Disardayken sadece kadınlara bakışını mı yakaladin yoksa herkese etrafa dikkatli mı bakıyor ?
Bu adam hamileliğin boyunca yok duvara tırmanırım yok bilmem ne diyerek aslında nasıl biri olduğunu belli etmişti sen o kadar şüphelisin ki hep onunla ilgili konular açıyorsun. Bu şüphenin hamileliğinle alakası da yok. Spor salonuna yazılan eşim, komşu kadının eşim için dedikleri, duvara tırmanırım diyen eşim isimli üç konunda da belli ya özgüvenin yok ya adamdan deli gibi şüphe ediyorsun aldatacak diye eh şüphelenmekte de haksız değilsin...
Anladım ama düzelmemiş eşiniz bence öyle olsa bu kadar konu açmazdınız onun hakkında. Kavgalarda küfür hakaret filan suçluluk psikolojisini gösterir kendinin hatalı olduğunu bilip savunamayınca böyle davranıyor. Düzeleceğe de benzemiyor eşiniz..Evliliğimzn ilk yıllarında aldatma kategorisnde olmasada eşim beni çok üzdü güvenimi çok sarstı.
Ama son bir iki yıldır çok değişti çok düzeldi bilmiorum belki de izi kalmıştır hala güvenemiyorumdur tam olarak.
bunca hakareti ve küfürü ediyo, ama siz eşinizi seviyosunuz..
hamilesiniz üsteliketrafa bakmasını bariz olarak kadınlaramı bakıyor, yoksa genel olarak
meraklı birimi eşiniz ??
belliki siz konuşarak çözme taraftarısınız, lakin eşinizde o yeti yok
bu zamana kadar affetmişsiniz, bundan sonrada edersiniz gibime geliyor
allah kolaylık versin ..
Küfür etmesi kacamak bakislar...
Bunlari ne zamandan beri yapiyor
Hamile kaldiginizda icinizde süpheleriniz var miydi?
sorunlu iliskilerde neden cocuk yapilir diye konu acicam vallaahii bezdim ...Kızlar bi akıl yuvamı kendi ellerim ile yıkıyormuyum....
Eşimi çok seviyorum.Galiba o da beni.
Ama değiştiremediğim 2 huyu var ki beni çıldırtıyor.
Aramız iyiyken ondan iyisi ondan mükemmeli anlayışlısı yok.
Amma ufak bi tartışalım.Bu adam canavar oluyor en ufak bi kavgada küfür hakaret s.git defol boşa beni ler havada uçuşuyor.
Her seferinde pişman oluyor çiçekler le geliyor yeminler ediyor ama tabi o yeminler havada kalıyor.
Sonradan çok pişman olduğunu görebiliyorum.
Hiç yere yok yere bu kadar hakaret küfür beni ondan çok uzaklaştırdı.
Elimde olmadan bi soğudum gibi hissediyorum.
Acaba gerçek düşünceleri bunlarda sinirliyken dökülüyormu ağızından diye yedim bitirdim kendimi..
Bir diğer konuda sokakta yolda hastanede okulda yani her yerde kaçamak bakışlar atması ilk zamanlar çok uyardım çok kavga ettik.
Artık tükendim ses etmiyorum ama bu seferde onunla dışardayken saçma sapan şeylerden ben tuhaf davranıyorum.
Gerisi huzursuzluk.
konuştuğumda da geçmişte hep inkar ederdi vakmıyorum der dururdu.Bu durum artık çok bunaltı bni .
Bunlar içimde biriktkçe adama uzak mesafeli davranıyorum bu sefer de o beni kaybetmek mi istiosun yuvanı mı yıkmak istiosun beni sevmiyosun demelere başladı.
Ama ne yapayım elim de değil...
Konuşmak da gelmiyor içimden.
Çünkü 2. Konuyu inkar ediyor.
İnkar edince ben uzatıyorum uzatınca kavga akabininde küfür hakaret yine ben üzülüyorum.
Sesslik de bizim temelimizi zarar veriyor gibi hissediyorum ne yapmalıııı...
İki gündür yine soğuk rüzgarlar esiyor ve msj atmış beni sevmiyorsan boşanalım.
Üstüne ben hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?