İşveli, cilveliyim diyenler buyrun buraya

bilge711

Asyaaammm iyi ki varsın..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
88
11
623
Mrb arkadaşlar,bilindiği gibi erkeklerin çoğu işveli,cilveli,nazlı,edalı bayanları severler ve sözlerinden de çıkmazlar. Aramızda mutlaka böle arkadaşlar vardır ve benim gibi bu meziyetlerden yoksun bayanlara verecekleri birkaç öğüt vardır dimi???kaydirigubbakcemile3

ay ben acayip işveli cilveliyim ama numaradan değil gerçekten içimden gelerek öleyim.
eşim kapıyı çaldığı an başlarım hemen aynaya bakmaya merdivenden yolunu gözlerim aşkım diye seslenir ve içeri girmeden kapıda öperim ,montunu çıkarması çok uzun sürer öpme faslı bitmez bir türlü...nazlı edalı işveli cilveli öpüşlerimle yorgunluğunu alır hemen pijamalarını terliklerini veriirim bir yandanda yardım ederim sonra kıızmızın yanına giden eşime aşkımın lezzeti ile hazırladığım yemekleri servis ederim sonra allahhhhhhhh aman aman çok güzel işte ne bileyim öle yani...eşim çok sever benim işvemi cilvemi bende öyle,eh birazda şımarık olmak gerekir eşlerimize surat asmamk gerekir kapıda karşılama çok önemlidir ilk bakışı ilk tepkisi nasıl oluyorsa insanın öylede devam eder gece boyunca bence...
o yüzden napmicez? surat asmicez....

Çok teşekkür ederim Sihirsensin adlı arkadaşım,walla ben de bi surat var mahkeme duvarı gibi.Eşim çok kızıor.Ahh biraz işveli olsan ben sen ne istersen yaparım dior ama ben afredersiniz ama tam bir "odunum".Ayyy nasıl yapcam bilmiorum ama senin taktiği bi uygulayım bakalım:)

a canım olur mu öyle şey eşin bütün gün dışarda iyisi var kötüsü var evine bağla güleryüzünle mahkeme duvarı olma sakın yapma canım ya ...

Bu aralar ben de çok taktım buna neir bu işver cilve nasıl yapılır diye. Gözlemlerimden çıkan şu oldu işveli cilveli diye bilinenlerin ortak noktası içlerinde bazen şımarık bazen nazlı bir küçük kız var ve bunu ortaya çıkarıyorlar

bence cilveli olunmaz cilveli doğulur.yapısal bişey bence:1closedeyes:
cilveli olmak istiyorsanız biraz zincirlerinizi kırın.mantığı bir kenara bırakın içinizdeki enerjiye bırakın kendinizi oda şayet varsa tabihihoyyyt

Biz de yararlanalım bu öğütlerdenkaydirigubbakcemile3 İşvenin ''i''sini , cilvenin '' c '' sini bilmeyen biri olarak...-tatlicadiarzu-

şımarık olmakta doğuştan oluyor işve cilvede tam anlamıyla içten gelip hissetirilmeli ve aslında yapılan kişininde buna izin vermesi önemli olan bir konuda...adam hödükse anlamıyorsa sen ne yaparsan yap umru olmaz ...

ben de bu konuya taktım son zamanlarda...ve bence de işveli cilveli olanların içinde küçük şımarık kız çocukları var ve onu ortaya çıkarıyorlar.
ben malesef tam bir odunum, yüzüm gülmez..keşke ben de işveli cilveli,neşeli, güleryüzlü biri olsaydım.ama bu söylenenleri içimden gelerek yapamam gibi geliyor, çünkü kendi anne babam da dahil hiç kimseye şımarmadım bugüne kadar nasıl şımarılır bilmiyorum.
tabi karşıdaki kişinin de bunu ortaya çıkartacak biri olması lazım.

her erkek mırç mırç kadını sevmeyebilir.

söz misal benim herife sürekli cilve işve yapsam,benim hatun çantada keklik der.bir tarafına bile takmaz.

bir diğeri mest olur.
yani demem şuki her reçete her kişiye iyi gelmez.

haklısın canım bnende biraz önce yazmıştım aynı şeyi sen daha iyi nitelendirmişsin olayı nabza göre şerbet vermek gereklir diye düşünüyorum bende senin gibi...
ama en başında bizi nasıl sevdi ise bizi bence hep öyle görmek ister diye düşünüyorum....

benimkinin nabzı kesinlikle cilve şerbeti ister yapmadığım şebeklik şirinlik cilve naz kalmadı valla :asigim:

ben kavga edince barışmak için yapıyorum işve cilve etkili oluyor bayağı..düşen yüzü hemen gülmeye başlıoŞeniz

İşve ve cilme dedikleri şeyde sürekli yapılmamalı kanımca, karşındakine bir süre sonra saf, sürekli sırıtık biri gibi görülebilirsin. Azcıkta ciddi durmalı, adam herşeyi seninle herşekilde rahatça konuşamamalı, hani duruş dedikleri bir olay var, tamda ondan bahsediyorum..

