isvec diyet yapanlar buyrun lutfen:-)

ervaamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
799
499
78
Kizlarrr yardim bi akil verin lütfen aranizda İsveç diyeti yapanlar varmii???

1.5 sene önce yaptim ve 7-8 kilo vermistim. 8 ayda geri almistim hic dikkat etmedim

pazartesi gunu tekrar basliyorum.. bakalim verebilecekmiyim

merhabalar kızlar ben de gecen hafta yaptım 3 gun yapabıldım 1.4 kılo vermıstım en son tartıldıgımda . cok halsız kaldım .. . yenıden baslamayı dusunuyorum .. bu arada bu dıyetı yaptıktan kılo verdıkten sonra dıyetı tekrar yapmak ıstersek ne kadar zaman gecmelı uzerınden bılen var mı ?

3 ay gecmeli dıye bılıyorum

ben 4ay once yapmaya calıştım 3 gunun sonunda kalbım çok fena oldu . evin içinde bayılacak gibi oldum . bozdum rejımı

Arkadaşlarrrrrr 13/03/2015 tarihinde başladım ve bugün 2. günüm aynı zamanda da doğum günüm elbette 1 günde 1.2 kilo verdim ayrıca 6 ay beklemek gerekiyor,1 sonraki için. Bilginize.... Hadi yorumlarımızla destek olalım birbirmize :)))

pazrtesi ben de başlıycammm ilk defa deniycem bu diyeti umarım yapabilirim çünkü iradem çok zayıf diyetlere uymak çok zor benim için ve açlığa pek dayanabilen biri değilim buna rağmen bu sefer kararlıyımmm

Merhaba arkadaslar :)) Isvec diyetinin 2. Gunundeyim baslangic kilom 85.1 umarim guzel sonuclar alirim..

Kızlar günaydın 3. Günün sabahında tartıya çıktım ve durum 82,6 :))) çok mutluyum bu beni motive ediyor... 79 ü gördüğümde diyeti bırakıp normal diyetle devam edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…