• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isvicrede yasayanlar lütfen yardim cok kötü birsey oldu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada malzeme nerden çıktı canım. Bebek arabasının herhangi biryerindenmi yoksa senin çantamdan mı? Ayrıca kadın seni neye dayanarak arama gereği duydu. Çıkarken ürünün barkot alarmı falanmı çaldı...

bebek arabasindan tabiki.yok barkot calmadi bilmiyorum.bana bide demezmi cocuguna dikat etmiyosun polise diyor cocuk mp 3 u kulagina takiyor falan bende dedim benim cocugum senin degil

neden büroya götürüyor ve ariyor,yani görmesi lazim mesela

bazi alisveris yerlerinde genelde marketlerde filan elinde poset filan varsa cikarken icine bakiyorlar ama öyle gidipte bakmiyorlar...

bir kere sirt cantam vardi markette kasadan cikarken sadece icine bakti aramadi yani..

aramasi icin görmesi lazim, ya da süphelenseler bile kasadan cikarken bakarlar..

bebegin asagi raftan mi koydu..

galiba canim asagi raftandir.offf ya keske ölseydim de bu olmasaydi.cok üzgünüm.ya zaten yabancilari sevmiyorlar burda pek

cok kötüyüm ya arkadaslar ne pis bir suclama almanca anliyorum herseyi ama konusmam cok iyi degil

Şimdi benim kafam basmadı biraz :44:
2senelik evlisin.Ve bir yaşında felan bir kızın var.
Kızın epey hareketli o zaman.
Yürüyor.Market reyonlarından eşyalar alıyor sepete çantaya vs koyuyor :44:
Benim oğlum 2 yaşında markete gittiğimizde yeni yeni kurcalamaya başladı reyonları.
Markette kızınızlaydın yanında kimse yoktu .
Ve hiç dikkatini çekmedi onun bişeyler alıp çantaya koyduğu.:44:
Baya bağımsız bir çocuk o zaman maşallah diyelim ne diyelim .

Küçücük çocuk...koskoca markette...bula bula ''çok pahalı bir makyaj malzemesi''ni mi atmış arabaya.... çok seçiciymiş doğrusu...!!!

.

Son düzenleme:
Benim oğlum 2 yaşında markete gittiğimizde yeni yeni kurcalamaya başladı reyonları.

Valla canim sende cocuk yok galiba.ama malesef yapiyorlar.benim ikizlerimden birinde hatta boyle bir problem var di kendisi 4.5 yasinda hosuna giden bir seyi alir saklar ne kadar ceza da versem vazgecmemisti.
En son alisveris merkezinde de ayni seyi yapinca kolundan tutugum gibi gorevliye goturdum polise vericem seni dedim.bir daha hic dokunmadi .
Daha bugun kasaya gidene kadar 2yasindaki oglum elinde oyuncakla duruyordu son dakika elinden aldim.cocuk bu sen alisverise dalinca onlarda kendi sevdiklerini ativeriyorlar arabaya.

kızlar bazı yazılanları okuyunca üzüldüm arkadaş derdini paylaşmış farklı bir ülkede dilini kültürünü bilmiyor belki de bilen birinden yardım istemiş
çocuk bu aklı ermez her şeyi yapabilir
arkadaşım inşallah kamera kayıtları vs ne varsa bulunur bu durumdan kurtulursun Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun inşallah umarım bir sorun çıkarmazlar ama ne olursa olsun eşinize bunu siz söyleyin.sonradan öğrenmesi durumu daha kötü yapar bence.

dedim lütfen ödeyeyim yok polisi cagirdi yabanciyim ya...cok kötü ya uyuyamiyorum.kücük kizim yeni yürüyor ama cok hareketli.ben 10000 olsaydi gene öderdim ama polis geldi mektup gelecekmis dedi polis gitti acaba ne mektubu umarim ikazdir zaten b vatandasim 3 sene sonra isvicre vatandasi oluyorum.cok kötü esim den utanirim polis falan zaten birsürü sorun var bide bu cikti gibisine cocuga dikkat etmedin falan diye aramizda kötüydü yeni yeni düzeliyor hic iyi olmadi ya

