mağazanın kamera kayıtlarına bakılmasını istesen olmaz mı?
kamera yok her tarafinda sirf giriste.cok üzgünüm vatandasligim tehlikeye girmez umarim is makkemeye girmezÇok geçmiş olsun buna benzer birşeyi bende TR de yaşadım ama şükür anlayışla karşıladılar.Kızım daha 3 yaşında idi.Oğlumda şu an 3 yaşında bir markete girsek ne bulursa atıyor arabaya hatta bazen bunu yicem aç diyor.Açıp yedirsem bile mutlaka paketi arabaya koyarım.Boşta olsa onu kasadan geçirip parasını öderim.Allah kursağımızdan bile bile haram lokma geçirmesin inşAllah...Öylede olmasa zaten direkt kameralara bakmalarını söylerdim.Artı sana uzatılan herhangi bir kağıdı falan imzalamasaydın.Senin hakların var artı kamera kayıtları mutlaka olmalı.
En önemliside bunu eşinden saklama mektup geldiğinde öğrenirse sana hiç inanmaz.İnanacaksa bile inanmaz bunu sakın unutma canım.Çok geçmiş olsun.
kamera yok her tarafinda sirf giriste.cok üzgünüm vatandasligim tehlikeye girmez umarim is makkemeye girmez
beni broya götürdü kadin sakince herseyi aradi eylarimi.sonra o malzemeyi buldu arabada ben dedim lütfen yapmayin polisi aramayin ödeyeyim hepsini sorun degil benim ihtiyacim yok bunlara polisi aradi polis geldi.adresimi aldi.kimligime bakti.kadinda 150 frank ceza yazdi.ve bidaha oraya girmeme cezasi aldim.polis giti.mektup gelecek dedi
beni broya götürdü kadin sakince herseyi aradi eylarimi.sonra o malzemeyi buldu arabada ben dedim lütfen yapmayin polisi aramayin ödeyeyim hepsini sorun degil benim ihtiyacim yok bunlara polisi aradi polis geldi.adresimi aldi.kimligime bakti.kadinda 150 frank ceza yazdi.ve bidaha oraya girmeme cezasi aldim.polis giti.mektup gelecek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?