İşveli, cilveliyim diyenler buyrun buraya

bu tip davranışlar tamamen yapıyla ilgili sonradan değişmez diye düşünüyorum,yani bendede eşe karşı işve, cilve ama bunun yanında karakterimde böle çok fazla sıcakkanlı ve güleryüzlü biriyim ve yaşım ilerledikçe girdiğim bazı ortamlarda ciddi olmam gerekiyo e tabiiki buda yapmacık bi durum içten davranan bi kişilik olarak hoşuma gitmiyo ve beni zorluyo yani anlıcanız bende bunu törpülemeye çalışıyorum,şimdi burdanda şu çıktı ki herşey dozunda olmalı fazlası zarar.ne çok asık suratlı olucaz nede çok sırıtık hepimize kolay gele ...

İşve ve cilme dedikleri şeyde sürekli yapılmamalı kanımca, karşındakine bir süre sonra saf, sürekli sırıtık biri gibi görülebilirsin. Azcıkta ciddi durmalı, adam herşeyi seninle herşekilde rahatça konuşamamalı, hani duruş dedikleri bir olay var, tamda ondan bahsediyorum..

İşve cilve değilde ben şirinlik çok yapıyorum. Herşeyin yeri zamanı önemli olan, fazla işve erkekte duyarsızlığa neden olabilir.

tamamen katılıyorum ama insanın bazen eşref saati oluyor bazen e,,, zamanı yani zamanlama çok iyi olmalı bizim içinde onlar içinde:1hug:
erkekte odun olmamalı yani yoksa aptal sarışın durumuna düşmekte var

ben biraz öyleyim galiba ama bu huyumdan vazgeçmeye çalışıyorum bence çokta iyi bişey değil
sevmiyorum ben

bencede her erkek çok cilveli kadınlardan hoşlanmaz .özellikle başkalarının yanındada eşine cilve işve yapandan nefret ediriz eşimle...bende nabzına göre şerbetini veririm işten gelmeden önce hep arar geliyorum diye ve bazenherkesin hatatında olduğu gibi işle ilgile yada başka olayla ilgili sorun olur telde anlatır biraz .. ben zaten hep kapıda beklerim zile basar basmaz kapıda güler yüzlü içten samimi bi şekilde hoşgeldin canım derim sarılıp öperim ..sorularla kafasını şişirmem rahatlamasını beklerim önemli olan içten yerinde ve zamanında yapmak herşeyi bence herşeyin azı karar çoğu zarar..eşimde fazlasıyla memnun zaten önemli olanda bu kapıyı sen aç ve bana gülümse der başka bişi istemez..

Bana da öyle olduğumu söylerler. Nişanlım da arkadaşlarım da. Kocaman bir artısı da nazlı olduğumu da söylerler. Ama içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum ben, işveli nazlı olayım diye değil. Çoğu zaman kızgınlığımı küçük çocuklar gibi dudak bükerek ifade ediyorum. Ya da ne bileyim konusurken yerimde duramıyorum bazen. Tabi her zaman aynı değil davranışlarım yerine göre ciddi de oluyorum. Cilveli nazlı oluduğumuz zamanlarda sanırım biz çok sevgi bekliyoruz, ilgi çekmek istiyoruz.

Bana da öyle olduğumu söylerler. Nişanlım da arkadaşlarım da. Kocaman bir artısı da nazlı olduğumu da söylerler. Ama içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum ben, işveli nazlı olayım diye değil. Çoğu zaman kızgınlığımı küçük çocuklar gibi dudak bükerek ifade ediyorum. Ya da ne bileyim konusurken yerimde duramıyorum bazen. Tabi her zaman aynı değil davranışlarım yerine göre ciddi de oluyorum. Cilveli nazlı oluduğumuz zamanlarda sanırım biz çok sevgi bekliyoruz, ilgi çekmek istiyoruz.

