ben eskiden cilve yapmazdım.yetişme tarzından dolayı,büyüklerimiz bize dışarda gülsek ne yapıyosun kız?sırıtıp durma edepli ol,erkeklerle konuşma derdi,o nedenle bizde bir takım duygularımızı bastırırdık hep!evin içinde rahat gülerdik ama dışarda asla!sonra o duygular sürekli bastırılmış olduğu için hep evlenincede kocamıza cilve yapmayı beceremedik,cilve nasıl yapılır aslında onu bile öğrenemedik,surat mahkeme duvarı gibi ve adam beni aldattı sonuç olarak,aldattıktan sonra şöyle bir silkelendim,dedim ben bu adamı ot gibi olduğum için kaybettim,bu adam benim kocam ben neden utanıyorum ki,cilve yaparsam komik duruma düşerim gibi geliyordu,kırdım zincirlerimi,artık yapmadığım bir cilve yok!herşeyi yapıyorum valla!
sabah ondan önce kalkıyorum süsleniyorum püsleniyorum herşey hazır olduktan sonra onu öperek uyandırıyorum,bebişim kalk sabah oldu diyorum,giyinmesine falan yardım ediyorum.giderkende çok güzel bir öpücük veriyorum.güle güle gidiyor işe,gün içindede güzel güzel mesajlar atıyorum bazen eşime ,bazen de arıyorum.akşam yine onu aynı şekilde karşılıyorum öpücük ve güler yüzle! :))yemekten sonra kahvesini hemen onune koyarım,bazen kahve falı bile bakarım ona,anladığıma değilde,saka olsun diye,iste senin bir karın varmış seni çok seviyormuş falan bişeyler derim ona! :))
yatağa parfümlendikten sonra girerim birde!küstüğümüz zaman dudak bükerim sen beni çok üzdün,yanına yaklaşırım hadi beni öpte sevineyim derim.saçıyla başıyla oynarım.göbeğiyle çok uğraşırım :))
aslında her kadının içinde cilve vardırda onu ortaya çıkarabilmek önemli bence!
tabi yeri geldiği zaman çok ciddide oluyorum.
bu cilveler sayesinde evliliğim ölümden döndü ayol! gidiyordu az kalsın elimden adam!