Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimi çocuk daha hareketli olur kimi çocuk daha pasif davranır.
Çocuğun 1,5 yaşında olmasının ve 2 yıllık evli olmalarının ne tarz bağdaştırıldığını çözemedim...
Evlenmeden hamile kalmış olamaz mı? Burada da mı ahlak polisimiz devrede?
Sorun bu kadıncağızın bu sorundan nasıl çıkacağı.
Hakikaten halinize üzüldüm... Umarım kamera kayıtlarına baktırmışsınızdır...
Eşinize durumu anlatmışsınızdır. Neden kızsın? İnsanlık hali... Az çok herkesin başına geliyordur.![]()
abuk subuk konusuyorlar suclama pesindeler.ben suclu olsam durumum farkli olurdu benim düsüncem b vatandas oldugumu görünce gicik yapti kadin alt raftanm inerden se almis iste isim yok aptalmiyim ötecegini bilmiyormuyum alim herkesin icinde rezil olim ki öyle olmasam bile yapmam ama arkadaslar gibi art niyetli anlatiyorum sadece ayip allah kimsenin basina vermeisn.mektup gelmedi ama avukati aradim bir türk dedi paniklemeyin resmen gicik gitmisler dedi ve önemsemeyin uyari gelir dedi ve para cezasi gelir dedi korkma dedi.benim sorunum su eninde sonunda mahkemelik olursam basim belaya girer burda ben o olmasin diye korktum yoksa bende bilirm herseyi.tuaf insanlar var arkadasim iste.
esine demedin mi daha
ve kagit filan birsey geldi mi?
Boşveeer, ağzı olan konuşuyor. Hem "kul kınadığını yaşamadan ölmemiş". Yurtdışında yaşayan bir Türk olarak seni çok iyi anlıyorum. Irkçı insanlar sadece gördüğün gibi yaşadığımız yabancı ülkelerde yok, vatanımızdada çok.
Eşim uzun yıllardı burda, senin durumu ona sordum zaten daha önceki yorumlarımdada yazmıştım.
Geçmiş olsun!
allah basina versin demek geldi icimden hatta daha kötüsünü demek.art niyetli insan size denir .1 bucuk degil tam ama cok hareketli ve zeki bir kiz cocugu bes dk durmaz ve benim cocugum evlendikten hemen oldu haile kaldim anladin mi adam gibi yorum yap beni sucla diye yazmadim yorumlarinizi baska koyuya yap benim senin gib insanlarin yorumuna ihtiyacim yok.
bu arada esine de diyen arkadaslar esim evi terketti(((((( evde bile yok.birsürü sorunumuz var birbirimizi seviyoruz nasil olduk böyle.kizlar bisey sorucam ben banyonunkapisinda hamileyken yapis yapis bir yag cikardim hatta esim bile sormustu buraya bulasan sari sey ne diye acaba bizde büyümü var?aklima bu bile geliyor okadar seviyoruz biribirimizi ama bu haldeyiz anlamiyorum artik.
bugun manora gittik kizimla laflar dar kizimda aldigini arabaya atmis.görevlide görmüs hic uyarmadilar bende farketmedim.sonra tam cikarken kadin beni aldi.iceri herseyi kontrol etti.ben dedim yapmadim inanmadi polis cagirdi.150 frank ceza ve bir sene oraya giremezmisim.girmemde cok utandim.b vatandasim almancam iyi degil esim duysa agzima .....cok moralim boozuk eve polisten mektup gelecekmis cok korkuyorum nolacak.benim sucum degil.200 franklik pahali makyaj malzemesi.dedim gelin bakim evim dolu ihtiyacim yok isterseniz bunlarida ödeyeyim.yoknapcam nolucak simdi isvicrede napiyorlar merak ettim.ya sabikali olursam cok utanc verici
benim kizim 9 aylikken yurumeye basladi 10 aylikken saliyordum markette kossun diye
ve hep dikkat ettim
arabasindayken uzanip almaya calisiyordu ve bir gun carefourdan cikarken
battaniyesini duzeltince cirkin el kadar birbebek cikti kizimin kucaginda =))
dedim "anam bu ne" geri girdim magazaya kulaklarima kadar kizararak
kadina soyledim ustunde fiyatta yoktu gulduler ve hediye ettiler
o cirkin bbebek bir kiymetlendiki sormayin
velhasil banada tuhaf geldi pahali makyaj malzemeleri alt raflarda olmaz ve markali seyler satiyorlarsa
kamera vardir
alarm calmadiysa gorevli takip etmistir
cocugun aldigini gorduyse soylerdi
ve polis kayitlarina gecmistir bir sekilde ogrenir esiniz
araniz ne olursa olssun esinizle iftiraya ugradiysaniz karsi cikin
haysiyet ve onur meselesi sonucta
isminiz kirlenmis siz esinizin tepkisinden korkuyorsunuz daha
polisten kagit gelmeden basiniz dik siz gidin polise itiraz edin
kamera yok her tarafinda sirf giriste.cok üzgünüm vatandasligim tehlikeye girmez umarim is makkemeye girmez