İşveli, cilveliyim diyenler buyrun buraya

İyi hoş hepiniz cilvelisinizde... nasıl yapıyosunuz bu cilveyi yaa.. :44:

Ben cilveli olma yolunda ilerliyorum henuz cilveliyim diye bi iddiam yok:) ama bu yolda neler yaptigimi anlatayim ben evli degilim o yuzden cilvelerim bi kisitli olabiliyo tabii ki ama mesela dun gece sevgilime msj att napiyosun diye bi sogukcvp geldi disardayim geziyorum diye ben cok bozuldum eskiden olsa acayip arizaya baglardim ama bu sefer kendimi zorladim bise dememek icin veeee tamam askim ben yatiyorum iyi geceler opucugumu isteyecektim dedim hemen tavri yumusadi bilmiyorum bu cilveye girer mi ama ise yaradigi kesin... Canimm cilveli kizlarin en buyuk ozelligi asla surat asmiyolar hep guleryuzluler eger biseye cok kizdilarsa dogrudan sen bana bunu yaptim ben cok kirildim diyolar asla somurtarak laf sokarak dertlerini anlatmiyolar ki erkekler surat asilmasindan hic haz etmiyolar

konu sahıbı cok ışvelı cılvelı dıye duşunerek..
daldım konuya..
nasıl bırşeymış bu ışve cılve :)
meger arkadaş bendenmış:
hadı bakalım neler ogrenecegız...
şu saatten sonra..
yazarken gulesım geldı: guluyorumda:)
ne yazılır bılemem ama uygulamaya kalkacak olursam..
olan oldu bızım hanım delırdı der:)
delırmeme sevınecek ve sevınmış olacak ılk eşler bız olurduk herhalde:)

bende ikisi de var yani soğuk hatun da cilveli hatun da.yalnız ben her daim cilveli sempatik neşeli olmayı çok istiyorum.çünkü benim kocam da cilveden çoook hoşlanır.soğuk suratımı görmeye hiç tahammülü yok hemen gerilir iş kavgaya bile gidebilir.buradan baya güzel tiyolar da aldım bu arada ne olursa olsun utanmak yok:9: utanınca olay bitiyor çünkü.istersen komik görün nolcak sanki mahkeme duvarı olmaktan yine iyidir.eşimi güzel karşılar güzel uğurlarım ama mesela giyinirken hiç yardım etmem bunu da bir deneyim seksü olabilir.:1:gün içinde küçük oynaşlar da güzel olur.eksiğim çok ya 5 üstünden 3 veriyorum kendime.biraz daha geliştirmem lazım kendimi.

hımmmm tamda gecenin saat 01.11 'nde yataktan kalkmama neden olan konu suanda karsımda..=) ben 10 aylık evliyim.. ama bu kadar kısa sürede bile yolunda gitmeyen bişeyler var gibi hissediyorum... söylediklerimi dinlemiyor gibi, benlede ilgilenmiyor..=( eksik olan seyi biliyorum tamamen nazlı olmak işve, cilve....

Ama ben yapım gereği biraz asi bir insanımdır... yani işve cilve bana neredeyse çok uzak kavramlar.. ilgi gösteriyorum tabiki hatta cok fazla göstermemden mi böyle oldu bilemiyorum... napmam gerektiğinide bilmiorum... kapana kısıldım kaldım anlayacağınız...:(

işve, cilve yaparım nasıl yapılması gerekiyorsa öğrenirim burada paylaşılanlardan bişeyler... ama benim korkum bu yapacağım seylerin üstümde eğreti durma ihtimali.....:14:

konuşalım canlar ya... hakkaten benim canım acayip sıkıldı bu aralar... offffffffffff...!:17:

Bende sevgilime arada küçük şeyler olsada cilve yaparım tabi bazende suratım asık olur genelde ona kızdığım zamanlar yoksa her zaman güler yüzlüyümdür sürekli gülmemi yanında kahkaha atmamı onu güldürmemi çok sever bu konuda biraz eksiğim çok iyi değilim yinede... :)

işve cilve konusunda kendime güvenim tam. çok gülen biriyim, gülmesem bile yüzümde bir tebessüm vardır. sevgilime karşı her seferinde bakımlıyım bir giydiğimi bidaha onunla buluşurken giymemeye çalışırım aynı tip giyinmem, bi pantolon t-shirt giydiğim zamanlar da olur, miniler elbiseler giydiğim zaman da. faklılıklar şaşırtmalar olmalı beni her gördüğünde etkilenmeli diye düşünüyorum. davranış kısmına geçersek çok yüksek sesle konuşmam, net olurum surat asmam öyle saatlerce uzatmam birşeye bozulduysam direkt söylerim, böyle yaptığın için böyle diye hemen gönlümü alır, bunun için çabalar özür diler. şuan sevgiliyiz evli değiliz evlilik yolunda gidiyoruz hayırlısıyla. bazı yakınlaşmalar olabiliyor doğal olarak kibarlığımı bozmuyorum ama cici kız sendromu da yaşamıyorum kadınım ben diyorum öyle anlarda. böyle işte buna benzer şeyler..

