- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 111.676
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşe Barım Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırmaya teşebbüs suçuyla yargılandı. Sıradan protestocu olarak görülmedi davası. Sizin eşiniz de bu suçtan yargılanıyosa nası memur oldu?
Oturum alıyorlar evet ama burnundan getire getire yaşatıyorlar adına yaşamak denilirse ne kötü bir durum düşünsenize vatansız bir insan olmak böyle vatan haini gibi yaşama daha iyi.İlticası kabul edildi oturum aldı çok ayrıntıya giremiycem sonuç olarak oturum izni aldı
2018 de gidip iltica eden birileri öyle de güzel geliyorlar ki tatilini yapıp dönüyorlar tekrar o anlatılan kötü senaryolar da oradaki gurbetçilerin yalanları diyorlar dört dörtlük şekilde yaşıyorlar gördüğüme inanırımOturum alıyorlar evet ama burnundan getire getire yaşatıyorlar adına yaşamak denilirse ne kötü bir durum düşünsenize vatansız bir insan olmak böyle vatan haini gibi yaşama daha iyi.
Ben günde kaç tane iltica eden insan görüyorum :))) hepsi ağlıyor sürünsek bundan iyiydi diyorlar. Uzaktan çalan davulun sesi hoş gelir size iyi dinletmişler o sesi :) biz neyin ne olduğunu biliyoruz. İsviçreliler bi laf diyorlar böylelerine jaaaa jaaaaaa hee heeee aynen öyle devam edin izlemeye iyi seyirler.2018 de gidip iltica eden birileri öyle de güzel geliyorlar ki tatilini yapıp dönüyorlar tekrar o anlatılan kötü senaryolar da oradaki gurbetçilerin yalanları diyorlar dört dörtlük şekilde yaşıyorlar gördüğüme inanırım
İltica etmiyor şuan kampta değil eve çıkmış rahatı da gayet yerinde sorun yok yaniBen günde kaç tane iltica eden insan görüyorum :))) hepsi ağlıyor sürünsek bundan iyiydi diyorlar. Uzaktan çalan davulun sesi hoş gelir size iyi dinletmişler o sesi :) biz neyin ne olduğunu biliyoruz. İsviçreliler bi laf diyorlar böylelerine jaaaa jaaaaaa hee heeee aynen öyle devam edin izlemeye iyi seyirler.
Viel Spaß![]()
Onlara oturum hakkı asla tanınmadı belirli bir süre kaldılar sadece. Yani kalanlarda birşeyleri bahane edip kaldılar çünkü bende bu işlerin içindeyim dolaylı yoldan biliyorum görüyorum. Kalmak isteyen çok kişi tanıdım ama İsviçre çok katı bir ülke direk gönderdiler. Kalanlarda fetöyü işte diğer bölücüler varya onları bahane edip kaldılarDepremden dolayı giden çok oldu ben de tanıyorum birkaç tane
Buyurun gelin acı gerçeklerle yüzleşin sonra gelip bana yazarsınız haklıymışsınız diye. Umarım evinizi arabanızı Türkiye’den de alırsınız. Bir gün dönerseniz eğerİltica etmiyor şuan kampta değil eve çıkmış rahatı da gayet yerinde sorun yok yani
Döneriz elbet güzel dilekleriniz için teşekkürler on yıla belki her şey güzel olur ülkemiz de hükümetler değişir hak hukuk adalet olursa neden dönmeyelim güzelim ülkemizeBuyurun gelin acı gerçeklerle yüzleşin sonra gelip bana yazarsınız haklıymışsınız diye. Umarım evinizi arabanızı Türkiye’den de alırsınız. Bir gün dönerseniz eğer
yakinimin dogu gorevinden ogrencisi insan kacakciligindan hapse girdi, acik cezaeviymis aile gorusune cikinca almanyaya iltica etti. gidince "ben pkkliyim, can guvenligim yok" demis. almanya da kucak acmisEşimin kuzeni Almanya'ya gitti evim barkım yıkıldı demiş(yalan) hemen oturum vermişler![]()
Oturum alıyorlar evet ama burnundan getire getire yaşatıyorlar adına yaşamak denilirse ne kötü bir durum düşünsenize vatansız bir insan olmak böyle vatan haini gibi yaşama daha iyi.
