İstiyorsan boşanalım diyen eşim...

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar bi akıl yuvamı kendi ellerim ile yıkıyormuyum....

Eşimi çok seviyorum.Galiba o da beni.
Ama değiştiremediğim 2 huyu var ki beni çıldırtıyor.
Aramız iyiyken ondan iyisi ondan mükemmeli anlayışlısı yok.

Amma ufak bi tartışalım.Bu adam canavar oluyor en ufak bi kavgada küfür hakaret s.git defol boşa beni ler havada uçuşuyor.
Her seferinde pişman oluyor çiçekler le geliyor yeminler ediyor ama tabi o yeminler havada kalıyor.
Sonradan çok pişman olduğunu görebiliyorum.
Hiç yere yok yere bu kadar hakaret küfür beni ondan çok uzaklaştırdı.
Elimde olmadan bi soğudum gibi hissediyorum.
Acaba gerçek düşünceleri bunlarda sinirliyken dökülüyormu ağızından diye yedim bitirdim kendimi..

Bir diğer konuda sokakta yolda hastanede okulda yani her yerde kaçamak bakışlar atması ilk zamanlar çok uyardım çok kavga ettik.
Artık tükendim ses etmiyorum ama bu seferde onunla dışardayken saçma sapan şeylerden ben tuhaf davranıyorum.
Gerisi huzursuzluk.
konuştuğumda da geçmişte hep inkar ederdi vakmıyorum der dururdu.Bu durum artık çok bunaltı bni .
Bunlar içimde biriktkçe adama uzak mesafeli davranıyorum bu sefer de o beni kaybetmek mi istiosun yuvanı mı yıkmak istiosun beni sevmiyosun demelere başladı.

Ama ne yapayım elim de değil...
Konuşmak da gelmiyor içimden.
Çünkü 2. Konuyu inkar ediyor.
İnkar edince ben uzatıyorum uzatınca kavga akabininde küfür hakaret yine ben üzülüyorum.
Sesslik de bizim temelimizi zarar veriyor gibi hissediyorum ne yapmalıııı...

İki gündür yine soğuk rüzgarlar esiyor ve msj atmış beni sevmiyorsan boşanalım.
Üstüne ben hamileyim.

Disardayken sadece kadınlara bakışını mı yakaladin yoksa herkese etrafa dikkatli mı bakıyor ?

Bu adam hamileliğin boyunca yok duvara tırmanırım yok bilmem ne diyerek aslında nasıl biri olduğunu belli etmişti sen o kadar şüphelisin ki hep onunla ilgili konular açıyorsun. Bu şüphenin hamileliğinle alakası da yok. Spor salonuna yazılan eşim, komşu kadının eşim için dedikleri, duvara tırmanırım diyen eşim isimli üç konunda da belli ya özgüvenin yok ya adamdan deli gibi şüphe ediyorsun aldatacak diye eh şüphelenmekte de haksız değilsin...

Sinirlenince ettiği laflar gerçek fikirlerini ortaya çıkarır.Sinirliyken söyledim özürü bahanedir.İçinde onlar var ki dışarı çıkanlar da onlar oluyor.
Elaleme bakışı da çirkin yav.Herkes bakıyor ama sizinki sanırım flörtöz tarzda.O yüzden rahatsız etmiş.
Küçük yaşta mı evlendiniz?

bunca hakareti ve küfürü ediyo, ama siz eşinizi seviyosunuz..
hamilesiniz üstelik etrafa bakmasını bariz olarak kadınlaramı bakıyor, yoksa genel olarak
meraklı birimi eşiniz ??

belliki siz konuşarak çözme taraftarısınız, lakin eşinizde o yeti yok
bu zamana kadar affetmişsiniz, bundan sonrada edersiniz gibime geliyor
allah kolaylık versin ..

Evliliğimzn ilk yıllarında aldatma kategorisnde olmasada eşim beni çok üzdü güvenimi çok sarstı.
Ama son bir iki yıldır çok değişti çok düzeldi bilmiorum belki de izi kalmıştır hala güvenemiyorumdur tam olarak.

Küfür etmesi kacamak bakislar...
Bunlari ne zamandan beri yapiyor
Hamile kaldiginizda icinizde süpheleriniz var miydi?

