İşveli, cilveliyim diyenler buyrun buraya

her erkek mırç mırç kadını sevmeyebilir.

söz misal benim herife sürekli cilve işve yapsam,benim hatun çantada keklik der.bir tarafına bile takmaz.

bir diğeri mest olur.
yani demem şuki her reçete her kişiye iyi gelmez.:delphin:

valla cok doğru soluosun canm benmkıde senınkının tam tersı ama herkes farklı ıste zemuszemus

ewt kızlar biz ODUNLARI yönlendirin biraz ya!
ben aslında arada yapıyorum ama bnm sewglim cok duygusal biri nekdr dikkat etsem ediyim arada bazı romantik laflarına esprili yaklasıyorum bozuluyo acaip ya :)
bende erkek gibi yetistirilmis bi kız oldugum icin icimde yok alıskında diilm bazı gunler yanasıyorum ozmn cok iyiyiz ama bazen hazırlıksız yakalıyo beni dalgacı kimligimi saklayamıyorum we bgn yine odunlugunu almıssın yanına diyo hahahaahahah
tawsiyelerinizi bekliyoruzzzz özellikle msj konusunda ya gece msjlasıyoruz daha bi odunummmm:) saolun simdiden :)

Sonradan olabilen bir şey olduğunu sanmıyorum insanın tabiatında varsa zaten öyledir yoksa hevesten öteye gitmez 3-5 gün işveli sonra odunsa gene odun gel-git ruh hallerinde olmaktansa herkes olduğu gibi kalmalı bana göre.:1closedeyes:

Canım sizler tabi ki eşleriniz için söylüyorsunuz.Dışarıdakiler için cilve yapanları kasdettim ben.Neyse uzatmayalımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Dışardan bakıldığında sert soğuk vs gibi dursamda, birlikte olduğum kişiye karşı oldukça işveli ve cilveliyimdir:)
Bu insanın içinden gelen bir şey aslında nasıl davranmak istiyorsanız öyle davranıyorsunuz...

vallahııı tebrık ederım ısvelı cılvelı olanlarııı...
keske bıraz bende olabılseydımm...
ama tek bıldıgım bu devırde dısarıda bukadar herkes bakımlıyken evde ınsan dahada bakımlı olmalı....
eee bırde tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarırmısss:))))))

Bende işveli cilveliyimdirrrr.. aramız çok iyiyse benden iyisi yokturr aşkımda bu yüzden aşık ya bana ben Bitaneyim yaaa :)))

Ama egerki canımı sıkarsaaa suratımı asarımmm ozamanda zaten o suratı görmemek için hemen yapar dedigimi :) eheh işve cilveee lazım erkekler sever yerine göre zatennnn canımmm ama lazım :)