Buyurun gelin acı gerçeklerle yüzleşin sonra gelip bana yazarsınız haklıymışsınız diye. Umarım evinizi arabanızı Türkiye’den de alırsınız. Bir gün dönerseniz eğer
Döneriz elbet güzel dilekleriniz için teşekkürler on yıla belki her şey güzel olur ülkemiz de hükümetler değişir hak hukuk adalet olursa neden dönmeyelim güzelim ülkemize
Onlar Türkiye’ye zarar veren herkese herşeye her ülkeyle arasını iyi yapar. PKK yanlıları buralarda iyiler yani PKK da destekliyor hepsinin işi gücü yerinde. Devletde seviyor onları. Sebebi ise Türkiye nin gelişmesi onlar için bir tehdit bu kadar basityakinimin dogu gorevinden ogrencisi insan kacakciligindan hapse girdi, acik cezaeviymis aile gorusune cikinca almanyaya iltica etti. gidince "ben pkkliyim, can guvenligim yok" demis. almanya da kucak acmisşaka gibi ama gercek. yedirmis icirmis ulke. simdi hem okuyor hem sevgilisi var, keyfi yerinde .
cok ilginc geliyor bir ulkenin hem sabikasi olan hem de yasadigi ulkeye zarar veren orgute uye oldugunu iddia eden kisiye kucak acmasi . dogdugu ulkeye terorist olan senin ulkene neler yapmaz
Aynen dediğiniz gibi kolay olmasının sebebi tanıdık iltica sebebi de fetö ve terör değil bir kaç farklı şey sunuldu ayrıntıya girmiyorum çok ama en kolay sebebi de tanıdık hatta millet vekili akrabalığı benim ülkem tabiiki bunu dile getirmek kimsenin haddi değilAnonymm kullanıcısının ilticayla ilgili yazdıkları çok doğru, kendisinin de konuyla ilgili bilgileri varmış.
Ben yıllardır bu fetöden ilticalar başlamadan öncesi dahil iltica sürecinin abd ve avrupa ülkeleri dahil kolay bir süreç olduğunu asla duymadım. Ülkeye giriş ve konaklamadan daha önemli olan şey bu iltica meselesinin hukuki boyutu.
Ha kolaylıkla bu işi halledenlerin ve kolay olduğunu düşünenlerin bir topluluk tarzı destekleri vardır. Tanıdık avukat, maddi destek vs gibi şeyler mutlaka sağlanıyordur.
Her ne olursa olsun, devletini bir başka ülkeye kendi çıkarları için satan kişi bir zahmet ülkesine geri dönmesin. Eşinle beraber yaptığınız şey utanç verici. Bunun hükümetlerle ilgilisi yok, siz devletinizi kötülüyorsunuz gittiğiniz yerde. Ee bir zahmette utanıp dönmeyin lütfen. Artık sizin ülkeniz mi sence burası? Hem ülkeyi kötüleyip hem hala ülkem diyemezsiniz.
Ekonomiyi ülke şartlarını dert eden elbette gitsin hakkıyla, işini bulsun çalışsın iş kursun. Ama iltica nedir. Ayıp ya.
Aynen dediğiniz gibi kolay olmasının sebebi tanıdık iltica sebebi de fetö ve terör değil bir kaç farklı şey sunuldu ayrıntıya girmiyorum çok ama en kolay sebebi de tanıdık hatta millet vekili akrabalığı benim ülkem tabiiki bunu dile getirmek kimsenin haddi değil
Onlar bilmiyorlar sanıyorlar ki hep ödeyecek bu ülke ev kirasını cartını curtunu öyle bir dünya yok hele işe başlasınlar verdiklerini geri alacaklar :)) tabi daha bu boyutla yüzleşmediler bu ülkenin vatandaşı bile polis burda insanlar askerde gibi herkes mutsuz huzursuz. 100 kişiye sor herkes bıktık biz çalışıyoruz devlet çalıştığımız paranın bile vergisini alıyor diyor. Hanımefendi şuan güzel planlar yapıyor inş olur ona sözüm yok ama Türkiye ne ise burası daha katı daha zor. Dil olmayan insanlar burda mühendis adamların temizlik yaptığını duyunca gözlerim doluyor ben üzülüyorum evlenip gelen gençler oluyor. Yani türkiyede yaşayan bir adam evini geçindirir belki tek maaşla ama burda altını çizerek söylüyorum imkansız. Devlet baskı yapacak artık çalış diye ha bire ha bire kabus gibi keşke fırsatları olsada konuşsalar iltica edenlerle. Bir sayfa var aslında instagramda aynı bu pozisyonda gelenler onlara yazsın konu sahibi özelden bana yazara o kişiyi söylerim. Buarada gelmeden önce artık şart A1 sözlü A2 yazılı aile birleşiminde Almanca öyle bir senede öğrenilecek bir dilde değil kendinizi idare edersiniz fakat bir işe girmek için çok zaman geçirmeniz lazım çokAnonymm kullanıcısının ilticayla ilgili yazdıkları çok doğru, kendisinin de konuyla ilgili bilgileri varmış.