Güvenlik görevlisi varsa nasıl olurda, kamerada olmaz? Ayrıca olayları güvenlik görevlisi varsa, izlemiştir sizleri ve böyle bir suçlama yapmazsı cok ilginç,
ayrica ödemek istemekle bütün şüpheleri üstünüze toplamişsin. Çalmayan biri asla ödeyeyim demezkki.
Eyer suçsuzsan , durumu eşine hemen söyle! Dilin olmadıgı için bir yabancı olarak iyi ifade vermemiş ve belki sırf yabancı oldugun için şüphelendiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimkide basmadı;)
motorik olarakda cocuk baya gelişmiş olmaliki, rafda. Alcakdada, sepete koya bilecek,
ya konu sayibi dili bilmediği için ifade verirken anlatamadı yada ben hayal gücümü sabah sabah iyi kontrol edemiyorum:27:

dogruysa, eşin karakola gidip durumu anlatıp duzeltecek,
yada sabah erkenden postacıyı bekleyecek..:ssz:

genel olarak, haftada bir gün mektuplar postadan atılır, ve ya iki günde olabilir. Orda farklı ise, kapida bekleyeceksin kocanın eline gecmezsin diye:9:
Ama sucsuzsan hemen söyle bacım, yoksa 3 sene sonra oranın vatandaşlığını vermeye bilirler:ssz:

bebek arabasindan tabiki.yok barkot calmadi bilmiyorum.bana bide demezmi cocuguna dikat etmiyosun polise diyor cocuk mp 3 u kulagina takiyor falan bende dedim benim cocugum senin degil

Kamera yok, barkotta ödemediğine göre, demekki kadın sizi takip ediyordu. Çocuğun aldığında biliyor ama sırf pislik olsun diye sana yükleniyor. Irkçılık bu işte. Kesinlikle kabul etmemeliydin ve kesinlikle ödemeye kalkmamalıydın.

Valla canim sende cocuk yok galiba.ama malesef yapiyorlar.benim ikizlerimden birinde hatta boyle bir problem var di kendisi 4.5 yasinda hosuna giden bir seyi alir saklar ne kadar ceza da versem vazgecmemisti.
En son alisveris merkezinde de ayni seyi yapinca kolundan tutugum gibi gorevliye goturdum polise vericem seni dedim.bir daha hic dokunmadi .
Daha bugun kasaya gidene kadar 2yasindaki oglum elinde oyuncakla duruyordu son dakika elinden aldim.cocuk bu sen alisverise dalinca onlarda kendi sevdiklerini ativeriyorlar arabaya.

Farkındaysanız oğlum 2 yaşında yazmışım.Hala nasıl çocuğun yok galiba diyorsunuz anlamadım :55:
1yaşındaki bir çocuğun ve 2yaşındaki bir çocuğun motor gelişimleri farklıdır.
Benm oğlum 2 yaşında ve yeni yeni marketten eline alıyor birşeyler.
Konu sahibinin kızı en fazla 1 yaşında.Yürüyüp market reyonlarından birşeyler alabilmesi için o çocuğun hiperaktif
olması gerekir.
Başka biride alıp koymuş olabilir yani neden olmasın.
İlaveten konu sahibi marketteki ara reyonlarda kamera olmadığını biliyor :44:
Belki de vardır.Nasıl bu kadar emin kamera olmadığına.
Belki gözükmeyen bir yerdedir.

Arkadaslar gözünüzden bir bölüm kaçtı sanırım.Konu sahibi çoçuk yürüyor demiyor çoçuk bebek arabasındaymıs annesı reyonları gezerken cocukta raftan almıs bebek arabasına atmıs.
Tabı EIN'ın anlattıklarından anladıgım kadarıyla..
Yalnız kameradan farketmedılerse,barkotta otmemıs o zaman gorevlı sızı takıp edıyordu ozaman da cocugun aldıgını gormustur.
Ben anlamadım arkadasım yabancısınız dıye boyle yapılıyorsa yazıklar olsun.
Bence eşinize anlatın belki de eşinizle birlikte hakkınızı ararsınız öyle kolay mı iftira atmak:(