heee enn önemlisi şu ki, terazi burcuyum. hava grubunda olanları bilirsiniz kabına sığmayan uçuk kaçık olurlar bende öyleyim bunun çok etkili olduğunu düşünüyorum kişilik yani bir yerde:34:

ben de bu konuya taktım son zamanlarda...ve bence de işveli cilveli olanların içinde küçük şımarık kız çocukları var ve onu ortaya çıkarıyorlar.
ben malesef tam bir odunum, yüzüm gülmez..keşke ben de işveli cilveli,neşeli, güleryüzlü biri olsaydım.ama bu söylenenleri içimden gelerek yapamam gibi geliyor, çünkü kendi anne babam da dahil hiç kimseye şımarmadım bugüne kadar nasıl şımarılır bilmiyorum.
tabi karşıdaki kişinin de bunu ortaya çıkartacak biri olması lazım.

karşıdan duyduğun ilgi kadar sende mır mır olursun kedi misali ne kadar ilgi o kadar sırnaşmadır.sen cilve yap hoş karşıla tepki vermesın ee artık bu kadarıda yeter dedirtıyo bırakıosun saldım çayra mısali:))

hahaaayytttt kitabını yazarım :nazar:

alttan gırer üstten çıkar aklını alırım:1::1:

şaka bı yana bu iş oyle hemen cuk dıye ınsana olmaz.. yapamayan kadında var..

cilvesız olmayın..bir koyar bin alırsınız demedı demeyın:1:

Sıcak olmaya çalışacaksın sevdiğine karşı,yüzünü güldüreceksin,o da seninkini,huzur yaratacaksın,çok sulu olmamak kaydıyla güzel sözler,yeri gelince hiç beklemediği iltifatlar edeceksin öyle...

