kızlar ya bugün niye böyle kimse yok tek evde oturan bizmiyiz:)
geldimm :)) kaynanacıgımla bulustukta dısardaydım ayy diyyetteyim diyemedim ayıp olmasın diye dondurma yedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya bugün niye böyle kimse yok tek evde oturan bizmiyiz:)
ben bu diyeti yaptım bir ara 14 kilo verdim 2 haftada ama kalp spazmı geçiridm bir gece yogum bakımda kaldım doktor bana kalp kaslarını zayıflattıgı için böle oldun dedi birdaha yapma dedi anlatamam okadar korktumki o korku kaldı bende 8 senedir panik atak hastasıyım iyiki kalp kriizi geçirmemişin dedi sizlerle paylaşmak istedim umarım kızmamışınızdır genede saygı duyarım bu diyet 550 kalorilik galiba ben 1600 kalorilik yaıyordum doktoruma 140 indirsek olmazmı dedim ayakta duamazsın dedi isverci sordum çok kolay kilo alırsın ve veirisin dedi bu diyetle kalk kasları zayıflıyomuş ve sakıncalıymış hızlı kilo vermek sakıncalı dedi ayda en az 4 kilo en fazla 6 verebilirsin dedi metebolizmaya baglı dedi bende karataya geçtim bugün bakalım bunda neler başarıcam diyete başlamadan 118 kiloydum vermeye başladım sonra 103 kiloyla 7 takıma girdim onlar sayesinde 18 kilo verdimaz kilom kaldı onunda veirisem dünyalar benim
herkeze güzel bir gün diliyorum şimdiden ramazan bayramınız orucunuzu allah kabul etsin dualarınızıda hayırlı günler diliyorum
![]()
geldimm :)) kaynanacıgımla bulustukta dısardaydım ayy diyyetteyim diyemedim ayıp olmasın diye dondurma yedimbide bana kek yapmıs bi dilimn yarısını yedimm
![]()
oo kaynanaya baak![]()
naptınız![]()
amanvalla :)) canm benm o yaa çok tatlı bi kafede oturduk bi kaç saat arada oglunu çekiştirdik tabi
ilerde napcaz filan konustuk öle :))
nişan falan var mı canımm![]()
ahhh çiftlik yaramı deştin ben bu sene gidemedim orda daa çok yiyorum die bizimkileride tuttmAhahaha yeldacim bozmadim cnm aksine salgam we leblebisen snra ceza werdim.kndme bgn sadece salata we yourt yedim.mesela. Melikecim pardon tatlim.gormemistim,sorun yok cnm ben ciftlik ewimize geldim hem sakin rahat dera calisirim.hem de hawuza girerim die.burda hersey mukemmel yalnizligi ozlemisim,sadece netim yok,ona da bi care bulcam.smd kaciorum,hepiniz kendniE dikat edin :)
henüz yok çünkü babam okuduğum için vermedi3. sınıfta nişana zorlıcam babamı inş :)) 8 yıldır bi geçmişimz var 4 senedir birlikteyizde artık nişanlı gibi olduk :))
aa maşallah![]()
yürütülebilir mi hem ev hem okul hep merak etmişimdir ben de
bnm yürüten arkadaslarım var ama bölümüne baglı ben okul öncesi öğretmenligi okuyorum bnce bizim bölüm için yürütülür cünkü toplasan 2 gün dersim oluyoevlendirseler hayr demem
![]()
babana da söyleseydin ya böyleeee niye onay vermediler ki damat da mı öğrenci?
gözde hem hukuk okusa hem de evlense nasıl olur![]()
sanırım bi aile faciası çıkabilirsaka saka tabide :) oda öğrenci bu sene son onun ben baba olsam bnde vermem kız oda öğrenciya bide tamm vermesinde nişan takaydı iyiydi :) ama ALLAH a şükür ki begenmediği için vermemezlk yapmadı o daa zor olurdu :s
kızlaar bugün 5 i biyerde çayı aldım denicem sonucu yazarım yarında şu yagları alp denicem ramazana takviye lazm![]()
en azından tanışmış biliyo. nişandan farkı kalmamış. ne zaman istedin ki nişan 1 de falansa vermez tabioyy mutluluğun daim olsunn
![]()