uzun zamandır bu konuyla ilgili yorum yapılamamış ama yeni konu açmamak adına ben burdan yorum yazark tekrar canlandırmak istiyorum bu başlığı çünkü aslında her bayanın hayatının her döneminde işine yarayacak şeydir şu işve cilve denilen olay... ilk olarak şunu demek istiyorum ki işveyi cilveliyi basitlik, hafiflik olarak sakın algılamayalım aksine bi bayana bahşedilmiş en güzel armağandır kullanmasını bilene..
cilveyle ilgili ilk olarak bilinmesi gerekn bir bayanın ilk önce kendini gerçekten sevmesi, beğenmesi, kendine güvenmesi gerekir.. bu beğeni ahh ben dünyanın en güzel, en mükemmel kızıyım demekle olmaz çünkü bu yalan olur çünkü mükemmel kimse yoktur... kendini sevmek hatalarımızla, doğrularımızla, güzelliklerimizle, çirkinliklerimizle kendimizi sevmemizdir.. şöyle düşünelim sevgiliniz ya da eşiniz mükemmel mi hiç mi çirkin bi tarafı yok ya da büyük hataları.??? ama yine de onları çok seviyosunuz haksız mıyım..??? hemen kendimden örnek vereyim benim sevgilim çok sinirli öyle böyle değil sinirlendiği zaman ağzından çıkanı kulağı duymaz ağza alınmayacak laflar syabilir mesela ama ben onu çok seviyorum sizde de böyle değil mi..??? eee o zaman kendimizi sevmemiz hiç de zor değil..
zaten kendimizi sevmeye, kendimize güven kazanmaya başlayınca işve, cilve denen olay kendiliğinden ortaya çıkıyor...
yine kendimden örnek vereyim ben bi iki sene öncesine kadar inanılmaz işveli cilveli bi kızdım sadece sevgilime değil herkese bakkalla çakkalla, evdekilerle arkadaşlarımla hep öyle konuşurdum ve etrafımdan insan eksik olmazdı hep aranan insan olurdum.. ama son bi senedir herkes benden kaçar oldu sevgilim de dahil herkes yanımda sıkılır oldu kimseyle anlaşamaz oldum... eksiğimi biliyodum ama neden olduğunu çözemiyodum ama dün itibariyle çözdüm bunu ve şu an o kadar rahatladım ki hemen size de anlatayım...
ben eskiden beri kendime çok güvenirdim her gün uyanır uyanmaz makyajımı yapar, saçımı yapar öyle dışarı çıkardım ve aynada gördüğüm halimden o kadar memnundum ki yüzümde hiç silinmeyen bi gülümseme olurdu en sert adam bile karşımda gülümseyerek konuşmaya başlardı ama son bir yıldır yaşadığım sıkıntılardan mutsuzluğa öyle bi adım attım ki ne makyaj yapmaya ne saçımla uğraşmaya isteğim kaldı kendimi çok bıraktım eskiden aynalara aşık ben aynalardan kaçar oldum çünkü gördüğüm şey hiç ama hiç hoşuma gitmiyodu beni daha da mutsuz ediyodu ve asık bi suratla dolanmaya başladım etrafta hep mutsuzluklarımdan bahseder oldum ve herkes benden kaçar oldu ama 3-4 gün önce sevgilime çok sinirlendim ve bi silkelenmeye karar verdim sorunun ana kaynağı bendeydi çünkü.. ve son iki gündür kendime tekrar bakmaya başladım makyajımı yapıyorum saçımı fönlüyorum güzel giyiniyorum aynaya bakıyorum ve kendimi o kadar beğeniyorum ki sokağa adım attğım andacilvelerim başlıyo resmen kaç gündür otobüs şoforunden tutun patronuma kadar herkesin bana tavırları değişti daha bi olumlu konuşuyolar, daha bi yardımcı olmaya çalışıyolar etrafımda dört dönüyolar resmen....
işin özü yukarıda uzun uzuuunnnn anlattığım şey... püf noktasıysa; özellikle eşinize veya sevgilinize karşı daima güleryüzlü olun asla ve asla surat asmayın bişeye bozulduysanız dudaklarınızı bükün en masum ses tonunuzla ama ben çok kırıldım biliyo musun nasıl affetireceksin kendini bilemem deyin bakın nasıl özür diliyo... konuşurken aranızda geçen özel günleri hatırlatacak ufacık bi söz muhakkak vardır saçma bi yerde bile olsa bi anda onu söyleyiverin.. mesela ben ne yapıyorum; yalan dünya dizisinde orçun öpüşürsek ısınabilirdik lafı var ya geçenlerde havuza gtmiştik su soğuktu ikimizde üşüdük ben de öpüşürsek ısınabilirdik dedim ama öyle bi şekilde dedim ki muzip bi tavırla söyledim ama bi o kadar işveyle söyledim.. şimdi aklıma gelenler bunlar.. ben bu sayfayı takip edeceğim benimle takip etmek isteyenler olursa bu konuda birbirimize hatırlatmalarda bulunup ilişkilerimiz canlı tutmaya çalışalım ne dersiniz.???
haaa bu arada bazı bayan arkadaşlar bunu niye ben erkeği kaybetmemek için uğraşayım ki o uğraşsın diye düşünüyo bu öyle bişe değil bu işve cilve aslında bi bayanın kendine güveninin en büyük göstergesidir kendine güvenen kadında mutludur ve sadece sevgilisini ya da eşini değil herkesi mutlu eder... bunu unutmayalım lütfennn....