uzun zamandır bu konuyla ilgili yorum yapılamamış ama yeni konu açmamak adına ben burdan yorum yazark tekrar canlandırmak istiyorum bu başlığı çünkü aslında her bayanın hayatının her döneminde işine yarayacak şeydir şu işve cilve denilen olay... ilk olarak şunu demek istiyorum ki işveyi cilveliyi basitlik, hafiflik olarak sakın algılamayalım aksine bi bayana bahşedilmiş en güzel armağandır kullanmasını bilene..
cilveyle ilgili ilk olarak bilinmesi gerekn bir bayanın ilk önce kendini gerçekten sevmesi, beğenmesi, kendine güvenmesi gerekir.. bu beğeni ahh ben dünyanın en güzel, en mükemmel kızıyım demekle olmaz çünkü bu yalan olur çünkü mükemmel kimse yoktur... kendini sevmek hatalarımızla, doğrularımızla, güzelliklerimizle, çirkinliklerimizle kendimizi sevmemizdir.. şöyle düşünelim sevgiliniz ya da eşiniz mükemmel mi hiç mi çirkin bi tarafı yok ya da büyük hataları.??? ama yine de onları çok seviyosunuz haksız mıyım..??? hemen kendimden örnek vereyim benim sevgilim çok sinirli öyle böyle değil sinirlendiği zaman ağzından çıkanı kulağı duymaz ağza alınmayacak laflar syabilir mesela ama ben onu çok seviyorum sizde de böyle değil mi..??? eee o zaman kendimizi sevmemiz hiç de zor değil..
zaten kendimizi sevmeye, kendimize güven kazanmaya başlayınca işve, cilve denen olay kendiliğinden ortaya çıkıyor...
yine kendimden örnek vereyim ben bi iki sene öncesine kadar inanılmaz işveli cilveli bi kızdım sadece sevgilime değil herkese bakkalla çakkalla, evdekilerle arkadaşlarımla hep öyle konuşurdum ve etrafımdan insan eksik olmazdı hep aranan insan olurdum.. ama son bi senedir herkes benden kaçar oldu sevgilim de dahil herkes yanımda sıkılır oldu kimseyle anlaşamaz oldum... eksiğimi biliyodum ama neden olduğunu çözemiyodum ama dün itibariyle çözdüm bunu ve şu an o kadar rahatladım ki hemen size de anlatayım...
ben eskiden beri kendime çok güvenirdim her gün uyanır uyanmaz makyajımı yapar, saçımı yapar öyle dışarı çıkardım ve aynada gördüğüm halimden o kadar memnundum ki yüzümde hiç silinmeyen bi gülümseme olurdu en sert adam bile karşımda gülümseyerek konuşmaya başlardı ama son bir yıldır yaşadığım sıkıntılardan mutsuzluğa öyle bi adım attım ki ne makyaj yapmaya ne saçımla uğraşmaya isteğim kaldı kendimi çok bıraktım eskiden aynalara aşık ben aynalardan kaçar oldum çünkü gördüğüm şey hiç ama hiç hoşuma gitmiyodu beni daha da mutsuz ediyodu ve asık bi suratla dolanmaya başladım etrafta hep mutsuzluklarımdan bahseder oldum ve herkes benden kaçar oldu ama 3-4 gün önce sevgilime çok sinirlendim ve bi silkelenmeye karar verdim sorunun ana kaynağı bendeydi çünkü.. ve son iki gündür kendime tekrar bakmaya başladım makyajımı yapıyorum saçımı fönlüyorum güzel giyiniyorum aynaya bakıyorum ve kendimi o kadar beğeniyorum ki sokağa adım attğım andacilvelerim başlıyo resmen kaç gündür otobüs şoforunden tutun patronuma kadar herkesin bana tavırları değişti daha bi olumlu konuşuyolar, daha bi yardımcı olmaya çalışıyolar etrafımda dört dönüyolar resmen....
işin özü yukarıda uzun uzuuunnnn anlattığım şey... püf noktasıysa; özellikle eşinize veya sevgilinize karşı daima güleryüzlü olun asla ve asla surat asmayın bişeye bozulduysanız dudaklarınızı bükün en masum ses tonunuzla ama ben çok kırıldım biliyo musun nasıl affetireceksin kendini bilemem deyin bakın nasıl özür diliyo... konuşurken aranızda geçen özel günleri hatırlatacak ufacık bi söz muhakkak vardır saçma bi yerde bile olsa bi anda onu söyleyiverin.. mesela ben ne yapıyorum; yalan dünya dizisinde orçun öpüşürsek ısınabilirdik lafı var ya geçenlerde havuza gtmiştik su soğuktu ikimizde üşüdük ben de öpüşürsek ısınabilirdik dedim ama öyle bi şekilde dedim ki muzip bi tavırla söyledim ama bi o kadar işveyle söyledim.. şimdi aklıma gelenler bunlar.. ben bu sayfayı takip edeceğim benimle takip etmek isteyenler olursa bu konuda birbirimize hatırlatmalarda bulunup ilişkilerimiz canlı tutmaya çalışalım ne dersiniz.???
haaa bu arada bazı bayan arkadaşlar bunu niye ben erkeği kaybetmemek için uğraşayım ki o uğraşsın diye düşünüyo bu öyle bişe değil bu işve cilve aslında bi bayanın kendine güveninin en büyük göstergesidir kendine güvenen kadında mutludur ve sadece sevgilisini ya da eşini değil herkesi mutlu eder... bunu unutmayalım lütfennn.... :16:

çoooooooookk beğendimmm :) galiba benimde sirkelenme vaktim geldi

işve ve küçük hareketler karşımızdakini sevindirir genelde.

mesela televizyon izlerken uzandıysa, ben de yanına ya da üstüne yatar tv yi öyle seyrederiz. izlediğimizden bir şey anlarmıyız o belli değil.

hiç beklemediği anda kucağına oturuvermek çok şaşırtıyor.

her zaman çocukça olmayabiliriz, ama güler yüzlü olmak çok önemli.

her zaman temiz, güzel giyimli ve renkli olmaya çalışmalıyız. uzun zamandır eşofmanlara veda ettim, ev için rahat ama şık kıyafetler derledim. güzel kokmak gerekir. mesela yemek yaparken vanilya tozu ya da esansından şöyle bir iki parmak ucuyla boynuna sürmek çok işe yarıyor.

evde eylenceli ve neşeli olmalıyız, yerinde davranmalıyız. işten eve gitmek için sabırsızlanalım karşılıklı.

öperek uyandırmak lazım.

güne neşeli başlamak

eve gelince güzek larşılamak vs vs.

birbirimizi kırıp üzeceğimize en azından güzel vakit geçiriyoruz. hem de gönüllerini şenlendiriyoruz.