Hehe aynı bensin valla...kaydirigubbakcemile3

Dışardan bakıldığımda mesafeliyimdir..Öyle işveli cilveli bir imajım yoktur..Ama eşime karşı cilve,naz ohoooo...Nerdeyse her an desem yeri...:utangac:
O dudak bükmeler bende de var...Hiç bişey olmazsa gidip yanağımı uzatıyorum eşime..öpsün diye..Ya da .....Yok taşlanmayayım gece gece....:utangac:

Hehe aynı bensin valla...kaydirigubbakcemile3

Dışardan bakıldığımda mesafeliyimdir..Öyle işveli cilveli bir imajım yoktur..Ama eşime karşı cilve,naz ohoooo...Nerdeyse her an desem yeri...:utangac:
O dudak bükmeler bende de var...Hiç bişey olmazsa gidip yanağımı uzatıyorum eşime..öpsün diye..Ya da .....Yok taşlanmayayım gece gece....:utangac:

Ya Bademcim bu kadar benzeriz. Aynen ben de. Ben öptüm bakalım derim yanağımı uzatırım hemen yerimseniben

ayol hiç yok öyle cilveler nazlar bende günlük yaşamda.ama başka anlarda olabilir.

benim eşimde ağır kadın sever ama bendede o yok şu cilveli hareketlerini nezaman bırakcaksın nezaman ağır bi hatun olcaksın nezaman büyüyeceksin dio ayyyy bi gıcık valla hee elalemin adamı işve cilve ister benimkide tam tersi

nasıl olunur demişsin arkadaşım ya aslında arsız ol valla bak bozuk plak gibi herşeyi başa sararsan mutlu olamazsınki mutlu olamadığın için işve cilvede yapamazsın sabah eşinden önce kalk elini yüzünü yıka dişlerini fırcala hemen makyajını yap eşin evdeyken pjamayla dolaşma pjama rahat uyumak için giyilir dışarıya cıkarken nasıl özenli oluyosan evdede öyle ol en azından bakımlı hatun imajı vermiş olursun hem arkadaşlarına en önemliside kocana çoğu kadın bi çok arkadaşımda dahil çocuk olduktan sora evde paspal dolaşıyo insan herkezden önce kendini sevmeli bence sonra koyver gitsin aman onu yaşamışım bunu dedi bana şunu yaptı nolacam ben felan bunlarla yaşanmaz yüzün hep gülecek kahkaha atacaksın onun yanında arkadaşınla telefonda konuşurken yürürken kıvıracaksın kıskanıpta kıvırmadan yürü derse napıyım hayatım kendi çalkalanıyo diyeceksin vs.vs gerisinide siz getirin valla adam belli bi zaman sora gıcık oluyo kendinde kusur aramaya başlıyo benimki mesela öyle gıcık oluyo kıskançlıklarından bunaldım artık ama elimde deil gerçekten somurtarak oturamam ben küsse ben gönlünü alırım güldürürüm felan bence deneyin kıslar..:asigim:

ay bravo vallaha .gıpta ettim size resmen.htta okudukça kocama üzüldüm nasıl kadınlar varmış dedim ne güzel ya.
bende bir surat aynı mahkeme duvarı.adam daha kapıdan girereken suratımla yıkıyorum herhalde herşeyi ki oda suratını asıyo sonra bende başlıyor ahiret soruları nptın bugün nasıl geçti.sözde ilgileniyorum ama daha adam nefes alamamışken sorular yağmaya başlayınca oda tepki gösteriyo benim surat daha da asılıyor falan filan.aldatmakta haklı galiba adam beni.benim eşim okadar sever ki cilveyi işveyi,şımarıklığı,ama yok anam yok karakterimde yok.benim babam çok despot sert bir adamdı öyle yetitirdi bizide.bende yapamıyorum yani.keşke yapabilsem kesin kocam aşık olur bana.gelince deneyim bari bi...

