Diyet lisesini paylaşıyorum arkadaslar internettende bulabilirsiniz..
Birinci gün
1 kupa sade kahve + 1 kesme şeker (gerekli)
2 katı yumurta + 200 gram haşlanmış ıspanak + 1 domates
200 gram yağsız biftek + büyük tabak limonlu ve zeytinyağlı yeşil salata
İkinci gün
1 kupa sade kahve + 1 kesme şeker (gerekli)
200 gram hindi salam + 100 gram yoğurt
200 gram yağsız biftek + büyük tabak limonlu ve zeytinyağlı yeşil salata + istediğiniz bir adet meyve
Üçüncü gün
1 kupa sade kahve + 1 kesme şeker (gerekli) + 1 dilim esmer ekmeği üçgen katlayıp arasına kibrit kutusu kadar yağsız peynir
2 katı yumurta + 1 dilim salam + büyük tabak limonlu ve zeytinyağlı yeşil salata
200 gram haşlanmış kuşkonmaz (veya brokoli) + 1 parça meyve (örn. 1 dilim portakal)
Dördüncü gün
1 kupa sade kahve + 1 kesme şeker (gerekli) + 2 dilim esmer ekmeğin arasına kibrit kutusu kadar yağsız peynir
1 bardak taze sıkılmış portakal veya elma suyu + 100 gram yoğurt
1 katı yumurta + 1 havuç (rende olabilir) + 200 gram yağsız peynir
Beşinci gün
1 rendelenmiş havuç üzerine limon200 gram somon veya alabalık, limon ve 1 çorba kaşığı erimiş tereyağı dökülecek
200 gram yağsız biftek + büyük tabak limonlu ve zeytinyağlı yeşil salata + 1 adet çiğ kuşkonmaz (ben az miktarda haşlanmış brokoli yedim)
Altıncı gün
1 kupa sade kahve + 1 kesme şeker (gerekli) + 2 dilim esmer ekmeğin arasına kibrit kutusu kadar yağsız peynir
2 katı yumurta + 1 havuç (rendelenmiş olabilir)250 gram tavuk göğüs + 200 gram ıspanak salatası (yani suda haşlanmış 200 gram ıspanak) (orjinal liste tavukla ıspanağı haşladıktan sonra beraber pişirin, üzerine limon ve zeytinyağı dökün diyor.) Ben bunun yerine birinci günkü salatadan yaptım.
Yedinci gün
Şekersiz bir kupa çay.
hiçbir şey
200 gram pirzola (ben biftek tercih ettim) + 1 elma
Sekizinci gün
1 kupa sade kahve + 1 kesme şeker (gerekli)2 katı yumurta + 200 gram haşlanmış ıspanak + 1 domates200 gram yağsız biftek + büyük tabak limonlu ve zeytinyağlı yeşil salata
Dokuzuncu gün
1 kupa sade kahve + 1 kesme şeker (gerekli)yarım dilim salam (başlarım böyle işin ızdırabına deyip tam dilim yedim) + 100 gram yoğurt200 gram yağsız biftek + büyük tabak limonlu ve zeytinyağlı yeşil salata + istediğiniz 1 adet meyve
Onuncu gün
1 kupa sade kahve + 1 kesme şeker (gerekli) + 2 dilim esmer ekmeğin arasına kibrit kutusu kadar yağsız peynir2 katı yumurta + 1 dilim salam + büyük tabak limonlu ve zeytinyağlı yeşil salata200 gram haşlanmış kuşkonmaz (veya brokoli) + 1 adet domates + 1 adet istediğiniz meyve (örn. 1 dilim portakal)
On birinci gün
1 kupa sade kahve + 1 kesme şeker (gerekli) + 2 dilim esmer ekmeğin arasına kibrit kutusu kadar yağsız peynir1 bardak taze sıkılmış portakal veya elma suyu + 100 gram yoğurt1 katı yumurta + 1 adet havuç (rendelenmiş olabilir) + 200 gram yağsız peynir
On ikinci gün
1 rendelenmiş havuç üzerine limon100 gram somon veya alabalık, limon ve 1 çorba kaşığı erimiş tereyağı dökülecek (200 gram yedim)200 gram biftek + 200 gram ıspanak salatası ve bir parça pişmemiş kuşkonmaz (Ben bunun yerine birinci günkü salatadan yaptım.)
On üçüncü gün
1 kupa sade kahve + 1 kesme şeker (gerekli) + 2 dilim esmer ekmeğin arasına kibrit kutusu kadar yağsız peynir2 katı yumurta + 1 havuç rendesi limonlanmış250 gram tavuk göğüs + büyük tabak limonlu ve zeytinyağlı yeşil salata