haklısın canım bnende biraz önce yazmıştım aynı şeyi sen daha iyi nitelendirmişsin olayı nabza göre şerbet vermek gereklir diye düşünüyorum bende senin gibi...her erkek mırç mırç kadını sevmeyebilir.
söz misal benim herife sürekli cilve işve yapsam,benim hatun çantada keklik der.bir tarafına bile takmaz.
bir diğeri mest olur.
yani demem şuki her reçete her kişiye iyi gelmez.
Mrb arkadaşlar,bilindiği gibi erkeklerin çoğu işveli,cilveli,nazlı,edalı bayanları severler ve sözlerinden de çıkmazlar. Aramızda mutlaka böle arkadaşlar vardır ve benim gibi bu meziyetlerden yoksun bayanlara verecekleri birkaç öğüt vardır dimi???kaydirigubbakcemile3
ay ben acayip işveli cilveliyim ama numaradan değil gerçekten içimden gelerek öleyim.
eşim kapıyı çaldığı an başlarım hemen aynaya bakmaya merdivenden yolunu gözlerim aşkım diye seslenir ve içeri girmeden kapıda öperim ,montunu çıkarması çok uzun sürer öpme faslı bitmez bir türlü...nazlı edalı işveli cilveli öpüşlerimle yorgunluğunu alır hemen pijamalarını terliklerini veriirim bir yandanda yardım ederim sonra kıızmızın yanına giden eşime aşkımın lezzeti ile hazırladığım yemekleri servis ederim sonra allahhhhhhhh aman aman çok güzel işte ne bileyim öle yani...eşim çok sever benim işvemi cilvemi bende öyle,eh birazda şımarık olmak gerekir eşlerimize surat asmamk gerekir kapıda karşılama çok önemlidir ilk bakışı ilk tepkisi nasıl oluyorsa insanın öylede devam eder gece boyunca bence...
o yüzden napmicez? surat asmicez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?