Ben yıllardır bu fetöden ilticalar başlamadan öncesi dahil iltica sürecinin abd ve avrupa ülkeleri dahil kolay bir süreç olduğunu asla duymadım. Ülkeye giriş ve konaklamadan daha önemli olan şey bu iltica meselesinin hukuki boyutu.
Ha kolaylıkla bu işi halledenlerin ve kolay olduğunu düşünenlerin bir topluluk tarzı destekleri vardır. Tanıdık avukat, maddi destek vs gibi şeyler mutlaka sağlanıyordur.
Her ne olursa olsun, devletini bir başka ülkeye kendi çıkarları için satan kişi bir zahmet ülkesine geri dönmesin. Eşinle beraber yaptığınız şey utanç verici. Bunun hükümetlerle ilgilisi yok, siz devletinizi kötülüyorsunuz gittiğiniz yerde. Ee bir zahmette utanıp dönmeyin lütfen. Artık sizin ülkeniz mi sence burası? Hem ülkeyi kötüleyip hem hala ülkem diyemezsiniz.
Ekonomiyi ülke şartlarını dert eden elbette gitsin hakkıyla, işini bulsun çalışsın iş kursun. Ama iltica nedir. Ayıp ya.
Avrupa'nın PKK yı desteklediğinin açık açık kanıtı işte çünkü onlar kurduyakinimin dogu gorevinden ogrencisi insan kacakciligindan hapse girdi, acik cezaeviymis aile gorusune cikinca almanyaya iltica etti. gidince "ben pkkliyim, can guvenligim yok" demis. almanya da kucak acmisşaka gibi ama gercek. yedirmis icirmis ulke. simdi hem okuyor hem sevgilisi var, keyfi yerinde .
cok ilginc geliyor bir ulkenin hem sabikasi olan hem de yasadigi ulkeye zarar veren orgute uye oldugunu iddia eden kisiye kucak acmasi . dogdugu ulkeye terorist olan senin ulkene neler yapmaz
Bu işler nasıl vekille oluyor İsviçre’nin böyle birşey yapacağını sanmıyorumAynen dediğiniz gibi kolay olmasının sebebi tanıdık iltica sebebi de fetö ve terör değil bir kaç farklı şey sunuldu ayrıntıya girmiyorum çok ama en kolay sebebi de tanıdık hatta millet vekili akrabalığı benim ülkem tabiiki bunu dile getirmek kimsenin haddi değil
Onlar bilmiyorlar sanıyorlar ki hep ödeyecek bu ülke ev kirasını cartını curtunu öyle bir dünya yok hele işe başlasınlar verdiklerini geri alacaklar :)) tabi daha bu boyutla yüzleşmediler bu ülkenin vatandaşı bile polis burda insanlar askerde gibi herkes mutsuz huzursuz. 100 kişiye sor herkes bıktık biz çalışıyoruz devlet çalıştığımız paranın bile vergisini alıyor diyor. Hanımefendi şuan güzel planlar yapıyor inş olur ona sözüm yok ama Türkiye ne ise burası daha katı daha zor. Dil olmayan insanlar burda mühendis adamların temizlik yaptığını duyunca gözlerim doluyor ben üzülüyorum evlenip gelen gençler oluyor. Yani türkiyede yaşayan bir adam evini geçindirir belki tek maaşla ama burda altını çizerek söylüyorum imkansız. Devlet baskı yapacak artık çalış diye ha bire ha bire kabus gibi keşke fırsatları olsada konuşsalar iltica edenlerle. Bir sayfa var aslında instagramda aynı bu pozisyonda gelenler onlara yazsın konu sahibi özelden bana yazara o kişiyi söylerim. Buarada gelmeden önce artık şart A1 sözlü A2 yazılı aile birleşiminde Almanca öyle bir senede öğrenilecek bir dilde değil kendinizi idare edersiniz fakat bir işe girmek için çok zaman geçirmeniz lazım çok