- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
çapkınım hovardayım 24 ayardayımkaydirigubbakcemile3birden bu şarkı geldi aklıma sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ilahi ya cok komiksinnn :icecream:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çapkınım hovardayım 24 ayardayımkaydirigubbakcemile3birden bu şarkı geldi aklıma sırnaşık şey
her erkek mırç mırç kadını sevmeyebilir.
söz misal benim herife sürekli cilve işve yapsam,benim hatun çantada keklik der.bir tarafına bile takmaz.
bir diğeri mest olur.
yani demem şuki her reçete her kişiye iyi gelmez.![]()
Olduğundan fazla cilvesiyle dışarıdaki erkekleri baştan çıkaran bayanlar da var.Onlar ciddi tehlike.Dangerous.sempatiksalakcinni
sevgili jasmine teşekkür ediyorum bu sayfayı yeniden canlandırdığın için. çok önemli bir konu ama unutulup kalmış çoktandır, neyseki yeniden gündeme geldi. kadınların her daim gündeminde olması gereken bir konu çünkü:)) ben hayatıma biri girene kadar cilveli miyim değil miyim bilmiyordum:)) ne zamanki hayatıma biri girdi, bir papatya kadar güzelleştimsevgilimin elini bir an bırakmazdım, her fırsatını bulduğumda öperdim, bir yerde otururken illa kolum ayağım ona değecek:)) hep böyle tatlı sevimli hitaplarla seslenirdim ona. onunla buluşmadan önce çok güzel kokmaya özen gösterirdim. çiçek kokulu vücut losyonları sürerdim. erkekler çok seviyorlar güzel kokuyu. makyajı normalde sevmem ama en azından gözüme hafif bişeyler sürerdim ki bakışlarım daha da ortaya çıksın, ve rujumu hep tazelerdim. ona bir bebek gibi itimam gösterirdim, ellerimle yemek yedirirdim, saçını okşardım. sonuç: ayrıldık. ben bunları yaptım da işe yaramadı değil tabi. ayrılığımız başka nedenlerden. umarım özlüyordur o hallerimi, özlesin özlemden ölsün! ona müstehak
![]()
ilahi tatlım yaa sen çok yaşa e mi :):):) neden ayrıldınız bilmiyorum ama her ayrılık zordur ve acı verir ama şunu da hiç aklından çıkarma ki her son aslında yeni bi başlangıçtır...
bi de naçizane bi tavsiye yanlış anlama sakın ben yaşadığım için sen yapmayasın diye söylüyorum sakın bi sonraki ilişkinde daha önce ilgi gösterdim işvemi cilvemi yaptım kıymetim bilinmedi bundan sonra daha da uğraşamam deyip bırakma kendini.. unutmaki işve cilve kadar bi kadına yakışan bişe yoktur ve aslında bana göre bi kadını en çok güzelleştiren şeydir..
yaa valla ben bile işveli hatunları daha çok beğeniyorum bakın mesela bergüzar korel çok güzel bi kadın aslında ama bana göre hiç çekici değil erkek olsam bi daha dönüp bakmam çünkü donuk bi kadın dümdüz bi hatun... ama asuman krause güzel bi kadın değil ama kadını izlemeye ona bakmaya ben bile doyamıyorum inanılmaz çekici bi kadın.. kıpır kıpır cıvıl cıvıl bi hatun...