İsveç diyetini deneyeniniz var mı?

kurabiyeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
52
0
6
İzmir
Arkadaslar isvec diyetine baslamak istiyorum ama bir kac sorum var
1brokoli ve ispanak yerine baska bisey yesem olur mu?
2uygulayip olumlu sonuc alan var mi?

Lutfen yardim edin artik vucudumdan tiksinmeye basladim!

Cookkk tesekkur ederim fikirler icin bayanfit:)
Sensiz olmaz 13gun suren bir diyet 7-20 kilo arasinda kilo veriyorsun... Arkadasim 12kilo verdi benimde 23gunu var en iyisi bu gibi duruyor bu arada senin onerine de bakiyorum simdi...

Aklınıza takılan başka sorular olursa ben yine cevaplamaya hazırım. Kendinize güvendikten sonra bir çok yöntem var, yeter ki doğru yöntem seçilsin.

Liseden sonra cok azim ettim o zaman 15kilo vermistim sonra universite zamani bidr ikinci ogretim olunca geri aldim su an 89kiloyum ve daha 23 yasindayim:( eger bu diyetle en azindan 82yi falan gorursem devamini mutlaka getiririm ama bakalim...

İlginiz icin tesekkur ederim...

Liseden sonra cok azim ettim o zaman 15kilo vermistim sonra universite zamani bidr ikinci ogretim olunca geri aldim su an 89kiloyum ve daha 23 yasindayim:( eger bu diyetle en azindan 82yi falan gorursem devamini mutlaka getiririm ama bakalim...

İlginiz icin tesekkur ederim...

merhaba arkadaşım bende mayıs ayında isveç diyetini yaptım moralini bozmak istemem ama keşke yapmaz olaydım diyorum:( 5.8 kg verdim fakat verdiklerimin hepsi bana geri döndü 6 günde 4 kilo almış gözüktüm kii yediklerime çok dikkat etmeme rağmen.birde vücudumun şeklini çok değiştirdi kötü bi görünümüm oldu çünkü bu protein ağırlıklı bir diyet ve spor yapılmazsa (profosyonelce) daha iri görünüme kavuşturuyor..ben diyet listesiyle kilo vermeye başladım hem çok güzel gidiyor hemde çok sağlıklı veriyorum 90larda başladığım diyette şimdi 79ları gördüm.sana tavsiyem bünyeni hiç zorlama istersen bendeki diyet listesinide yazabilirim sana hemdaha sağlıklı vermiş olursun hemde kalıcı olarak gitmiş olur.bu arada bikaç arkadaş başladık isveçe hepsi aynı hüsranla sonuçlandı:(

Arkadaslar isvec diyetine baslamak istiyorum ama bir kac sorum var

merhaba arkadasim bende bugun basladim isvec diyetine iyi gidiyo simdilik peki sen faydasini gordunmu

bende denemek istiyorum bu diyeti ama bi türlü kendime hadi bugun diyem,yorum,
aslında bu diyet konusu sürekli ertelediğim bişi her gecen gün aleyhime.

kaç kilo veririm dayanırmıyım ve geri alırmıyım verdiğim kiloları

merhaba arkadasim bende bugun basladim isvec diyetine iyi gidiyo simdilik peki sen faydasini gordunmu

diyetinizi tamamladınız mı kaç kilo verdiniz merak ediyorum, bende bu diyete baslamak istiyorum, cevaplarsanız seviniirim....

tatlim ben isvec diyetini merak edip cok arastirmistim, cok insan sac dokulmesinden tirnaklarin incelmesinden ve bir sure sonra tekrar kilo almaktan sikayetci onun yerine daha saglikli ve ac kalmadigin bir diyet tercih etmen sagligin icin cok daha ihi olur

arkadaslar isvec diyetine baslamak istiyorum ama bir kac sorum var

canım ısvec dıyetını ben zamanında yaptım ve 8-10 kılo arası verdım 63 kılodan 55-56 arası ınıp cıktım ve bunu koruyabılmem sadece 6 ay surdu :5:sonra tekrar kılo aldım ve 64 kıloya cıktım sakın yapma derım :50:cunku dırekt kalcalardan ve belden kılo alıyorsun ve metebolızman bozuldugu ıcın tekrar kılo vermesı dahada guc oluyor..

diyetinizi tamamladınız mı kaç kilo verdiniz merak ediyorum, bende bu diyete baslamak istiyorum, cevaplarsanız seviniirim....

merhaba arkadasim ben isvec diyetini 6 gun uyguladim 4 kilo verdim ama geride aldim ha bana sorarsan ac ekalmana deymez cunki ben hic bu kadar ac kalinan bi diyet gormedim bence ekmek kullanma gunde 2 litre su ic 6 dan sonra birsey yeme yine kilo verirsin

Back
X