Sizin is bastan pek guven verici degilmis zaten, ama genel olarak isverenler hakkinda size katiliyorum.
EN yakin ornek, gecen pazartesi ciddi ve buyuk bir kurumla is gorusmem vardi, yaklasik 2 saat surdu (1.5 saati departman yoneticileriyle, yarim saati ik ile olmak uzere.) her iki bolumden de ayrilirken ustune basa basa 2 gun icinde olumlu/olumsuz geri donus yapacaklarini soylediler. (ben bazi nedenlerle olumsuz olacagini dusunuyordum o ayri) bugun 1 hafta oldu o olumsuz geri donusu yapmadilar.
Ha ben bu esnada olumsuz sonuclanmis gibi is arayisima devam ettim, farkli bir firmaya gorusmeye de gittim, ama oturup cevap bekliyor da olabilirdim.
Kaldi ki benim 2 saatimi alip, uzun uzun konusup sohbet ettikten ve mutlaka donus yapilacagi sozu verildikten sonra geri donulmemesi hic etik degil, ki dedigim gibi ciddi bir kurumdaki onemli bir pozisyon sözkonusu...
Neyse ozetle isverenler is gorumeleri sonrasindaki olagan surece hic dikkat etmiyorlar. ki ben de bu isi yaptim, hic zor değil standart bir, ozgecmisiniz veri bankamizda saklanıp sonraki pozisyonlarda degerlendirilecektir bla bla mailiyle ise alinmadigini belirtmek, ama onu yapma zahmetini bile cok goruyorlar.