Arkadaşlar 2 yıldır bir şirkette çalışıyorum ..2 yıldır yıllık izin kullanmadım parasını da alamadım..işverenime bir dilekçe yazdım 2 yıldır çalıştığımı herhangi bir şekilde yıllık izin kullanmadığımı iznimi talep ettiğimi belirttim fakat iş verenim ben ve benim gibi yıllık iznini talep eden arkadaşlarımı kibarca kovdu..hala o is yerinde çalışıyorum sgk yı arayıp şikayet ettim şikayet kaydı oluşturdular bana bir takip numarası verdiler 1 ay sonra takip etmek için aradığımda gerekli evraklar oluşturuluyor v.s v.s bişeler söylediler ne kadar süre içersinde net bir cevap alabileceğimi sordum fakat kesin bir cevao veremeyiz dediler 15 gün sonra tekrar aradım başka bir müşt.temsilcisi bu şekilde bir denetleme yapılamayacağını ancak;isim soyisim verebilirsem kesin bir cevap alacağımı söyledi ama ben hala o işyerinde çalışıyorum kimlik bilgilerimi açıklayarak şikayet etmem halinde benim o iş yerinde çalışmam mümkün değil
kimseden de böyle bir şey isteyemem kimsenin de kabul edeceğini düşünmüyorm zaten..ne yapabilirim bir fikir verin ltf