İstiyorum...

Bekledim... Bekledim ama düzelmiyor. İnsanlarla, kötülükle mücadele edemiyorum artık. Sanırım boşanmaya doğru yol alıyor fikrim. Ne hayallerim vardı Yazık oldu.

sen bir aydır ben bir yıldır çekiyorum ilk başlar herşey güzeldi ama
sonradan evin hizmetçisi yerine konulmaya başlandım aynı senın gibi hır gür çıkmasın diye hala sesimi çıkarmıyorum
kayınvalıdemın kucağına kahvaltı götüruyorum kaynımn ütülerini yapıyorum kayım pederim sürekli temizlik yapayım
istiyor gecen kocam işe giderken bende evden onla birlikte cıktım kendi annemlere gittim kaynanamın haberi yoktu çünkü taaa
öğlen 1 e kadar uyuyorlar uyandırmadım sonra uyanınca bana msj attı nerdesın annemde ne zaman gelcen aksam sonra bi daha ne cevap geldi ne bişey
kocama msj atmış biz konuştukdan 1 saat sonra karın nereye gitti haberin varmı söyledi mi sana diye beni ne sanıyorsa acaba kocamda var beraber çıktık sabah evden neoldu demiş
hiiç evdeki bütün işi baban yapıyor diye msj atmış hala okadar sinirliyım kı nerdeyse 3 hafta oldu olay gecelı ama insan unutamıyo biz iyi gelin olalım diye uğraştıkca onların canı kötü gelin isityor
sonra bişey oldu mu kötü gelin oluyoruz rabbim biran önce ev versin bizlere aslında bizimkiler alabilecek durumdalar ama neden alınmıyor ev bir türlu anlamıyorum o gün sinirden çarptım kapıyı çıktım aksam gelmiş eşim evde yokum
bir telas arıyo msj atıyo falan onuda açmadım enson buldu benı çok uzağa gitmemiştim ama bizde insanız kafa dinlemeye ihtiyacımz var :47:

"durumları var ama niye ev almıyorlar" diye somuşsun.sence niye?? bedava hizmetçi bulmuşlar niye yollasınlar?

Back
X