Tazminattan ötürüZaten ona takildi kafam acaba beni isten cikarttiklari halde kendi istegimle cikmisim gibimi gosterecekler cunku sgk nin sitesi girdim ve isten cikarilmis oldugum gozukmuyor acaba ay sonunda mi bildirecekler yada bana 15 gunluk ihbar tazminatini vericez dediler 15 gun daha calisiyor gosterip aysonunda kendim cikmis gibi mi gosterecekler isverene n faydasi varki bunun??
3 yıl boyunca 600 gün priminiz olması lazım maaş alabilmek için. son 3 yıl çalıştınız mı? Siz okumadan neden imza atıyorsunuz ki? Belki de o kendi isteğimle ayrılıyorum diye bir kağıttı. O zaman alamazsınız. Onların sizi çıkartmış olması lazım. ve son 3 yılın en az 600 günü çalışmanız lazım buna tatil günleri dahil değil.
Ama120gunden fazla çalıştımişsizlik maaşı alamazsın cnm 5 aylık süre yeterli değil kesin bilgi
son çalıştığın işi dikkate alıyorlar. diğer çalıştığın günleri katmıyorlar.Ama120gunden fazla çalıştım
Istifa dilekcesi degildi ama işverenden tum haklarimi aldim vs. Biseydi isten cikarilmanin şokundan olsa gerek hatırlamıyorum suanda.. hafta sonu dank etti birde banaGaliba siz istifa dilekçesi imzaladınız ondan dolayı
Son calistigim iste 120 gunden fazla calistimson çalıştığın işi dikkate alıyorlar. diğer çalıştığın günleri katmıyorlar.
Son is yerinde 120 daha oncedende en az600 gun diye okudum ama saat9 gibi bi avukatla gorusucem bakalim o nedicekson iş yerinde 600 gündü galiba. yani bi işte 2 yıl ötekinde 5 ay olmuyordu diye biliyorum. Son iş yerinde o günü çalışmak gerekiyor ama tamda bilmiyorum
Canim 600 is gunun bununla birlikte son ciktigin is yerinden 4 ay kesintisiz calismis olman gerekiyor e devlettenhizmet dokumune bakarsan.son 3 yilda 600 gun yaziyor ise is kura basvurabiliyorsun 15 gunde cevap geliyor ki olmayacaksada cevap geliyor basvurmanda bir sorun yok zaten 6 aydan onceki calisma surende sana kidem tazminati vermezler sadece 15 once belitmelri gerek is araman icinde 1 bucuk ay once her gun 1 saat erken.cikartmalari gerekiyor ki zaten maasiniza 15 hunu yansitcaklarini soylemisler bekleyin bu suredede. Sgk cagri merkezii yada is kura basvurarak bilgi alabilirsinizToparlamam gerekirse
Son 3 yılda 600 gün ve son işyerinde 6 ay çalışman gerekiyor.
İmzaladığın kağıt kıdem ve haklarını aldığına ait yazı, genelde düz yazıdır her işten çıkandan alınır. ( 6 ay çalıştığın için kıdemin yada yıllık izin hakkın yok)
istifa veya işten çıkartma konusunda belge görmeden cevap versekte havada kalır ( ama yine 6 aydan daha az olduğun için pek bi şey fark etmez.)
Sadece işten çıkartmadan önce 15 gün önce bildirilmesi gerekiyor. onunla ilgili bi sebep olabilir.
Canim 600
Canim 600 is gunun bununla birlikte son ciktigin is yerinden 4 ay kesintisiz calismis olman gerekiyor e devlettenhizmet dokumune bakarsan.son 3 yilda 600 gun yaziyor ise is kura basvurabiliyorsun 15 gunde cevap geliyor ki olmayacaksada cevap geliyor basvurmanda bir sorun yok zaten 6 aydan onceki calisma surende sana kidem tazminati vermezler sadece 15 once belitmelri gerek is araman icinde 1 bucuk ay once her gun 1 saat erken.cikartmalari gerekiyor ki zaten maasiniza 15 hunu yansitcaklarini soylemisler bekleyin bu suredede. Sgk cagri merkezii yada is kura basvurarak bilgi alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?