Istikrar nasıl sağlanır?

piraye34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
53
20
Merhabalar..
Hayatımı olumsuz yönde etkileyen bir sorunum var. Istikrarsız bir insanım. Başladığım hiçbir şeyin sonunu getiremiyorum. Lise son Sınıfta okulu bırakmıştım açıktan tamamlamaya uğraşıyorum. 21 yaşındayım. Ve sürekli iş değiştiriyorum. Çalışmaya aslında çok ihtiyacım var. Şuan taksit ödemem gereken Iki tane banka var. Ailemden bana pek fayda yok onlarda çalışayım diye gözümün içine bakıyorlar. Çalışırken iyiyim, işten çıkınca kötüyüm. Ama sıkılıyorum. Bir olumsuzluk olunca hemen işten çıkıyorum. Örneğin; bir hafta izin kullanamayacağımı öğrendiğimde veya iş arkadasimla ters düştüğümde, birkaç gün fazla mesai yapmak zorunda kaldığımda vs. Nasıl atlatırım bunu? Ve acil iş bulmam lazım İstanbul'da yaşıyorum ne yapayım?

O kadar borcunuz var ise biraz kendinizi sıkmanız Lazım bi tarafınız bir gün bi sıkışır o zaman daha beter olursunuz keyfi yaşamak sizin ki ya seveceğiniz bir işi bulmaya çalışın birde

Maddi acidan borclariniz varsa işten cikma luksunuz yok
Iyi bi hayat icin de birikim ve para lazim. Kendiniz icin çalıştığınızı kendinize hatirlatarak başarabilirsiniz istikrari

zoru gördüğünüz anda vazgeçerek hayatta hiç bir şey elde edemezsiniz
unutmayın sadece savaştığınız sürece bu adaletsiz dünyada ayakta kalabilirsiniz

X