• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSVEÇ DİYETİ GÜNLÜĞÜ

oliviadefne

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
16
1
286
02.02.2016 SABAHI 65 KİLO İLE DİYETİME BAŞLADIM. SABAH 45 DAKİKA REFORMER PİLATESTEN SONRA SAAT 830-900 ARALIĞI ORTA BOY KAFEİNSİZ, YAĞSIZ SÜTLÜ LATTE İÇTİM. ŞU ANDA SAAT 11:30 VE 1 LT SU TÜKETMİŞ DURUMDAYIM. ÇOK AZİMLİYİM HAYATIMDA HİÇ BU KADAR KİLOLU OLMAMIŞTIM. FAKAT NEFSİM ÇOK ZAYIF BAKALIM BU SORUNU NASIL HALLEDECEĞİM. AKŞAM SON DURUM HAKKINDA BİLGİ VERECEĞİM.

02.02.2016 SAAT 13:00 2 YUMURTA VE HAŞLANMIŞ ISPANAK İLE HAZIRLANMIŞ OMLET YEDİM. SAAT 17:00 YAĞSIZ SÜTLÜ KAFEİNSİZ NESCAFE İÇTİM. 18:30 AKŞAM YEMEĞİ 200 GR. BİFTEK VE YEŞİL SALATA YEDİM.03.02.2016 SABAH TARTI 64.2 KG GÖSTERDİ. 800 GR MUHTEMELEN SUDAN GİTTİ AMA PES ETMEK YOKKKK:oops:

03.02.2016 DİYETİN 2. GÜNÜ AKŞAM VE ÖĞLE ÖĞÜNÜNÜN YERLERİNİ DEĞİŞTİRDİM SONUÇTA DİYET BUNA İZİN VERİYOR ZATEN. SABAH SAAT 830-900 ARALIĞI ORTA BOY KAFEİNSİZ, YAĞSIZ SÜTLÜ LATTE VE 09.30-10:00 ARALIĞI ORTA BOY KAFEİNSİZ, YAĞSIZ SÜTLÜ LATTE İÇTİM YANİ SABAH 2 KAHVE İÇMİŞ OLDUM.. SAAT 12:00 A KADAR 1 LT SU TÜKETMİŞTİM. ŞU ANDA SAAT 11:30 VE 1 LT SU TÜKETMİŞ DURUMDAYIM. ÖĞLE YEMEĞİ 200 GR. BİFTEK VE YEŞİL SALATA YEDİM. SAAT 14:30 DA DA 1 ELMA YEDİM. AKŞAM YEMEĞİ 1 ADET DANONE ACTİVİA SABAH ÇİLEKLİ YEDİM. SAAT 20:00 DA AÇLIKTAN DEĞİL SADECE PİS BOĞAZLIĞIMDAN 5 ADET BUKHARDEA BİŞMİŞ BRÜKSEL LAHANASI BİR ADETTE KARNIBAHAR YEDİM. GÜN İÇERİSİNDE TOPLAMDA 3 LT. SU TÜKETTİM. 2 GÜMN MENÜSÜNÜ AŞAĞIDA VERİYORUM BEN 2. GÜNDE BİRAZ DEĞİŞİKLİK YAPMIŞ OLDUM. 3. GÜN SABAHI KİLOM62.7KG:21:
İsveç diyeti 2. Gün 03.02.2016

Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

Selam herkese
Bende bu şok diyeti uygulamaya başladım. Normalde şok diyetleri saçma bulur ve zayıflamanın porsiyon miktarlarını, zamanlarını düzenlemekle olduğuna inanırım fakat son 1 yıldır özen göstermeme, sporuma devam etmeme rağmen nedense aldığım 3-5 kiloyu veremez oldum. En sonunda da isveç diyeti yapmakta karar kıldım.
Kilo konusunda takıntılı olduğumdan da uğraşıp dururum kendimle. Kilo vermem duruyor ve nedense bir türlü kıramıyorum. Tek kırabildiğim zaman oruç tutarken olmuştu ve çok şaşırmıştım. Şimdi de işveç diyeti ile kilo vermenin durmasını kırmaya çalışıyorum.