İşve cilve değilde ben şirinlik çok yapıyorum. Herşeyin yeri zamanı önemli olan, fazla işve erkekte duyarsızlığa neden olabilir.

gerçekten bende bu meziyetlerden yoksunolduğumu düşünüyorum bi kocamı idare edemedim de başka kadınlara ihitiyaç duyd adam kızlar yazın bar de bizde öğrenelim geröekten nasıl işve cilve naz yapılır erkek nasıl idare edilir????

vay be cidden tebrik ediyorum seni.Ben bir öyle yapabilsem eşim maymun olur eminim çok sever cilveyi ilgiyi ama ge bi gör bende tam bir odun olanlardanım.Ciddiym yani tam bir oğlak kadnıyım ben.Ah bi yapabilsem.Ben kapıda ciddi bir suratla karşılıyrm nedense nasıl değişir insan 28den sonra.Taktik versen tam süper olur vallaha...

valla bende ssevgilime öyle yaparım izin vermiyecegi bişey olsa bile hemen izin verir güler :)
annem hep der kadın kısmı azıcık işveli nazlı olucak erkeğine diye:)kedi gibi yanına yanaşıcaksın güldüreceksin şebeklik yapıcaksın bak nasıl geliyo yola ama eger kocan da sevgilinde odun sa hiçbişeyden analmıyorsa ne yaparsan yap adam anlamaz bencede:)

benim eşimde ağır kadın sever ama bendede o yok şu cilveli hareketlerini nezaman bırakcaksın nezaman ağır bi hatun olcaksın nezaman büyüyeceksin dio ayyyy bi gıcık valla hee elalemin adamı işve cilve ister benimkide tam tersi

nasıl olunur demişsin arkadaşım ya aslında arsız ol valla bak bozuk plak gibi herşeyi başa sararsan mutlu olamazsınki mutlu olamadığın için işve cilvede yapamazsın sabah eşinden önce kalk elini yüzünü yıka dişlerini fırcala hemen makyajını yap eşin evdeyken pjamayla dolaşma pjama rahat uyumak için giyilir dışarıya cıkarken nasıl özenli oluyosan evdede öyle ol en azından bakımlı hatun imajı vermiş olursun hem arkadaşlarına en önemliside kocana çoğu kadın bi çok arkadaşımda dahil çocuk olduktan sora evde paspal dolaşıyo insan herkezden önce kendini sevmeli bence sonra koyver gitsin aman onu yaşamışım bunu dedi bana şunu yaptı nolacam ben felan bunlarla yaşanmaz yüzün hep gülecek kahkaha atacaksın onun yanında arkadaşınla telefonda konuşurken yürürken kıvıracaksın kıskanıpta kıvırmadan yürü derse napıyım hayatım kendi çalkalanıyo diyeceksin vs.vs gerisinide siz getirin valla adam belli bi zaman sora gıcık oluyo kendinde kusur aramaya başlıyo benimki mesela öyle gıcık oluyo kıskançlıklarından bunaldım artık ama elimde deil gerçekten somurtarak oturamam ben küsse ben gönlünü alırım güldürürüm felan bence deneyin kıslar..:asigim:

bence her kadında kocasına yapacak kadar işve vardır,amaç onu ortaya çıkarmaksa utanmayı bırakacaksın.Ben de evliliğimizin ilk yıllarında nasıl utangaçtım, komik duruma düşüyormuşum gibi gelirdi, şimdi ise utanmayı bi kenara bıraktım eşim sayesinde, artık edam, sözlerim, gülüşüm, mesajlarım hepsi cilveli. Meğerse içimde zaten varmış, dışarı çıkmayı bekliyormuş, kızlar aramızda kalsın bende bu halimi daha çok seviyorum:)

sihir sensin .......bence sihrin ta kendisi asıl sensin süpersin ya ....ben odun deılim ama kesinlikle senin gibi deilim ama olmak isyerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…