uzun zamandır bu konuyla ilgili yorum yapılamamış ama yeni konu açmamak adına ben burdan yorum yazark tekrar canlandırmak istiyorum bu başlığı çünkü aslında her bayanın hayatının her döneminde işine yarayacak şeydir şu işve cilve denilen olay... ilk olarak şunu demek istiyorum ki işveyi cilveliyi basitlik, hafiflik olarak sakın algılamayalım aksine bi bayana bahşedilmiş en güzel armağandır kullanmasını bilene..
cilveyle ilgili ilk olarak bilinmesi gerekn bir bayanın ilk önce kendini gerçekten sevmesi, beğenmesi, kendine güvenmesi gerekir.. bu beğeni ahh ben dünyanın en güzel, en mükemmel kızıyım demekle olmaz çünkü bu yalan olur çünkü mükemmel kimse yoktur... kendini sevmek hatalarımızla, doğrularımızla, güzelliklerimizle, çirkinliklerimizle kendimizi sevmemizdir.. şöyle düşünelim sevgiliniz ya da eşiniz mükemmel mi hiç mi çirkin bi tarafı yok ya da büyük hataları.??? ama yine de onları çok seviyosunuz haksız mıyım..??? hemen kendimden örnek vereyim benim sevgilim çok sinirli öyle böyle değil sinirlendiği zaman ağzından çıkanı kulağı duymaz ağza alınmayacak laflar syabilir mesela ama ben onu çok seviyorum sizde de böyle değil mi..??? eee o zaman kendimizi sevmemiz hiç de zor değil..
zaten kendimizi sevmeye, kendimize güven kazanmaya başlayınca işve, cilve denen olay kendiliğinden ortaya çıkıyor...
yine kendimden örnek vereyim ben bi iki sene öncesine kadar inanılmaz işveli cilveli bi kızdım sadece sevgilime değil herkese bakkalla çakkalla, evdekilerle arkadaşlarımla hep öyle konuşurdum ve etrafımdan insan eksik olmazdı hep aranan insan olurdum.. ama son bi senedir herkes benden kaçar oldu sevgilim de dahil herkes yanımda sıkılır oldu kimseyle anlaşamaz oldum... eksiğimi biliyodum ama neden olduğunu çözemiyodum ama dün itibariyle çözdüm bunu ve şu an o kadar rahatladım ki hemen size de anlatayım...
ben eskiden beri kendime çok güvenirdim her gün uyanır uyanmaz makyajımı yapar, saçımı yapar öyle dışarı çıkardım ve aynada gördüğüm halimden o kadar memnundum ki yüzümde hiç silinmeyen bi gülümseme olurdu en sert adam bile karşımda gülümseyerek konuşmaya başlardı ama son bir yıldır yaşadığım sıkıntılardan mutsuzluğa öyle bi adım attım ki ne makyaj yapmaya ne saçımla uğraşmaya isteğim kaldı kendimi çok bıraktım eskiden aynalara aşık ben aynalardan kaçar oldum çünkü gördüğüm şey hiç ama hiç hoşuma gitmiyodu beni daha da mutsuz ediyodu ve asık bi suratla dolanmaya başladım etrafta hep mutsuzluklarımdan bahseder oldum ve herkes benden kaçar oldu ama 3-4 gün önce sevgilime çok sinirlendim ve bi silkelenmeye karar verdim sorunun ana kaynağı bendeydi çünkü.. ve son iki gündür kendime tekrar bakmaya başladım makyajımı yapıyorum saçımı fönlüyorum güzel giyiniyorum aynaya bakıyorum ve kendimi o kadar beğeniyorum ki sokağa adım attğım andacilvelerim başlıyo resmen kaç gündür otobüs şoforunden tutun patronuma kadar herkesin bana tavırları değişti daha bi olumlu konuşuyolar, daha bi yardımcı olmaya çalışıyolar etrafımda dört dönüyolar resmen....
işin özü yukarıda uzun uzuuunnnn anlattığım şey... püf noktasıysa; özellikle eşinize veya sevgilinize karşı daima güleryüzlü olun asla ve asla surat asmayın bişeye bozulduysanız dudaklarınızı bükün en masum ses tonunuzla ama ben çok kırıldım biliyo musun nasıl affetireceksin kendini bilemem deyin bakın nasıl özür diliyo... konuşurken aranızda geçen özel günleri hatırlatacak ufacık bi söz muhakkak vardır saçma bi yerde bile olsa bi anda onu söyleyiverin.. mesela ben ne yapıyorum; yalan dünya dizisinde orçun öpüşürsek ısınabilirdik lafı var ya geçenlerde havuza gtmiştik su soğuktu ikimizde üşüdük ben de öpüşürsek ısınabilirdik dedim ama öyle bi şekilde dedim ki muzip bi tavırla söyledim ama bi o kadar işveyle söyledim.. şimdi aklıma gelenler bunlar.. ben bu sayfayı takip edeceğim benimle takip etmek isteyenler olursa bu konuda birbirimize hatırlatmalarda bulunup ilişkilerimiz canlı tutmaya çalışalım ne dersiniz.???
haaa bu arada bazı bayan arkadaşlar bunu niye ben erkeği kaybetmemek için uğraşayım ki o uğraşsın diye düşünüyo bu öyle bişe değil bu işve cilve aslında bi bayanın kendine güveninin en büyük göstergesidir kendine güvenen kadında mutludur ve sadece sevgilisini ya da eşini değil herkesi mutlu eder... bunu unutmayalım lütfennn.... :16:

