İştirak nafakası artırım

Durum güncellemesi ,ben bugün iştirak nafakası için artırım davası açtım.7500 istedim . Sonuçlanınca burdan bildireceğim .benim gibi olanlara yol olur en azından.

Bak hala anlamıyorsun…
Nafaka arttırım davası açarsın!
Ama sırf nafakayı sebep göstererek görüs kısıdına gitmek cocuğa yapılan haksızlık. Egonuzla cza vereceksinşz diye asıl cezayı cocuklara veriyorsunuz. Bu söz de adam olana kafidir. Size kafi gelmediyse sayet siz zorlamayın belli ki eksik bisey var sizde.. sizin adınıza utanmaya devam edeceğim!!!
Bu arada hani burada konular acılıo ya ben çocuğuma herseyi yaptım o babasını tercih etti diye. İste sebebi yüzde 90 bu oluyor. Ama yok olur mu sizin egonuz zedelenmesin ceza verin siz :) asış ceza verdiğiniz kim? Yazık cok yazık sizin gibilere

Durum güncellemesi ,ben bugün iştirak nafakası için artırım davası açtım.7500 istedim . Sonuçlanınca burdan bildireceğim .benim gibi olanlara yol olur en azından.
Bizde 7500 tl istedik siz o maaşa az yazmışsınız umarım dilediğimiz gibi olur

Konular derken?
Kaç konu var ben her şeyi yaptım ama babasını tercih etti diye? Haklı çıkacağım diye abartmışsınız beş konu koyamazsınız şuraya üç de koyamazsınız ya iki koysanız yeter diyeyim

hmm koskoca kk da böyle 2 konu mu acıldı diyorsun :) ben bu zeka ile yarısamam peki cnm aynn

Avukat 5 bin dedi .bende acaba 7500 diyorum ama fazlamı diye düşündüm.
Ne kadar maasi vardi enaz yuzde 30 isteyin beyfendi de 70 ile gecinsin zahmet olacak.
anneler yuzde yuz harciyor çocuklarına

2 çocuğuma 5600 veriyor kreş 6500 sadece. Bir de nafaka düşürme davası açmış 300 lira verebilirmiş. İnş davayı ben kazanırım üzerine de nafaka artırma davası açacağım. Yazın mutlaka takipteyim ben de

Siz konuyu anlamamışsınız ki. Mahkeme bir sürü görüş günü veriyor. Mesela 3 ayda 12 koca gün. Ama biz de baba müsveddesi 3 ayda 1 kez 3 saat falan alıyor o da görüş olmayan gün! Yazık değil mi bu çocuklara? Onun keyfini mi beklesin kafası mı karışsın? Zaten o birkaç saatte de baba evlat bağı oluşmaz. Hiç almasın daha iyi yani. Durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…