Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada malzeme nerden çıktı canım. Bebek arabasının herhangi biryerindenmi yoksa senin çantamdan mı? Ayrıca kadın seni neye dayanarak arama gereği duydu. Çıkarken ürünün barkot alarmı falanmı çaldı...
neden büroya götürüyor ve ariyor,yani görmesi lazim mesela
bazi alisveris yerlerinde genelde marketlerde filan elinde poset filan varsa cikarken icine bakiyorlar ama öyle gidipte bakmiyorlar...
bir kere sirt cantam vardi markette kasadan cikarken sadece icine bakti aramadi yani..
aramasi icin görmesi lazim, ya da süphelenseler bile kasadan cikarken bakarlar..
bebegin asagi raftan mi koydu..
Şimdi benim kafam basmadı biraz :44:
2senelik evlisin.Ve bir yaşında felan bir kızın var.
Kızın epey hareketli o zaman.
Yürüyor.Market reyonlarından eşyalar alıyor sepete çantaya vs koyuyor :44:
Benim oğlum 2 yaşında markete gittiğimizde yeni yeni kurcalamaya başladı reyonları.
Markette kızınızlaydın yanında kimse yoktu .
Ve hiç dikkatini çekmedi onun bişeyler alıp çantaya koyduğu.:44:
Baya bağımsız bir çocuk o zaman maşallah diyelim ne diyelim .
Küçücük çocuk...koskoca markette...bula bula ''çok pahalı bir makyaj malzemesi''ni mi atmış arabaya.... çok seçiciymiş doğrusu...!!!
.
dedim lütfen ödeyeyim yok polisi cagirdi yabanciyim ya...cok kötü ya uyuyamiyorum.kücük kizim yeni yürüyor ama cok hareketli.ben 10000 olsaydi gene öderdim ama polis geldi mektup gelecekmis dedi polis gitti acaba ne mektubu umarim ikazdir zaten b vatandasim 3 sene sonra isvicre vatandasi oluyorum.cok kötü esim den utanirim polis falan zaten birsürü sorun var bide bu cikti gibisine cocuga dikkat etmedin falan diye aramizda kötüydü yeni yeni düzeliyor hic iyi olmadi ya
Benimkide basmadıŞimdi benim kafam basmadı biraz :44:
2senelik evlisin.Ve bir yaşında felan bir kızın var.
Kızın epey hareketli o zaman.
Yürüyor.Market reyonlarından eşyalar alıyor sepete çantaya vs koyuyor :44:
Benim oğlum 2 yaşında markete gittiğimizde yeni yeni kurcalamaya başladı reyonları.
Markette kızınızlaydın yanında kimse yoktu .
Ve hiç dikkatini çekmedi onun bişeyler alıp çantaya koyduğu.:44:
Baya bağımsız bir çocuk o zaman maşallah diyelim ne diyelim .
bebek arabasindan tabiki.yok barkot calmadi bilmiyorum.bana bide demezmi cocuguna dikat etmiyosun polise diyor cocuk mp 3 u kulagina takiyor falan bende dedim benim cocugum senin degil
Valla canim sende cocuk yok galiba.ama malesef yapiyorlar.benim ikizlerimden birinde hatta boyle bir problem var di kendisi 4.5 yasinda hosuna giden bir seyi alir saklar ne kadar ceza da versem vazgecmemisti.
En son alisveris merkezinde de ayni seyi yapinca kolundan tutugum gibi gorevliye goturdum polise vericem seni dedim.bir daha hic dokunmadi .
Daha bugun kasaya gidene kadar 2yasindaki oglum elinde oyuncakla duruyordu son dakika elinden aldim.cocuk bu sen alisverise dalinca onlarda kendi sevdiklerini ativeriyorlar arabaya.
Küçücük çocuk...koskoca markette...bula bula ''çok pahalı bir makyaj malzemesi''ni mi atmış arabaya.... çok seçiciymiş doğrusu...!!!
.