Yoldayken yanlışlıkla erken patladığı söyleniyor. Bilmiyorum.Bomba öyle kontrolsüz patlayacrak bisey degil bence. Bence istedikleri yerde patladi. Sonucta bir bombanin patlamasi bile korku saciyor.
Bence bu daha 1-2 ay devam eder. Sonra acik havada mitingler olur "ey demirtas" gibi laflar edilir, vaadler edilir ve baskanlik sistemini yine alir. Bunca bomba patlamasina ragmen halen "hükümete zeval gelmesin" ve "terör bu, önlenilemez ki" diyenler oldukca, o baskanlik sistemine hasreti tez zamanda son bulur Erdogan'in.
amaç sadece kürdistan mı ki? bir kere bu terör olaylarının kürtlerle ve kürt devleti kurulmasıyla vs. hiçbir ilgisi yok
bu pkk içinde bulunan pisliklerin büyük çoğunluğu ermeni ve yurt dışında yetişmiş özel üretim insanlar. yani kürtler falan değil. aralarında belki kanan çok az bir kesim vardır. benim bir sürü kürt tanıdığım var hiçbiri bu pisliği desteklemiyor hatta onların da kürt olduklarına inanmıyor.
amaç, ülkeyi sindirmek ve çok güzel yapıyorlar. bir kere hepimiz korkudan paronayak olduk. geçen internette gördüm. lise öğrencisi bomba patlayacak diye korkacağıma kendi kendimi öldürmek defolup gitmek istiyorum diye tweet atmış. işte bu duruma geldik yetmez mi? amaçlarının fazlasına ulaşıyorlar. ülkeyi pskolojik olarak sindirip sonra başka ülkelere sığınma ve zaten gizli olarak sömürgeyiz alenen sömürülen bir ülke haline getirme, iç işlerimize karışma hakkı bulma vs. uzayan bir liste halinde gider.
Bu açıklama 1 sene önce Erdoğan'ın hesabından yapılmış. Videosu da var.
Sanırım bunu da inkar etmez bazıları.
Soruyorum ısrarla hükumeti kayıranlara:
Biz bu yaşadıklarımızın hesabını, can güvenliğimizi mal güvenliğimizi sağlayamayanlardan değil de kimden soracağız?
bir dünya savaşıdır gidiyor. olan sivile oluyor. sivilin can güvenliği bile kalmadı. ben bu ülkede yaşamaya korkuyorum. dışarı çıkmaya, adım atmaya, kendimi savunmaya bile. nereye kadar. neyle sınanıyoruz. güç savaşınızıİstanbul Valisi: Patlamanın nedeni canlı bomba
İstanbul Valisi Vasip Şahin, kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirterek, olayda canlı bombayla birlikte 4 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. İddiaya göre, canlı bombanın asıl hedefine ulaşamadan yolda bombanın patladığı yönünde...
Sitene Ekle
Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın
Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak görgü tanıkları patlamaya canlı bombanın yol açtığını ileri sürdü. Polis ekipleri olay yerinde ilk bulguları değerlerdiriyor. CNN Türk de olayın bir canlı bomba saldırısı olduğunu duyurdu. Patlamada bir kişinin cesedinin aşırı derecede deforme olduğu, bu kişinin canlı bomba olabiliceği belirtiliyor.
"Canlı bomba erken patladı" iddiası
İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada canlı bombanın erken patladığı iddia ediliyor. Teröristin asıl hedefinin neresi olduğu araştırılıyor. Canlı bombanın yolda giderken bombanın infilak ettiği iddiası var.
CNNTürk muhabirinin verdiği ilk bilgilere göre, canlı bombanın asıl hedefine ulaşamadan bir yere giderken, yolda bombanın patladığı belirtiliyor.
OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER
İSTİKLAL HER İKİ YÖNDE YAYA TRAFİĞİNE KAPATILDI
Galatasaray Meydanı'ndan ve Taksim Meydanı'ndan caddeye girişler kapatıldı. Patlamanın meydana geldiği alanı güvenlik çemberi içine aldı. Taksim'e resmi araçlar, polis, itfaiye ve ambulans dışında araç girişine izin verilmiyor.
Saldırgan veya saldırganların burada olabileceği yönündeki ihbarın üzerine polis ara sokaklarda da çalışma başlattı.
http://www.milliyet.com.tr/patlamada-canli-bomba-iddiasi-gundem-2212392/
Evet belkide on yıllardır ortadoğuda yaşananlar hepsi planlı,bir amaç uğruna herşey, ve nerede bitecek bilmiyoruz. Keşke bu yaşananlar akp yüzünden olsa da,o gidince düzelse herşey. Hükümeti eleştirmek tabiki çok doğal bir refleks,böyle bir durumda insanları sen niye onu yaptın bunu dedin diye eleştirmek de doğru değil. Herhangibir temennide bulunamıyorum malesef ne desek yanlış anlaşılıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
'Sorma, sorgulama sadece inan' diyorlar peki.Onlara sormada kime sorarsan sor..