sevgili jasmine teşekkür ediyorum bu sayfayı yeniden canlandırdığın için. çok önemli bir konu ama unutulup kalmış çoktandır, neyseki yeniden gündeme geldi. kadınların her daim gündeminde olması gereken bir konu çünkü:)) ben hayatıma biri girene kadar cilveli miyim değil miyim bilmiyordum:)) ne zamanki hayatıma biri girdi, bir papatya kadar güzelleştim:17: sevgilimin elini bir an bırakmazdım, her fırsatını bulduğumda öperdim, bir yerde otururken illa kolum ayağım ona değecek:)) hep böyle tatlı sevimli hitaplarla seslenirdim ona. onunla buluşmadan önce çok güzel kokmaya özen gösterirdim. çiçek kokulu vücut losyonları sürerdim. erkekler çok seviyorlar güzel kokuyu. makyajı normalde sevmem ama en azından gözüme hafif bişeyler sürerdim ki bakışlarım daha da ortaya çıksın, ve rujumu hep tazelerdim. ona bir bebek gibi itimam gösterirdim, ellerimle yemek yedirirdim, saçını okşardım. sonuç: ayrıldık. ben bunları yaptım da işe yaramadı değil tabi. ayrılığımız başka nedenlerden. umarım özlüyordur o hallerimi, özlesin özlemden ölsün! ona müstehak:23:

sevgili jasmine teşekkür ediyorum bu sayfayı yeniden canlandırdığın için. çok önemli bir konu ama unutulup kalmış çoktandır, neyseki yeniden gündeme geldi. kadınların her daim gündeminde olması gereken bir konu çünkü:)) ben hayatıma biri girene kadar cilveli miyim değil miyim bilmiyordum:)) ne zamanki hayatıma biri girdi, bir papatya kadar güzelleştim:17: sevgilimin elini bir an bırakmazdım, her fırsatını bulduğumda öperdim, bir yerde otururken illa kolum ayağım ona değecek:)) hep böyle tatlı sevimli hitaplarla seslenirdim ona. onunla buluşmadan önce çok güzel kokmaya özen gösterirdim. çiçek kokulu vücut losyonları sürerdim. erkekler çok seviyorlar güzel kokuyu. makyajı normalde sevmem ama en azından gözüme hafif bişeyler sürerdim ki bakışlarım daha da ortaya çıksın, ve rujumu hep tazelerdim. ona bir bebek gibi itimam gösterirdim, ellerimle yemek yedirirdim, saçını okşardım. sonuç: ayrıldık. ben bunları yaptım da işe yaramadı değil tabi. ayrılığımız başka nedenlerden. umarım özlüyordur o hallerimi, özlesin özlemden ölsün! ona müstehak:23:

ilahi tatlım yaa sen çok yaşa e mi :):):) neden ayrıldınız bilmiyorum ama her ayrılık zordur ve acı verir ama şunu da hiç aklından çıkarma ki her son aslında yeni bi başlangıçtır... ;)
bi de naçizane bi tavsiye yanlış anlama sakın ben yaşadığım için sen yapmayasın diye söylüyorum sakın bi sonraki ilişkinde daha önce ilgi gösterdim işvemi cilvemi yaptım kıymetim bilinmedi bundan sonra daha da uğraşamam deyip bırakma kendini.. unutmaki işve cilve kadar bi kadına yakışan bişe yoktur ve aslında bana göre bi kadını en çok güzelleştiren şeydir..
yaa valla ben bile işveli hatunları daha çok beğeniyorum bakın mesela bergüzar korel çok güzel bi kadın aslında ama bana göre hiç çekici değil erkek olsam bi daha dönüp bakmam çünkü donuk bi kadın dümdüz bi hatun... ama asuman krause güzel bi kadın değil ama kadını izlemeye ona bakmaya ben bile doyamıyorum inanılmaz çekici bi kadın.. kıpır kıpır cıvıl cıvıl bi hatun...

