- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
Sanirim yanlis anlasilma var diger bayanda bende isten alacakli degiliz isten cikarildigimiz icin iskurdan issizlik maasi alabilirmiyizdi..
ok ben o yorumu atlamisimmasraf ın sorusunu yanıtladım[/Q
nasıl ya bende son işimde 10 ay calıştım ama talebiniz kabul edilmedi diye msj geldi işkurdan. 1 ay evvel olan birşey bu bide. kafa mı buluyorlar bunlar ya. eski önceki primlerimde 600 günden fazla ayrıca.
evet firma küçülmesi nedeniyle departman kapatıldı ve bununla ilgili işyerinden verilen belgemde var.işten ayrılış bildirgesinde iş veren çıkardığına eminmisin
evet firma küçülmesi nedeniyle departman kapatıldı ve bununla ilgili işyerinden verilen belgemde var.
3 gün içinde gitmen gerekiyordu. Hayret bir şey bizim patronlar istifa etse bile çıkartmış gibi gösteriyorlar sırf işsizlik maaşı alsın diye ne insanlar var ya600 gunden fazla primim var .. p tesi iskura da gidecegim fakat nicin bana isten ayrildigima dair bi belge vermemis olabilirler
kod yazmıyordu galiba. reorganizasyon nedeniyle işime son verildiği yazıyor.İŞ AYRILIŞ NEDENİN KODUN NE YAZIYOR
Edevlette prim sorsusu yaptigin sayfada (hizmetdokumü)isten çıktığın ayin karsisinda yaziyor okodu tikladigindaki aciklama kagittaki yazilanla ayni mi bi kontrol et istersen bazen yanlislik yapilabiliyorkod yazmıyordu galiba. reorganizasyon nedeniyle işime son verildiği yazıyor.
kod yazmıyordu galiba. reorganizasyon nedeniyle işime son verildiği yazıyor.
İsten cikartildiktan sonra 30 gün icerisinde gidilebiliyormus.. ben cözdüm bu arada sorunumu3 gün içinde gitmen gerekiyordu. Hayret bir şey bizim patronlar istifa etse bile çıkartmış gibi gösteriyorlar sırf işsizlik maaşı alsın diye ne insanlar var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?