Başlangıç 16.02.2016. 56,2 kg
17.02.2016. 55,8 kg

Bende buraya günlük yazmaya çalışacağım. Dün iyiydim ama bugün öğleden sonra baş ağrım oldu. Öğlen için yoğurt ve salam yazıyordu ama ben yoğurt ve küçük kase rendelenmii havuç yedim. İlerleyen günleri merak ediyorum.
Herkese kolay gelsin..

Selamlar herkese
Dün meyvemi spordan sonra ya ayırmıştım 1 tane yazıyordu ama ben yarım elma, yarım mandalina ve nar yedim. Yine de sabah tartıya çıktığımda memnun oldum.

18.02.2016. 55,4 kg

Dün biftek yerine, tavuk suda haşladım. Üzerine köri,karabiber ve salça sosu döktüm ama yine de tadı kötüydü.bir daha ki sefere çok az yağ ile kızartarak yiyeceğim yoksa tavuktan tiksinirim..

Fiziki olarak dün gerçekten öğleden sonra kötü oldum ama bugün şükürler olsun iyiyim. Öğlen ve akşam yemeğinin yerlerini değiştirdim, 2 yumurta ve salata yazıyordu. Yumurta iş yerinde bulamayacağım için, yemekhanemizde çıkan tavuk göğüs dilimini protein karşılanması açısından düşündüm ve ince bir dilim yanında da roka ve havuç salatamı yedim. Bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek olması gerçekten acıkma süremi uzatmakta etkili oldu. Yarın yine ekmek var :)
Hey Allah'ım, 1 dilim ekmek yemeğe sevinir olduk :)

Merhaba herkese,
Bugün 4.günümdeyim. Dün misafirlikte olduğum için akşam ayarlayamadım pek öğünü. Sabah tartıldığımda;

19.02.2016. 55,2kg

gördüğümde yine de sevindim çünkü hiç gitmeyeceğini düşünmüştüm. Zor kilo veren bir bünyem var beni tedirgin ediyordu. Bugünde mutluyum , darısı diğer yapanların başına inşallah :)

Selamlar
Dün soğuk algınlığı belirtisi gösterdim ve ilaç almak durumunda kaldım. Bir an dietin bağışıklık sistemimi zayıflattığını düşünüp korktum, gün içinde vitamin almama ve ilaç içmeme rağmen iyi hissetmiyordum. Akşam yemeğimde de inatla dieti bozmadım, yemeğimi yedikten sonra ilacımı içtim ve uyudum. Sabah tartıldığımda ise yine iyi bir sonuç almıştım :)

20.02.2016. 55,00

Anlaşılan ben böyle 200gr vererek 13günü tamamlayacağım. Olsun buna da şükür, birşey yemememe rağmen birşey veremeyip demoralize olduğum günlerde yaşadım. Herkese iyi sabırlar :)

Merhabalar
Yeni bir hafta başlangıcıyla diete devam.haftasonu açıkçası pek iyi performans sergileyemedim. Ne yeterince su içtim, ne de 3 öğünü düzgünce yapabildim.

21.02.2016. 55,00kg aynı :(

22.02.2016 sabahı tartılamadım, evden çıkmam gerekiyordu, zaten uygulayamadığım içinde pek tartılmak istemedim. Bugün fena açım daha öğle yemeğine çoook var :( dieti 2 günlük aksama yüzünden 2 gün uzatacağım.

Selamlar
Kaç gündür yazamadım kısa bir şekilde hemen özet geçeyim.

23.02.2016. 55,00
24.02.2016. 55,00

Durdu bnm kg verme, durmasa şaşardım :( yılmadan devam..

Selamlar herkese
Bugün tartıya çıkınca çok şaşırdım çünkü 55'i geçmiştim. Duruma ilkin anlam veremedim ama sonra aklıma regl olabileceğim geldi. 3 gün içinde özel günüm olacağı için sanırın ödemden dolayı böyle birşey ile karşılaştım. Yine de bilgilendirmek istedim.

25.02.2016. 55,4kg

Umarım ödemdir de regl sonrası tartılınca güzel bir sonuç görürüm. Diete devam ediyorum ve üstelik dün ağır bir spor performansı geçirip aç aç uyudum. Tartıya çıkarken 54,8kg görmek istemiştim. Bakalım devamı ne olacak.

Back
X