işveli bayanlar sizi bekliyorum hadi bakalım taktiklerinizi paylaşın herkese, kendimize dahil olmak üzere yardımcı olsunn... :16:

ilahi tatlım yaa sen çok yaşa e mi :):):) neden ayrıldınız bilmiyorum ama her ayrılık zordur ve acı verir ama şunu da hiç aklından çıkarma ki her son aslında yeni bi başlangıçtır... ;)
bi de naçizane bi tavsiye yanlış anlama sakın ben yaşadığım için sen yapmayasın diye söylüyorum sakın bi sonraki ilişkinde daha önce ilgi gösterdim işvemi cilvemi yaptım kıymetim bilinmedi bundan sonra daha da uğraşamam deyip bırakma kendini.. unutmaki işve cilve kadar bi kadına yakışan bişe yoktur ve aslında bana göre bi kadını en çok güzelleştiren şeydir..
yaa valla ben bile işveli hatunları daha çok beğeniyorum bakın mesela bergüzar korel çok güzel bi kadın aslında ama bana göre hiç çekici değil erkek olsam bi daha dönüp bakmam çünkü donuk bi kadın dümdüz bi hatun... ama asuman krause güzel bi kadın değil ama kadını izlemeye ona bakmaya ben bile doyamıyorum inanılmaz çekici bi kadın.. kıpır kıpır cıvıl cıvıl bi hatun...

bizim ayrılık nedenimiz bunlarla telafi olacak bir şey değildi. ben bunları yaptım bak buna rağmen gitti değil. üzüldüğüm yorulduğum bir ilişkiydi ve bitirmek istedim. ilerde ne olur, kimler çıkar karşıma bilinmez ama cilvemden vazgeçmemmmm:23:

bu arada berguzar koreli hiç sevmem derindondurucu gibi kadın:63: asuman krauseyi geçen sabah programında gördüm, evet çok sempatik ve işveli cilveli bişey:) ama çok konuşuyordu yoruldum izlerken:1:

aynen tatlım asla vazgeçme... ;) ben de kendimi tekrar geliştirmeye çalışıyorum bu konuda eskiden çok cilveliydim şimdi biraz biraz katılaştığımı hissediyorum o yüzden buzlarımı kırmaya çalışıyorum.. başka bi topikte bu konuyl ilgili şeyler vardı onları okudum da o konuda kapatılmış... :(

Tam benlik bir konu olmuş :23:
Erkek çok kısa sürede ilgisi dağılacak bir yapıda olduğundan her zaman avucunun içinde tutmak lazım.
Güzel kokular,kendine bakmak,pasaklı olmamak,kulağına güzel şeyler fısıldamak,güler yüzlü olmak,.... vs ler de var tabi.
Ama en önemlisi kadının kendine güveninin tam olması.
Ben nişanlımın aklını alıyorum bu konuda.:23:

sonuna kadar katılıyorum sana chucky sevdiğimiz adamı elimizde tutmak istiyosak cilve şart... bi de dediğin gibi cilveli olmanın ilk şartı kendine güvenmek daha da güzeli cilveli oldukça da gelen olumlu tepkilerden kendine güveniniz daha da bi artıyo... hepsi birbirini kovalıyo yani... ben de elimden geldiğince yapıyorum biraz yeni açılmaya başladım ama bakalım.. :) ben en çok hiç beklemediği anlarda bişeler söylemekten ya da yapmaktan hoşlanıyorum... önce şaşırıyo ne alaka gibi sonra hoşuna gidiyo.. ;)

Back
X