Y yaslikiz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Haziran 2013 740 442 73 25 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yaslikiz #1 Arkadaşlar, ben kaç kere istihareye yattım ama pek rüya gören birisi değilim. Görsemde o günkü bilinçaltımda olan abuk subuk şeyleri görüyorum. Rüyaya yattığında böyle net şeyler gören kimse varmı aranızda? Benim yerime rüyaya yatabilirmisiniz?
Arkadaşlar, ben kaç kere istihareye yattım ama pek rüya gören birisi değilim. Görsemde o günkü bilinçaltımda olan abuk subuk şeyleri görüyorum. Rüyaya yattığında böyle net şeyler gören kimse varmı aranızda? Benim yerime rüyaya yatabilirmisiniz?
N nehir5 Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2012 2 0 16 Kayseri 25 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yaslikiz #2 ya bende yattım bir kaç kez aynen senin gibi karmakarışık rüyalar gördüm iyi mi, kötü mü bir anlam çıkaramadım cevap veren olursa sevinirim:)
ya bende yattım bir kaç kez aynen senin gibi karmakarışık rüyalar gördüm iyi mi, kötü mü bir anlam çıkaramadım cevap veren olursa sevinirim:)