isveç diyeti

hatice53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
104
2
98
İstanbul
Mrb. Kızlar İsveç diyetime dün başladım boyum: 1/65cm kilom: 70.2kg yemek yiyemeyince çok mutsuz oluyorum morale ihtiyacım var. Aranızda bu diyeti yapanlar varmı?

Ablamla birlikte basladik ben besinci günü biraktim 4kg vermiştim ama basim falan donuyodu ablami etkilemedi ama o tamamladı onuc günü 8kg verdi ben simdi başka bir diyet listesi uyguluyorum 1 kg daha verdim :)

ben geçen sene yapmıştım bu diyeti süper kilo vermiştim 10 günde 6-7 kilo falan ama..yalanmış:1:
sadece kas ve sudan gitti..bıraktığım günden itibaren istisnasız geri geldi teker teker verdiklerim:9:
şimdi o diyeti yaptığım için çok gülüyorum kendime aynı zamanda da kızıyorum:47:
mesela 2 hafta sonra bi davet olsa bu diyet ideal..yaparsın o gün için ince görünürsün mesela..ama hedefin kalıcı kilo vermekse kesinlikle ama kesinlikle deneme derim:34:..yinede sen bilirsin tabii:34:

merhaba :) isveç diyetini bende geçtiğimiz yıl yapmıştım üç haftada 5-6 kilo vermiştim. ilk haftam zor geçmişti ama oyalanacak bir şeyler bulmuştum. kendime kardeşime falan bir şeyler örmüştüm. şimdi çalıştığımdan o kadar zorlanmam sanırım ben de varım ! 13 Ocak Pazartesiden itibaren ben de isveç yapıyorum.:51:

Diyete hazirlik olnasi için birkaç gün yapılabilir belki ama ben çok zorlandim simdi yaptigim diyet beni yormuyo tek sorunçok yavaş kilo vermem

merhaba :) isveç diyetini bende geçtiğimiz yıl yapmıştım üç haftada 5-6 kilo vermiştim. ilk haftam zor geçmişti ama oyalanacak bir şeyler bulmuştum. kendime kardeşime falan bir şeyler örmüştüm. şimdi çalıştığımdan o kadar zorlanmam sanırım ben de varım ! 13 Ocak Pazartesiden itibaren ben de isveç yapıyorum.:51:
Mrb Canim çalışırken kendini yorgun ve halsiz hissedebilirsin ozellikle sabahları

ben geçen sene yapmıştım bu diyeti süper kilo vermiştim 10 günde 6-7 kilo falan ama..yalanmış:1:
sadece kas ve sudan gitti..bıraktığım günden itibaren istisnasız geri geldi teker teker verdiklerim:9:
şimdi o diyeti yaptığım için çok gülüyorum kendime aynı zamanda da kızıyorum:47:
mesela 2 hafta sonra bi davet olsa bu diyet ideal..yaparsın o gün için ince görünürsün mesela..ama hedefin kalıcı kilo vermekse kesinlikle ama kesinlikle deneme derim:34:..yinede sen bilirsin tabii:34:
haklı olabilirsin canım ama dikkat ettinmi diyetten sonra almamak için en azindan verdiğin kilolari sabitleyene kadar

Benim İsveç diğerinden hemen sonra uyguladigim diyet listem paylasym istedim gayet zinde tutuyor
Sabahları kalkar kalkmaz iki kuru kayısı bir ceviz içi ılık iki bardak su ile birlikte mideye yuvarlanacak ( ben zorlaniyorum biraz bazen bir bardak iciyorum)

Kahvaltı: iki dilim ekmek ( çavdar,kepek,tam buğday ekmeği) iki kibrit kutusu kadar beyaz peynir(yada çok ince bir dilim kaşar peyniri veya bir çay bardağı lor peyniri) uç adet zeytin (yeşil zeytin olursa beş adet) sınırsız domates salatalik bir bardak şekersiz çay.

Öğle yemeği: 200gr et tavuk yada balık (yada sekiz kaş kaş ık baklagil veya iki yumurtayla hazırlanmış melemen) bir dilim ekmek sınırsız salata.

Akşam yemeği: sekiz kaşık sebze yemeği 100gr yoğurt bir dilim ekmek sınırsız salata.

Kahvaltı ve öğle yemeğinden ikibuçuk saat sonra ara ogün bir küçük boy meyve yenebiliyor ara ögunlerden uç saat sonrada ana öğün yenebilir vaktinize gore siz ayarlayabiliyorsunuz

merhaba kızlar ,
nasıl gitti bugün isveç diyetiniz.
benim bugün ilk günümdü daha ilk günden uymadığım kurallar oldu.
kahvaltıda 1 kesme şekerle kahve (kahve kremasız)
öğlen 2 haşlanmış yumurta yanında yeşil salata
akşam haşlanmış ıspanak 100 gr yoğurt yanında zeytinyağlı salata (et yemek istemediğimden akşam menüsüyle oynadım.diyetin orjinalinde akşam yemeğinde biftek vardı.)
içtiğim su henüz 2 litre olmadı ama gün bitene dek tamamlarım. Sıcak içecek bile sınırlı olduğundan ne yapacağımı bilemiyorum.

sanırım çok fazla zorlanmadım. ama öğlen yemeğinden sonra şekersiz çay içtim. bu aslında yapmamam gereken bir şeydi ama :51:

Bacaklarım mahvoldu öyle bir ağrıyla uyandımki bugün kilom da oynamamış hiç moralin çok bozuk bu hamlık ne zaman geçecek

Son düzenleme:
45dk sorunu yaptim öğlen öğünümüde yedim diyete başlamadan sorunlu bölgeyi ölçmüştüm 108cm idi simdi 107cm olmuş çokmu yavaş gidiyor :(

Back
X