İşveli, cilveliyim diyenler buyrun buraya

cilve dersen cilve,isve dersen isve,simariklik dersen simariklik hepsi mevcut bendede...arkadas güzel demis,cilveli olunmaz cilveli dogulur,ben buna katiliyorum..kücükkende babama türlü türlü simarikliklar oyunlar yapardim,o zamandan kalmis herhalde...bazen tartistigimizda off keske biraz sert biri olsaydim diyorum ama yapi meselesi maalesef!

aynen ben de öyle,okulda kızıp kızıp eşime çatıyorum galiba

keyfim yerindeyse,bir yerlerim ağrımıyor sızlamıyorsa çok işveli ve cilveli olurum:)

kizlar ben onu bunu bilmem bildigim tek sey sevdigini baskasinin bahcesinde gormek istemiyorsaniz cilveli olmak guleryuz kari koca arasinda cekinme utanmada neymis 2. bakimli olacaksiniz evisiymis cocukmus yemekmis kendinizi koyvermeyin sadece disari cikinca degil herzaman bakimli saciniz basiniz duzgun olacak.boyle bizamanda kocanizi baskasina kaptirmak istemiyorsaniz yapmak zorundasiniz

kesinlikle sana katılıyorum.:1hug:

sihirsensin.aynı bnede senin gibiyim.dedgin gibi içten gelen bi durum sevgiyle alakalı bnece.hee unutmadan evli degil.sevgilim çokkk memnum bu halimden.erkegin istedigi bu degilmi zati ,ah erkekler ah:))))))

çok işveliyim çok cilveliyim...sevgilimi dize getiriimm:lepi:bendce böyle olmasıda gerekio zaten..

cilveyi abrtmamk lazım
dozunda yerinde
veeeeeeeeeeeeee zamnında
asla ne fazla ne az
küçük bir bakış veya söz bile yeter inanın bana

ya nolur yardımcı olun erkek arkadaşım müzisyen ve haliyle sürekli ilginç insanlarla beraber ve cinselliğe cilveye işvele bayılıo ona dozunda ne gibi şeyler yapıp kendime bağlamalıyımmm noollur bi kaç taktik

bende isveli cilveli olan gacilardanim :)))
cok severim ya kocisime yapmayi icimde ve kanimda var :))))
oda bayilir mest olur kücük kücük notlar msj lar yani yanimda olmasa bile yapmayi cok seveerim bi sekilde ulasirim ona :)))
simdi birazcik daha azaldi kizimiz kiskaniyo sonra :))) bizi gözünden bir dakika bile ayirmiyo saolsun:)))))) yan yana gelmemiz bile yasak nerdeysse :) aramiza damliyo hemen :))

ben de öyleyim
evliliğimin sorunlarını işveyle atlattım
kızarken bile iki iyi lafın arasında iğneleyerek
eşim herşeyini danışır
ben de öyle

Dikkat ettimde çoğu arkadaşlar kendinden bahsetmiş ben şöleyim ben böleyim diye.konuyu açan arkadaşım sanıyoru bize siz nasılsınız kendinizi anlatın aranızda kim cilveli parmak kaldırsın dememiş.cilveli nasıl olunur fikir verin demiş değil miii?
ayrıcada bence bi insan kendine ben cilveliyim falan da diyemez bunu bilemez kanımca.karşıdaki yorum önemlidir bnce.cilve de değişen bişy sonuçta.cilve erkeğinizin hoşuna giden şeyleri yapmaktır bana göre de.yaniiii mesela kimi erkeğe göre öpmesi sarılması cilve gelir kimi erkeğe de tatlı sözler sölenmesi cilve gelirr kimi ne de kaçmak kendini geri çekmek cilveli gelirr.o yüzden bnce ben şöle ben böleleri bırakalım...kendimizi tatmin edip havaya da sokmayalım.bn cilveliyim diyenlerde de cilvenin c si yoktur eminimkii.ama asıl bn odunum diyenden korkmalıyızz:roflol::roflol::içelim:

Ne kadar acı, bir çok kişi elimden kaçırırım! korkusundan işveli cilveli olmaya çalışıyor... Onlar bizim elimizden nasıl düşmeyeceklerini düşünsünler... İşin sırrı burda aslında...

çapkınım hovardayım 24 ayardayımkaydirigubbakcemile3birden bu şarkı geldi aklıma sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…