istiharede kırmızı tabak görmek

Benim için hayırlı olan neyse onu bana bildir Allah ım dedim. Bitsin ya da devam etsin demedim. Tabi ki boşanmak bu yükten kurtulmak, maruz kaldığım haketmediğim saygısızlıktan uzaklaşmak istiyorum ama. Bitsin diye de niyet etmedim. Sadece bu sıkıntılardan kurtulmak istiyorum
Kırmızıyı ben de olumsuz olarak biliyorum ama boşanman mı boşanmaman mı daha hayırlı onu nasıl anlayacaksın?
Bence cevabı evet ya da hayır olacak şekilde niyetlenip yatman daha iyi.İnş. hayırlısı neyse o olsun

Rüya tabiri değil ki bu istihare diyosun
Ne amaçla yattın ne gördün bi hocaya sormalısın bence
"Allah'ım! Senin ilmine göre hayrını diliyorum, kudretinden güç istiyorum, senin büyük fazlını diliyorum. Zira sen kadirsin, ben kadir değilim, sen bilirsin ben bilmem, sen gizlileri bilirsin. Allah'ım eğer bu iş, benim dinim, geçmişim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında hayırlı ise bunu bana takdir eyle, kolaylaştır. Eğer bu işim benim dinim, geçimim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında şerli ise bunu benden, beni de bundan çevir, hayır nerede ise bana onu nasip eyle, sonra beni onunla hoşnud eyle..

İşten kasıt evlilik tabi. Namazdan sonra bu duayı okudum. Sonra da dua ederek zar zor uyudum. Dediğim gibi uykuda gördüğüm hiçbirşey anlaşılır değildi, karman çorman ve renkler birbirine girmişti. Tek belirgin şey de kıpkırmızı içi boş bir tabaktı. Etrafımda hiç hoca falan yok, yurtdışındayım:(

"Allah'ım! Senin ilmine göre hayrını diliyorum, kudretinden güç istiyorum, senin büyük fazlını diliyorum. Zira sen kadirsin, ben kadir değilim, sen bilirsin ben bilmem, sen gizlileri bilirsin. Allah'ım eğer bu iş, benim dinim, geçmişim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında hayırlı ise bunu bana takdir eyle, kolaylaştır. Eğer bu işim benim dinim, geçimim, sonum, şimdim ve geleceğim hakkında şerli ise bunu benden, beni de bundan çevir, hayır nerede ise bana onu nasip eyle, sonra beni onunla hoşnud eyle..

İşten kasıt evlilik tabi. Namazdan sonra bu duayı okudum. Sonra da dua ederek zar zor uyudum. Dediğim gibi uykuda gördüğüm hiçbirşey anlaşılır değildi, karman çorman ve renkler birbirine girmişti. Tek belirgin şey de kıpkırmızı içi boş bir tabaktı. Etrafımda hiç hoca falan yok, yurtdışındayım:KK43:
Tanıdık hoca olsa sorardım
Ama işteyim ve tanıdık hoca da yok

Sohbete giden arkadaşlar görürse yardımcı olabilirler belki ?

Arkadaşlar dün gece istihareye yattım ve o kadar karman çorman renkler ve cisimler vardı ki yanlız belirgin olarak gördüğüm tek şey kıpkırmızı bir tabaktı. Kırmızı görmek iyi değil ama cisimlerle yorumlanması daha iyi diye biliyorum yanlız tabak ne anlama geliyor bilemedim:KK43:
Bilen biri varsa lütfen bir değerlendirsin
.yi değil derler özellikle kırmızı için

Ben renk falan söylemedim:KK43: içim karmakarışık. Diğer rüyanın anlamı duygusal yük olan birinden kurtulmak demekmiş. Eşim benim için gerçekten duygusal bir yük. Ama yanlış bir karar vermekten korkuyorum
Ozaman tam şartlarını yerine getirerek 2 defa daha yapın. 1yada 3 defa yapılır. Birde istiharenin yükümlülüğünü biliyorsunuz değilmi?

Ozaman tam şartlarını yerine getirerek 2 defa daha yapın. 1yada 3 defa yapılır. Birde istiharenin yükümlülüğünü biliyorsunuz değilmi?
Ben de merak ettim.
Nasıl bir yükümlülük açabilir misin?

İşten kasıt evlilik tabi. Namazdan sonra bu duayı okudum. Sonra da dua ederek zar zor uyudum. Dediğim gibi uykuda gördüğüm hiçbirşey anlaşılır değildi, karman çorman ve renkler birbirine girmişti. Tek belirgin şey de kıpkırmızı içi boş bir tabaktı. Etrafımda hiç hoca falan yok, yurtdışındayım:KK43:
Rabbim yardimcin olsun canım....
İnşallah en hayırlı yolu gösterir....

Rüya, sadece rüyadır. Bunlardan yorumlar çıkarmak, geleceğiyle ilgili kararlar almak aklen mantıklı değildir. Rüya yorumlama denen şey Yusuf peygambere verilmiş bir mucizedir. İsa peygamber ölü diriltmiştir, Süleyman peygamber doğaya hükmetmiştir, Musa peygamber denizi ikiye yarmıştır. Bunlar Allah'ın verdiği mucizelerdir ve bizler yapamayız. Lütfen biraz mantıklı olalım.

İstiharede görülen renk kirmizi hayirli olmadigina işaretdir bile bile ateşe gidilmez karar size kalmış.....

Rüya, sadece rüyadır. Bunlardan yorumlar çıkarmak, geleceğiyle ilgili kararlar almak aklen mantıklı değildir. Rüya yorumlama denen şey Yusuf peygambere verilmiş bir mucizedir. İsa peygamber ölü diriltmiştir, Süleyman peygamber doğaya hükmetmiştir, Musa peygamber denizi ikiye yarmıştır. Bunlar Allah'ın verdiği mucizelerdir ve bizler yapamayız. Lütfen biraz mantıklı olalım.

Bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen İstihareye yatmayı sevgili Peygamberimiz tavsiye etmiştir doğru kararı almak için keşke yorum yapmadan önce araştırsaydın da kendi kafana göre İstihare konusuna yorum yapmasaydın ..

• Beğen
Reactions: mw-
Bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen İstihareye yatmayı sevgili Peygamberimiz tavsiye etmiştir doğru kararı almak için keşke yorum yapmadan önce araştırsaydın da kendi kafana göre İstihare konusuna yorum yapmasaydın ..
Hadisler değil mi? Akla, mantığa, düşünceye kıymet veren bir Yaratıcı'nın peygamberi böyle bir şey söylemiş olabilir mi sizce? Size göre evet, bana göre hayır! Elimde apaçık bir kitap (Kuran) varken, kaynağı aktaranı belli olmayan ve yazılı metne dayanmayan sözleri mesleğim de gereği ciddiye almıyorum.

Back
X