isvicrede yasayanlar lütfen yardim cok kötü birsey oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
bugun manora gittik kizimla laflar dar kizimda aldigini arabaya atmis.görevlide görmüs hic uyarmadilar bende farketmedim.sonra tam cikarken kadin beni aldi.iceri herseyi kontrol etti.ben dedim yapmadim inanmadi polis cagirdi.150 frank ceza ve bir sene oraya giremezmisim.girmemde cok utandim.b vatandasim almancam iyi degil esim duysa agzima .....cok moralim boozuk eve polisten mektup gelecekmis cok korkuyorum nolacak.benim sucum degil.200 franklik pahali makyaj malzemesi.dedim gelin bakim evim dolu ihtiyacim yok isterseniz bunlarida ödeyeyim.yoknapcam nolucak simdi isvicrede napiyorlar merak ettim.ya sabikali olursam cok utanc verici

kiziniz aldigini alisveris arabasina mi atmis kendi bebek arabasina mi?

kac yasindaki?kücükse farketmis olamniz lazimdi

Ah bu cocuklar varya insani ne hale sokuyorlar bende 3 tane var ve pek cok kez basima gelmistir marketlerde alisveris yerlerinde.hatta kendim bile ununttum bir kac kez ve geri getirip gorevliye teslim ettim ozur dileyerek.ben de amerikadayim ama cok sukur hic bu sekilde ceza almadim.
Ne kadar katilarmis ordakiler bence esine anlat sonucta cocugun yapmis senjn sucun deil.kameraya bakmamis mi buadamlarda seni direk suclamislar.

eşin neden kızıyor anlamadım destek olması gerekirken...

dedim lütfen ödeyeyim yok polisi cagirdi yabanciyim ya...cok kötü ya uyuyamiyorum.kücük kizim yeni yürüyor ama cok hareketli.ben 10000 olsaydi gene öderdim ama polis geldi mektup gelecekmis dedi polis gitti acaba ne mektubu umarim ikazdir zaten b vatandasim 3 sene sonra isvicre vatandasi oluyorum.cok kötü esim den utanirim polis falan zaten birsürü sorun var bide bu cikti gibisine cocuga dikkat etmedin falan diye aramizda kötüydü yeni yeni düzeliyor hic iyi olmadi ya

ay valla delirecegim..valla deliricem.hirsizlikla suclaniyorum.or...pluk yapsam bu kadar kötü degildii cok utandim ya napicam.sabahtan bei aklima baska bisey gelmiyor delirecegim

isvicerenin kanaunu cok agir malesef cezalar felan da cok agir orada alamnya da yasiyorum ama isvicreye cok gittim

Çok geçmiş olsun buna benzer birşeyi bende TR de yaşadım ama şükür anlayışla karşıladılar.Kızım daha 3 yaşında idi.Oğlumda şu an 3 yaşında bir markete girsek ne bulursa atıyor arabaya hatta bazen bunu yicem aç diyor.Açıp yedirsem bile mutlaka paketi arabaya koyarım.Boşta olsa onu kasadan geçirip parasını öderim.Allah kursağımızdan bile bile haram lokma geçirmesin inşAllah...Öylede olmasa zaten direkt kameralara bakmalarını söylerdim.Artı sana uzatılan herhangi bir kağıdı falan imzalamasaydın.Senin hakların var artı kamera kayıtları mutlaka olmalı.
En önemliside bunu eşinden saklama mektup geldiğinde öğrenirse sana hiç inanmaz.İnanacaksa bile inanmaz bunu sakın unutma canım.Çok geçmiş olsun.

esine söyle ne olursa olsun,

belki kameralara bakalim diyecek,saklarsan basina is acilir..

hadi ifade icin cagrildin ne yapacaksin..

ya ben avusturyadayim böyle olaylarda polis götüryor,

yine sana öyle olmamis iyi ki..

Öyle saçma şey olmaz,

Elçiliğe git izah et durumu.

Yarın bir gün daha ağır ceza gelmesin..

kamera yok her tarafinda sirf giriste.cok üzgünüm vatandasligim tehlikeye girmez umarim is makkemeye girmez

almancam yok 2 senedir burdayim

beni broya götürdü kadin sakince herseyi aradi eylarimi.sonra o malzemeyi buldu arabada ben dedim lütfen yapmayin polisi aramayin ödeyeyim hepsini sorun degil benim ihtiyacim yok bunlara polisi aradi polis geldi.adresimi aldi.kimligime bakti.kadinda 150 frank ceza yazdi.ve bidaha oraya girmeme cezasi aldim.polis giti.mektup gelecek dedi

peki sen dediklerini tam olarak anlayabildin mi?

ne olacagini,senin kimlik bilgilerini aldilar mi?

adres,sigorta numarasi,isim filan gibi?

kamera yok her tarafinda sirf giriste.cok üzgünüm vatandasligim tehlikeye girmez umarim is makkemeye girmez

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm, uyarı alırsın ama vatandaşlığının etkileneceğini sanmıyorum( tekrar durumu olmazsa) eğer mahkemeye falan çağırırlarsa, eşinin dili çok iyi degilse mutlaka Tercuman isteyin canım. Durumu eşimle mutlaka paylaş. Kamera olmaması kötü olmuş. Maalesef yabancılar bu tarz şeyleri çok yapıyorlar( Somali- afganları vs) bu yüzden yabancılar yurtdışında mimliler.

Bu arada malzeme nerden çıktı canım. Bebek arabasının herhangi biryerindenmi yoksa senin çantamdan mı? Ayrıca kadın seni neye dayanarak arama gereği duydu. Çıkarken ürünün barkot alarmı falanmı çaldı...

neden büroya götürüyor ve ariyor,yani görmesi lazim mesela

bazi alisveris yerlerinde genelde marketlerde filan elinde poset filan varsa cikarken icine bakiyorlar ama öyle gidipte bakmiyorlar...

bir kere sirt cantam vardi markette kasadan cikarken sadece icine bakti aramadi yani..

aramasi icin görmesi lazim, ya da süphelenseler bile kasadan cikarken bakarlar..

bebegin asagi raftan mi koydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…