İstihare namazı kılıp sonra eşini rüyasında gören sonra tanışıp evlenen var mı ? anlatır mısınız. Namazın nasıl kılındığını bilmiyorum.
çok zor ve zayıf bi ihtimal bence hakikaten temiz kalpli olmak lazım hatta evliya gibi olmak lazım...basıma gelmedi siz deneyin tabi belli olmaz...
ben eşimle tanıştığımda rüyamda nun evini görmüştüm ve şu an o evde yaşıyorum her seyiyle rüyamdakinin aynısı....yani görülebilir rüyalara inanırım...istihare duası internetten bulunabilir...
yalnız gördüğünüz adama kafayı takıp onunla karşılasıcam diye aman beklemeyin sizi psikolojik olarak etkilemesin..
hep derler ilk kalacağın evde o evin anahtarını yastığın altına koy.kendisini görürsünüz diye.ben bunu 3 kez yaptım.lisedeyken yaptığmda liseyi.ünw deyken 2 kez ünw yi gördüm.ama kişi görmedim.okuldan biriyle evlencen heralde dediler.şuan evlenmeyi düşündğüm kişi ünw den.ama gerçekten doğru bişey mi bilmiyorum.
istiare de yaptırdım 1 kez.pembe renk görmüşler olumlu mu olumsuz mu bilmiorumsonuçta bildiğim 7 kez yapılması gerekiomuş.bşka yapabilen birine yaptırmyı düşünüyorum. zemuszemus
ben istihareye yatmadım ama eşimle ilk görüşmemizden yaklaşık 15 gün önce rüyamda eşimi görmüştüm ve onu hiç tanımıyordum istemeye geliceklerini bile bilmiyordum
büyük bir ormanda çıkışı arıyordum savaş gibi bir şey varmış
birisi geldi ve benimle kardeşlerime önderlik edip bizi o ormandan çıkardı
bu rüyadan 15 gün sonra aileler bizi tanıştırmak için bizim evde buluştular eşim odaya girdiği anda şok olmuştum
karşımda rüyamdaki insanı görünce küçük dilimi yutacak gibi oldum
evlenme konusunda rüyamı kendime işaret sayarak düşünmeden evet dedim
iyikide evet demişim 11 yıldır hanemden huzur eksik olmadı
Bende nişanlanmadan önce bu istihare namazını denemiştim..
Rüyamda Rahmetli olmuş dedem bana bir gömlek verdi..Kırmızı yeşil sarı Ebruli gibi dallı güllü bir gömlek onu giymiştim..
E tabi evlilik bu mutlulukta oluyor,sıkıntılarda..Ama ben rüyaya göre de karar vermemiştim..
sanırım seni aydınlatabilmişimdir Losapcım :dilcikar:...kaydirigubbakcemile5
e profilinde evli yazıyor
:
losap ??? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?