evet buyuk ihtimalle takip edip gordu yoksa nerden bilecek buruya goturup arayacak
yani çcougun attigini gorup pislik yapiyoalr

burda scan sistemi var maagzalarda, elinde bi alete kodlari okutuyorsun ve kasadan beklemeden geçiyorsun
ben bunu yapardim her zaman, bi gun bi tane okutmayi unutmu$um , ali$veri$ arabasina koymu$um ve kod bari okutmami$im yani gorevli gormu$,kasada kontrol edicez dediler edin dedim
1 koli me$rubat eksik çikdi :( ne diyecegimi $a$irdim çok uzuldum ama adamlar ne du$unse hakli nerden bilecekler benim dalginligimdan olacagini :(
maalesef SIK gitmek zorundayim i$ nedeniyle yoksa ayak bile basmazdim oraya .. neys ebi hafta sonra gittim , kasadaki kadina telefon ettiler ali$veri$ arabasini kontrol ettirdiler :( scan alamdiigm halde
artik unuttular galiba ama ben tovbe bi daha almam scan falan bi saat sira bekelrim kendileri yapsin i$ini ..
bide me$rubati bulan telsizde kuçuk diye anons verdi :( yani baya çaldigimi du$unduler , sanki onlar insan deil, insan hata yapmaz hiç sanki :((

fransadayim bu arada
sizin kanunlari bilmiyorum ama e$inden saklama , nasil olsa duyacak senden duysun ..

benim kızım da 2 yaşındayken başıma böyle bir olay gelmişti.takıcıdaydık.ben küpe bakıyordum.hani küçük küçük küpeler var ya beyaz bir tablada 15-20 çifti takılı olur.kızım benim elimdeki poşete o tablayı tümden atmış düşünün ben farketmemişim.tam marketin çıkışındayken poşetten kızımın atkısını çıkarayım diye bir baktım şok oldum.hemen takıcıya koştum.kızım poşete atmış dedim ama garip garip baktılar.ötse de çıkışta yakalansam inanılmaz da çocuğun attığı.gerçi senin yaşadığın gibi de olmazdı türkiyede heralde

benim kizim 9 aylikken yurumeye basladi 10 aylikken saliyordum markette kossun diye
ve hep dikkat ettim
arabasindayken uzanip almaya calisiyordu ve bir gun carefourdan cikarken
battaniyesini duzeltince cirkin el kadar birbebek cikti kizimin kucaginda =))
dedim "anam bu ne" geri girdim magazaya kulaklarima kadar kizararak:17:
kadina soyledim ustunde fiyatta yoktu gulduler ve hediye ettiler
o cirkin bbebek bir kiymetlendiki sormayin:37:

velhasil banada tuhaf geldi pahali makyaj malzemeleri alt raflarda olmaz ve markali seyler satiyorlarsa
kamera vardir
alarm calmadiysa gorevli takip etmistir
cocugun aldigini gorduyse soylerdi
ve polis kayitlarina gecmistir bir sekilde ogrenir esiniz
araniz ne olursa olssun esinizle iftiraya ugradiysaniz karsi cikin
haysiyet ve onur meselesi sonucta
isminiz kirlenmis siz esinizin tepkisinden korkuyorsunuz daha
polisten kagit gelmeden basiniz dik siz gidin polise itiraz edin

oradaki görevli görmüş diyorsunuz. ozaman çocuğun aldığını da görmüştür. neden belirtmedi.
gıcıklık olsun diyemi yaptı. çok geçmiş olsun. utanç verici gerçekten. memleketimin gözünü seveyim .

Küçücük çocuk...koskoca markette...bula bula ''çok pahalı bir makyaj malzemesi''ni mi atmış arabaya.... çok seçiciymiş doğrusu...!!!

.

ne iddaa ediyorsun anlamadin raflar dar gecerken almis reondan herhalde kizim 1. 5 yasinda.cok haraketli evet.bi kerede oyuncak almisti ama alirken koydum hemen görüp

Back
X