Anladım ama düzelmemiş eşiniz bence öyle olsa bu kadar konu açmazdınız onun hakkında. Kavgalarda küfür hakaret filan suçluluk psikolojisini gösterir kendinin hatalı olduğunu bilip savunamayınca böyle davranıyor. Düzeleceğe de benzemiyor eşiniz..

Sen bu konuyu çok kafaya taktigindan bakıyor gibi geliyor olabilirmi , kıskanç bir yapın mı var ? Benim arkadaşımın sevgiliside kıza habire başka erkeklere bakıyorsun diye kavga çıkartır ama kız yemin ediyor kimse bakmıyorum diye . Bu konuda gerçekten haklida olabilirsin takintiya kıskançlığa dönüşmüş bir durumda olabilir bilemedim. Öteki konuya gelince sinirlenince malesef bazı insanlar kişilik değiştiriyor bende geçen eşimle büyük bir tartışma yaşadım oda yeter artık bosucam seni neler neler saydirdi siniri geçince sakinleştirir ne ozurler ne yalvarmalar tabi bunlar çok kırıcı ve bir evlilikte herseferinde bosucam bosanalim vs kelimeler hiç hoş değil insanı sogutabiliyor ama şiddet yoksa bazı şeylere göz yumuyoruz işte herşey dört dörtlük olmuyor evlilikte... Bide hamileymissin bence yapıcı olmaya çalış tatlım aldatma yakalanmadiysan , şiddet görmedysen uğraş yani kendini soğutma , sürekli kötü şeylerini düşünüp kendini içini soğutma . Hakkında hayırlısı olsun tatlım..

Sogudugun adamdan nasil hamile kaldin bravo.adama guvenin yok surekli kavgaya bağlıyor.konusturmuyor bile.sende sin otur köşene.Gercekten cok seviyor sizi.nasil bir mantiginiz var yaa.siz hatayi kendinizde arayip onu yuceltmeye calistikca iciniz hic rahat etmiyor yine konusup onu kizdirip küfür yiyip oturacsksiniz.eğer katlanabilirseniz evlilik böyle surecek yoksa adam ben buyum isine gelirse devam gelmiyorsa s... Git diyecek sonunda

Ne çok iyi olsun nede küfür hakaret etsin sabit düzgün bir psikolojisi olsun
Ama beni seviyor demenin bir anlamı yok

Ewet grckten eşimde o proplm var konuşamıyor hemen hır gür.

Küfür etmesi kacamak bakislar...
Bunlari ne zamandan beri yapiyor
Hamile kaldiginizda icinizde süpheleriniz var miydi?

Bu kaçamak bakışlardan çok kavga ettik düzelmişti.Yanş ben öyle zannediyordum ama son zamanlarda be oldu bilmiorum en başa dndük..
Hayırr yoktu çok istedik çok uğraştık şuan kendisi de çok hyecanlı resmen şafak sayıyor bebek için.
Ama diorum ya son zamnlarda bilmiorum yine bi flörtöz lük sarmış

sorunlu iliskilerde neden cocuk yapilir diye konu acicam vallaahii bezdim ...
yillardan beri kk girerim. konu hep ayni.
sevisnek ve kavga ayri ve birbirini tetikler ama gebelik ihtimalini ve sonuclarini dusunup korunursun.
aylik igneler var. yaptirin aydan aya.
kocan diger insanlara rahatsiz edici sekilde donup donup suzup suzup bakiorsa kotu.ama gozu ile snlik bakiorsa bunu hepimiz yapiyoruz. kimse de boyle yaxiorum diye cörlemesin. bana cik garip gelmior.
kufurlu konusmasi hatali.
cikarttigim sonuc : kari koca bu iliskide hatalisiniz. oturun hatalarinizi dusunun duzrltin. benim dedigimi yap- yapma gibi duzeltmeler istemeyin birbirinizden. farli yollar arayin.
farkli cizumler bulamiorsaniz tek yol bosanin.

Yuh. Esimin tartışırken sesini yukseltmesini bile çok büyütüp yapmamasi için surekli dikte ediyorum. Insan karısına nasil küfür eder ya. Ve bu adami baba yapmak neden? Valla cok cesursunuz. Bosanalim ne demek ayrica. Sevildiğini duymak istiyorsa baska cümleler secsin.

Şüphelenmekte haklısın Allah sabır versin insanı hasta eder böyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…