- 11 Şubat 2018
- 134
- 244
- 103
- 34
- Konu Sahibi muallime47
Arkadaşlar yarın sabah isveçe başlıyorum... Benle birlikte yapmak isteyenler varsa birbirimize destek olabiliriz. Kilom 63 yaşım 26.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim 10. Günüm 7 kilo gitti :) çalışıyorum ve beni en çok korkutan çalışırken yapamama düşüncesiydi ama hiç korktuğum gibi olmadı zorlandığım tek konu haşlanmış ıspanağı ise götürmek ve arkadaşlarımın şaşkın bakışları altında yağsız tuzsuz ıspanağı yemek :)) inanıyorsak yapabiliriz benceGünaydın Bugün diyette 2. günüm. Şu an kahvemi içip okula gitmek için hazırlanıyorum. Sabah dayanamadım tartıldım.64.6 yı gördüm. Bu beni daha çok motive etti. Dün biraz zorlandım baş ağrısı ve açlık çektim. Sabah bu sonucu görmem devam etmem gerektiğini bana hatırlattı. Bakalım bugün okulda günüm nasıl geçecek.
Merhaba benim 10. Günüm 7 kilo gitti :) çalışıyorum ve beni en çok korkutan çalışırken yapamama düşüncesiydi ama hiç korktuğum gibi olmadı zorlandığım tek konu haşlanmış ıspanağı ise götürmek ve arkadaşlarımın şaşkın bakışları altında yağsız tuzsuz ıspanağı yemek :)) inanıyorsak yapabiliriz bence![]()
Bana bildirim gelmedi o zaman, şimdi rastgele görüyorum :)Tabi olur Kaç kilo verdiniz. Bnim ilk günüm iyi geçti şükür:)
Bu arada 2200 verdim sanırım. Yani 2500 olmamıştı.Tabi olur Kaç kilo verdiniz. Bnim ilk günüm iyi geçti şükür:)
Çok iyi gitmiş ya süper. Peki kacla devam ediyorsunuzMerhaba benim 10. Günüm 7 kilo gitti :) çalışıyorum ve beni en çok korkutan çalışırken yapamama düşüncesiydi ama hiç korktuğum gibi olmadı zorlandığım tek konu haşlanmış ıspanağı ise götürmek ve arkadaşlarımın şaşkın bakışları altında yağsız tuzsuz ıspanağı yemek :)) inanıyorsak yapabiliriz bence![]()
Selam benim diyetim bitti son 3 gün toplamda 800gram gitti verdiğim toplam kilo 7.800Çok iyi gitmiş ya süper. Peki kacla devam ediyorsunuz
Gerçekten çok iyi. Kaçtan düştün pekiSelam benim diyetim bitti son 3 gün toplamda 800gram gitti verdiğim toplam kilo 7.800![]()