Mesela alman istihbaratına sorabilirsin hatta istifa çağrısı yapabilirsin..
Hala yayın yasağının kötü iç parçalayan resimleri halk görmesin diye getirildiğine inanan bir zihniyete ne sorarsan sor cevap alamazsın..
Benim yakın arkadaşımda istanbula gitti gezmeye bir ton bagırdım ne işin var orada diye şuan oralar gezilicek en son yerler.Az önce ameliyattaki bazı hastaların adını açıkladılar, yüreğim küt küt dinledim acaba arkadaşım var mı diye.
Adana'dan gezmeye gelen bir anne ve iki kızı patlamaya yakalanmış, anne ve kızların biri ameliyattaymış.
Bir seyyar kestaneci ameliyattaymış
Bu kendini kandırmaktan baska bir sey değil. Bal gibi de destek veriyorlar. Benim oda arkadasım alenen pkk lıydı. Sınıf arkadaslarımda öyle. Öyle olmasalar doğuda bu kadar kolay döşeyebilirler miydi o mayınları? Bitanesi de cıkıp durun yapmayın demezmiydi? Yarın aç bak nevruz kutlamalarını izle. Otobuste gorsen kıyamayıp yer vereceğin yaşlı teyzelerin bile nasıl pkk destekçisi olduğuna bak. O destek vermeyen kesim çok çok az. Yarın nevruzda bu patlamaları da kutlayacaklar halay cekerken. Kimse de engel olmayacak.
Bu kendini kandırmaktan baska bir sey değil. Bal gibi de destek veriyorlar. Benim oda arkadasım alenen pkk lıydı. Sınıf arkadaslarımda öyle. Öyle olmasalar doğuda bu kadar kolay döşeyebilirler miydi o mayınları? Bitanesi de cıkıp durun yapmayın demezmiydi? Yarın aç bak nevruz kutlamalarını izle. Otobuste gorsen kıyamayıp yer vereceğin yaşlı teyzelerin bile nasıl pkk destekçisi olduğuna bak. O destek vermeyen kesim çok çok az. Yarın nevruzda bu patlamaları da kutlayacaklar halay cekerken. Kimse de engel olmayacak.
Ay yaAz önce ameliyattaki bazı hastaların adını açıkladılar, yüreğim küt küt dinledim acaba arkadaşım var mı diye.
Adana'dan gezmeye gelen bir anne ve iki kızı patlamaya yakalanmış, anne ve kızların biri ameliyattaymış.
Bir seyyar kestaneci ameliyattaymış
Bizimkiler de dışarı çıkın, akraba eş dost komşu diye açıklama yapıyor.Alman hükümeti vatandaşlarını uyarmış otellerinizden çıkmayın diye..
Banada versin 100koruma isterse Taksimde piknik yapayım ..Bizimkiler de dışarı çıkın, akraba eş dost komşu diye açıklama yapıyor.
Güzel kafalar bunlar...
Bizi hiçbir yer kabul etmez canım, ona da heveslenmesek iyi olur.Gelecegin multecileriyiz.
Simdiden bir ulke secmeye baslasak iyi olur.
öyle de sen bile oda arkadaşının pkk olduğunu bildiğin halde bir şey yapamamışsın.Bu kendini kandırmaktan baska bir sey değil. Bal gibi de destek veriyorlar. Benim oda arkadasım alenen pkk lıydı. Sınıf arkadaslarımda öyle. Öyle olmasalar doğuda bu kadar kolay döşeyebilirler miydi o mayınları? Bitanesi de cıkıp durun yapmayın demezmiydi? Yarın aç bak nevruz kutlamalarını izle. Otobuste gorsen kıyamayıp yer vereceğin yaşlı teyzelerin bile nasıl pkk destekçisi olduğuna bak. O destek vermeyen kesim çok çok az. Yarın nevruzda bu patlamaları da kutlayacaklar halay cekerken. Kimse de engel olmayacak.
Bu arada sen diye cevap verdiğim 2. sorundu. İlk sorunun yanıtını şimdilik vermiyorum.Numan Kurtulmuş ' un soylediklerini elestirdim diye terore alet oluyor oldum. Ya musluman ya bunlar kul hakkindan da haberleri yok mu? Insan olana atilir mi su iftira? Ben operasyonlarda su hukumeti bile desteklemisim gelmis bana terore alet oluyorsun sizin yuzunuzden oluyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?