Rüya Yorumları İstihareye yatıp beyaz görmek ne anlama geliyor?

Ya mesela birinde beyaz bi çarşafın altına giriyordum saklanmak için ama çok net bi beyaz değildi. Sonrasını hatırlamıyorum. Birinde de hani bazen karışık anlamsız rüyalar olur ya öyle bi rüya gördüm ne kişiler belli, ne zaman belli, ne de renkler. Film şeridi gibi hızlı hızlı geçti görüntüler. :44:

Üç gecede rüya görmedim. Ya aslında görüyorum ama net bişeyler değil. Çok karışık. :44: Öyle bi renk olayı yok. Her rengi görüyorum desem yeri
Peki böyle olunca ne demek oluyor?? :44::44:

istihare rüyasında illa rengine yatılacak diye bir şart yok ,renge yatılınca yormak daha kolay,rüyanın geneline yatılınca çok iyi yorum yapan biri olmalı,eğer rüyalarını hatırlamak istiyorsan dolunayda rüyaya yat derim ,gördüğünü hatırlarsın ,bir çok renk görürsen bir kaç gece yatman lazım,rüya'ya yatınca aklına neye yattıysan getirme,sağ tarafına yatıp uyuyana kadar salavat okumalısın,sakın yüzü koyun yatma...

ya kızlar ben bu gece yatttım ama fazla bir şeyde görmedim bildiğiniz normal rüya gördüm her zamanki gibi konudan konuya atlarım ben rüyalarımda yine öyleydi.ama bir öykü kitabı gibi bir şey var yeşil renk parlıyor kitabın sayfasında.Çok zümrüt yeşili gibiydi.Sonra rüyamda halamla şemsiye gibi birşey alıyorduk ben bakınıyordum sadece o beyaz ve krem tonları alıyordu bende fıstık yeşilini beğeniyordum garipti bu aksam yine yapcam

hayır olsun güzel görmüşsün rengine yattıysan hayırlı renk görmüşsün,hala görmek evlilikle ilgilidir ...

hayır olsun güzel görmüşsün rengine yattıysan hayırlı renk görmüşsün,hala görmek evlilikle ilgilidir ...

wawwwwwww evlenicem insallah bu gece yine yatıcam ama :) dahada emin olabilmek icn

arkadaşlar merhaba , konu bir kaç ay önce aktifmiş ama şu anda kimse var mı bilmiorum. istihare rüyamı anlatmak istiyorum bende yorumlayabilirseniz sevinirim.ama öncelikle kimse var mıııııııııııııııııı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…