ben eskiden cilve yapmazdım.yetişme tarzından dolayı,büyüklerimiz bize dışarda gülsek ne yapıyosun kız?sırıtıp durma edepli ol,erkeklerle konuşma derdi,o nedenle bizde bir takım duygularımızı bastırırdık hep!evin içinde rahat gülerdik ama dışarda asla!sonra o duygular sürekli bastırılmış olduğu için hep evlenincede kocamıza cilve yapmayı beceremedik,cilve nasıl yapılır aslında onu bile öğrenemedik,surat mahkeme duvarı gibi ve adam beni aldattı sonuç olarak,aldattıktan sonra şöyle bir silkelendim,dedim ben bu adamı ot gibi olduğum için kaybettim,bu adam benim kocam ben neden utanıyorum ki,cilve yaparsam komik duruma düşerim gibi geliyordu,kırdım zincirlerimi,artık yapmadığım bir cilve yok!herşeyi yapıyorum valla!
sabah ondan önce kalkıyorum süsleniyorum püsleniyorum herşey hazır olduktan sonra onu öperek uyandırıyorum,bebişim kalk sabah oldu diyorum,giyinmesine falan yardım ediyorum.giderkende çok güzel bir öpücük veriyorum.güle güle gidiyor işe,gün içindede güzel güzel mesajlar atıyorum bazen eşime ,bazen de arıyorum.akşam yine onu aynı şekilde karşılıyorum öpücük ve güler yüzle! :))yemekten sonra kahvesini hemen onune koyarım,bazen kahve falı bile bakarım ona,anladığıma değilde,saka olsun diye,iste senin bir karın varmış seni çok seviyormuş falan bişeyler derim ona! :))
yatağa parfümlendikten sonra girerim birde!küstüğümüz zaman dudak bükerim sen beni çok üzdün,yanına yaklaşırım hadi beni öpte sevineyim derim.saçıyla başıyla oynarım.göbeğiyle çok uğraşırım :))
aslında her kadının içinde cilve vardırda onu ortaya çıkarabilmek önemli bence!
tabi yeri geldiği zaman çok ciddide oluyorum.
bu cilveler sayesinde evliliğim ölümden döndü ayol! gidiyordu az kalsın elimden adam!

Yerine göre davranmasini bileceksin.
Sürekli isve, cilve veya sürekli somurtmak bayar karsi tarafi.
Hergün pizza yediginizi düsünün, siz bile sIkIlirsiniz.

Yerine göre; bazen agir, bazen cilveli.
Ben genelde agir basliyim, cok fazla kakara kikiriyi sevmem, ama agir basli olurken arada sirinlik yapiyorum bu bizimkinin hosuna gidiyor. Kücük bir kiz gibi davranislarin hosuma gidiyor diyor.

Hem güldürecek sirinlik yapacaksin, hemde ciddi olacaksin ki adam senle oturup iki laf edebilsin;)

ben eskiden cilve yapmazdım.yetişme tarzından dolayı,büyüklerimiz bize dışarda gülsek ne yapıyosun kız?sırıtıp durma edepli ol,erkeklerle konuşma derdi,o nedenle bizde bir takım duygularımızı bastırırdık hep!evin içinde rahat gülerdik ama dışarda asla!sonra o duygular sürekli bastırılmış olduğu için hep evlenincede kocamıza cilve yapmayı beceremedik,cilve nasıl yapılır aslında onu bile öğrenemedik,surat mahkeme duvarı gibi ve adam beni aldattı sonuç olarak,aldattıktan sonra şöyle bir silkelendim,dedim ben bu adamı ot gibi olduğum için kaybettim,bu adam benim kocam ben neden utanıyorum ki,cilve yaparsam komik duruma düşerim gibi geliyordu,kırdım zincirlerimi,artık yapmadığım bir cilve yok!herşeyi yapıyorum valla!
sabah ondan önce kalkıyorum süsleniyorum püsleniyorum herşey hazır olduktan sonra onu öperek uyandırıyorum,bebişim kalk sabah oldu diyorum,giyinmesine falan yardım ediyorum.giderkende çok güzel bir öpücük veriyorum.güle güle gidiyor işe,gün içindede güzel güzel mesajlar atıyorum bazen eşime ,bazen de arıyorum.akşam yine onu aynı şekilde karşılıyorum öpücük ve güler yüzle! :))yemekten sonra kahvesini hemen onune koyarım,bazen kahve falı bile bakarım ona,anladığıma değilde,saka olsun diye,iste senin bir karın varmış seni çok seviyormuş falan bişeyler derim ona! :))
yatağa parfümlendikten sonra girerim birde!küstüğümüz zaman dudak bükerim sen beni çok üzdün,yanına yaklaşırım hadi beni öpte sevineyim derim.saçıyla başıyla oynarım.göbeğiyle çok uğraşırım :))
bu cilveler sayesinde evliliğim ölümden döndü ayol! gidiyordu az kalsın elimden adam!
bu mudur?
evvet, işte budur! :smiley-cool:
kadını kadın yapan işvesi cilvesidir
yalakalıkla, luabalilikle, hafiflikle kariştirilmasın sengözlerimebaksanab

