Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb Canim çalışırken kendini yorgun ve halsiz hissedebilirsin ozellikle sabahlarımerhaba :) isveç diyetini bende geçtiğimiz yıl yapmıştım üç haftada 5-6 kilo vermiştim. ilk haftam zor geçmişti ama oyalanacak bir şeyler bulmuştum. kendime kardeşime falan bir şeyler örmüştüm. şimdi çalıştığımdan o kadar zorlanmam sanırım ben de varım ! 13 Ocak Pazartesiden itibaren ben de isveç yapıyorum.![]()
haklı olabilirsin canım ama dikkat ettinmi diyetten sonra almamak için en azindan verdiğin kilolari sabitleyene kadarben geçen sene yapmıştım bu diyeti süper kilo vermiştim 10 günde 6-7 kilo falan ama..yalanmış
sadece kas ve sudan gitti..bıraktığım günden itibaren istisnasız geri geldi teker teker verdiklerim
şimdi o diyeti yaptığım için çok gülüyorum kendime aynı zamanda da kızıyorum
mesela 2 hafta sonra bi davet olsa bu diyet ideal..yaparsın o gün için ince görünürsün mesela..ama hedefin kalıcı kilo vermekse kesinlikle ama kesinlikle deneme derim..yinede sen bilirsin tabii
![]()