Son düzenleme:
Tam benlik bir konu olmuş :23:
Erkek çok kısa sürede ilgisi dağılacak bir yapıda olduğundan her zaman avucunun içinde tutmak lazım.
Güzel kokular,kendine bakmak,pasaklı olmamak,kulağına güzel şeyler fısıldamak,güler yüzlü olmak,.... vs ler de var tabi.
Ama en önemlisi kadının kendine güveninin tam olması.
Ben nişanlımın aklını alıyorum bu konuda.:23:

nasıl yapıyorsun bununcanım banada öğret:)Nişanlımın aklını alayım isterim valla

nasıl yapıyorsun bununcanım banada öğret:)Nişanlımın aklını alayım isterim valla

Çok nadirdir ona bakımsız göründüğüm.O nadir kısımlar da biz yan yana dairelerde oturduğumuz için beni yataktan kalkmış dağılmış halimle de gördü kapıda tabi :D
Temizliğime çok dikkat ederim,Özellikle kokuma ve saçlarıma.
Hiç olmadık bir yerde bir sohbetin arasına kulağına yanaşıp seni özledim derim.O an ne diyeceğini de unutuyor zaten.
Ona çekici gelen şeylerimi bilir ona göre davranırım.

ben surat asıp trip attığımda aramız kötü oluyor ama şirin bir şekilde söylediğimde daha iyi anlaşıyoruz tartışmalarda bile, en önemlisi her şeyden önce güler yüzlü olmak

ben surat asıp trip attığımda aramız kötü oluyor ama şirin bir şekilde söylediğimde daha iyi anlaşıyoruz tartışmalarda bile, en önemlisi her şeyden önce güler yüzlü olmak

aynen yaaa bişeye bozulduğumda surat asarsam offfffff kıyametler kopuyo ama ne zamanki surat asmadan hatta hafif bi gülümsemeyle gıcıksın işte niye üzüyosun beni bu kadar tarzda bi yaklaşımda bulunduğum zaman hiç kavga gürültü çıkmadan sorunu hallediveriyoruz...
erkekler sevmiyo kaprisi, surat asmayı vs...
hep güleryüz, hep neşe, hem olumlu olma istiyolar...

iyiki bu konuyu acmıssınız iyiki gormüşüm bende:) :) uzun zamandır benden yoksun olan bisey işve cilve aslında normalde oyleyimdir ama son zamanlarda somurtmaktan ve kendimi sürekli olumsuz seylere odaklamaktan resmen işkence cektiriyodum sevgilime. sacmasapan konulara takılıp kavga cıkarıyodum kendime hic bakmıyodum hatta bazen süslenip püslenip yanına gidiyim diyorum sonra vazgeciyodum hemen nasılsa hep gorusuyoruz ne gerek var gibisinden. neyseki bu konuyu gordumde artık duzelme vaktinin geldi :21: sevgilim benden ayrılsa belki yeri var resmen zindan hayatı yasatmısım biara :1: hemen kendime ceki duzen veriyorum ve yrn eskisi gibi süslü püslü işveli cilveli gidiyorum yanına hahhaayytt :46: :46:

aynen yaaa bişeye bozulduğumda surat asarsam offfffff kıyametler kopuyo ama ne zamanki surat asmadan hatta hafif bi gülümsemeyle gıcıksın işte niye üzüyosun beni bu kadar tarzda bi yaklaşımda bulunduğum zaman hiç kavga gürültü çıkmadan sorunu hallediveriyoruz...
erkekler sevmiyo kaprisi, surat asmayı vs...
hep güleryüz, hep neşe, hem olumlu olma istiyolar...

valla onun sorunlarıyla uğraşmaktan kendi sorunlarımı unutuyorum gerçi bnm de hoşuma gidiyo ona yardım etmekten zevk duyuyorum aslında. hem sorun çözücü hem işve cilve yapan hem kendi isteklerimi yerine getirtmeye çalışan hem de daima bakımlı güzel olan kişi biz olmamız gerekiyo
bende eskiden odunumsuydum yıllar bana öğretti bişiler:)

şımarık olmakta doğuştan oluyor işve cilvede tam anlamıyla içten gelip hissetirilmeli ve aslında yapılan kişininde buna izin vermesi önemli olan bir konuda...adam hödükse anlamıyorsa sen ne yaparsan yap umru olmaz ...
Kesinliklke katılıyorum , mesela bn nişanlımın yanında acayip şımarırım böyle işveler cilveler hoplayıp zıplayarak yürümeler yolda bagıra çağıra el kol hareketleriyle bişeyler anlatırım çok heycan içinde sanki 13 yaşında gibi çocuksu tavırlar parti dansları komik figürler ..kelimenin tam anlamıyla bayılır, insanın birazda içinden gelicek ben güleryüzlü olmayı çok seviyorum nişanlıma karşı ,zaten onlara olmucazda kime olucaz?Buna izin vermeside önemli tabi bana hep söyledigi evlenncede böyle kal lütfen degişme diyor :) o benim çocuksuluğuma karşı çıksa buna izin vermese içime kapanık sessiz bir kadın yapmaya çalışsa beni böyle olmazdı :) Seni çooooook seviyorum aşku izin verdigin için :16:

Back
X