bazen geyşa, bazen şımarık nazlı bi kız cocugu, bazen çılgın, bazen deli,
bazen dingin, bazen şefkat dolu, bazen acımasız...
dengeyi sağlayabilmektir aslolan...
erkeklerin aklını kariştiracaksınız ki sizden başka birşey düşünmeye vakitleri olmasın :icecream:

Yerine göre davranmasini bileceksin.
Sürekli isve, cilve veya sürekli somurtmak bayar karsi tarafi.
Hergün pizza yediginizi düsünün, siz bile sIkIlirsiniz.

Yerine göre; bazen agir, bazen cilveli.
Ben genelde agir basliyim, cok fazla kakara kikiriyi sevmem, ama agir basli olurken arada sirinlik yapiyorum bu bizimkinin hosuna gidiyor. Kücük bir kiz gibi davranislarin hosuma gidiyor diyor.

Hem güldürecek sirinlik yapacaksin, hemde ciddi olacaksin ki adam senle oturup iki laf edebilsin;)

Doğru söylüyorsun ancak,sevgililikle evlilik ilişkisi bir değil bitanem...

Dışarda arada görüşülen insana karşı her an insan işve cilve yapmak çok zor....Dışardan da hoş görülmez..Ancak aynı evde yaşadığın insana başbaşayken yapılan işve ,cilve ve bazı küçük jestler,sürprizler evliliği monotonluktan kurtarır,daha bir heyecan katar...a.s.

Doğru söylüyorsun ancak,sevgililikle evlilik ilişkisi bir değil bitanem...

Dışarda arada görüşülen insana karşı her an insan işve cilve yapmak çok zor....Dışardan da hoş görülmez..Ancak aynı evde yaşadığın insana başbaşayken yapılan işve ,cilve ve bazı küçük jestler,sürprizler evliliği monotonluktan kurtarır,daha bir heyecan katar...a.s.

Hee bak evliyken durum belki farkli olabilir:jeyyar:

Yapariz ayol, zaten somurtkan degilim ben cok güleryüzlüyüm yanliz agir basliyim öyle herseye lak lak gülemem:1closedeyes:

Ama sirinlik yaparim... hemde ne sirinlik:jeyyar:sositosositonaniknanik

konuyu açan arkadaşıma öncelikle teşekkürler
öyle güzel bi yere parmak basmış ki
yani helal olsun diyorum...
evet gerçekten de çok önemli bu yazdıklarınız
bizleri aydınlattınız:)

konuyu açan arkadaşıma öncelikle teşekkürler
öyle güzel bi yere parmak basmış ki
yani helal olsun diyorum...
evet gerçekten de çok önemli bu yazdıklarınız
bizleri aydınlattınız:)

Ne güzel işte,bekar arkadaşlar faydalanır evlenince....:delphin:

aslan selkie im benimmmmm

ben benimkine ne zaman işve cilve yapmaya kalksam ki evlendiğimizden beri yapmaya çalıştım hep onu çocuğum gibi sevdim nazıyla oynadım sanki ben erkek o kadınmış gibi ama anlamadı adam bana kocaman çoluk çocuk sahibi kadınsın ya yakışıyo mu bu çocukça hareketler sana dedi.. ya var mı böyle bişey bu arada yaşım 26 ve 1 çocuğum var sanki 70 lik nineyim ya:) her yakınlaşmaya çalıştığımda beni itti yapma etme diye diye ben de soğudum valla artık hiç yapmıyom çok kötü davranıyom hatta bu daha çok işe yarıyo bende

hmmmm.deniyorum ama sanirim cilveli diilim pek.ne yalan sölim söle kanim kaynasin isterdim.ama önce kendim icin.cünkü öyle insanlar bence kendini herkese sevdirebiliyo....

Back
X