problem var.Boşanma kararımı uygulamaya sokmak istiyorum ama yanlış bir karar vermek istemiyorum.

Bu arada babam 13 sene önce vefat etti. Ne zaman zorlansam rüyama girer bana destek olurdu. Çok zorlandığım zamanlarda yakınlarımın rüyasına girip benim zorda olduğumu haberdar edermiş. İki gün önce kızkardeşimin rüyasına girip üzgün bir şekilde beni kızımla başbaşa bırakın demiş ve uzun süre sessiz sessiz konuşmuş

Üstüne istihare de öyle çıkınca bir de bilemedim

Kırmızı hayr degil diye biliyorum bende.
Bende yatmistim sari ve kirmizi gormustum. Ve yapmayı dusundugum seyi yapmamistim, psikolojik olarak buyuk rahatlamistim ama ruyadan sonra

Rüyadaki simgeler kişiye özeldir. Mesela normalde köpekleri çok seven biri rüyada köpek gördüğü zaman başına iyi şeyler gelebiliyor ama rüya tabirlerine baktığınızda olumsuz yorumları var. Rüyanın iyi mi kötü mü olduğunu anlamanız için uyandığınızda içinizde olan hislere güvenmelisiniz.

İstihare de normal rüya tabirleri yapılmaz sadece renktir esas alınacak şey. Zaten yatarkende niyette renkler söylenir duayla birlikte.
Hayırlısı olsun inşallah

İstihare de normal rüya tabirleri yapılmaz sadece renktir esas alınacak şey. Zaten yatarkende niyette renkler söylenir duayla birlikte.
Hayırlısı olsun inşallah
Ben renk falan söylemedim içim karmakarışık. Diğer rüyanın anlamı duygusal yük olan birinden kurtulmak demekmiş. Eşim benim için gerçekten duygusal bir yük. Ama yanlış bir karar vermekten korkuyorum

Kırmızı hayr degil diye biliyorum bende.
Bende yatmistim sari ve kirmizi gormustum. Ve yapmayı dusundugum seyi yapmamistim, psikolojik olarak buyuk rahatlamistim ama ruyadan sonra
Sizin yapmayı düşündüğünüz şey neydi peki? Hayırlı, iyi oldu mu sizin için?

istiharede renklere bakılır cısımlere degıl
sanırım siz de kırmızı gordugunuz ıcın pek hayırlı degıl

ama yıne de ıstıhare 7 gun devam ederek tekrarlanmalıdır
en sonunda kişi yine de kalbine bakmalı kalbinden iyi geçiyorsa o işi yapmalı kötü geçiyorsa yapmamalıdır

Eski ilişkim hayırlımı diye defalarca istihareye yattım. Hep camiler yeşiller gördüm. sonuç Benden saklanan öyle şeyler varmış ki değil o insanla evlenmeyi bırak aynı ortamda duracağım bir insan değilmiş.
Demek istediğim herkes rüya yorumlayamaz. İstiharenin amacı hayırlısı neyse Allahtan onu istemek. Allah a bırakırsan işini hayırsızdan seni uzaklaştırır hayırlısına seni yaklaştırır. İstihare duasının türkçe anlamına bakarsanda çok net anlatıyor aslında.

tam olarak niyetin neydi?nasıl dua ettin yatarken?
Benim için hayırlı olan neyse onu bana bildir Allah ım dedim. Bitsin ya da devam etsin demedim. Tabi ki boşanmak bu yükten kurtulmak, maruz kaldığım haketmediğim saygısızlıktan uzaklaşmak istiyorum ama. Bitsin diye de niyet etmedim. Sadece bu sıkıntılardan kurtulmak istiyorum

bence tekrar yat ve boşanmalı mıyım, boşanmamalı mıyım hangisi hakkımda hayırlı olur bana imare göster Rbbim de...çünkü böyle muamma olur...dediğim gibi sıkıntı belkide boşanmadan sonra olabilir işareti de olabilir.....

Tabi ki Allah büyük diyerek dua okuyarak geçiriyorum her anımı. Ama aynı evde, tatsız tuzsuz, üstelik eşimin özür dileyip gönlümü almak gibi bir becerisi bile yok

Çok sağolun:)

Rüya tabiri değil ki bu istihare diyosun
Ne amaçla yattın ne gördün bi hocaya sormalısın bence

Tabi ki Allah büyük diyerek dua okuyarak geçiriyorum her anımı. Ama aynı evde, tatsız tuzsuz, üstelik eşimin özür dileyip gönlümü almak gibi bir becerisi bile yok

Hayırsızı uzaklaştır hayırlıyı yaklaştır. Benim yerime Sen karar ver diye dua et sıkca. Allah ya düzelmenin yolunu gösterir ya da seni huzurlu kılcak yola sokar.
Umarım tez zamanda aranızda ki sıkıntıları atlatırsınız. Hem bugün kandil duaya vesile. Ne büyük şans dualarımızın kabul olması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…