- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
bebek istiyoruz ama olmuyor... ve bu benim bütün hayatımı etkiiyor...
her ay belki hamileyimdir de birşey olur diye en ufak bişey bile kaldırmıyorum. basit gibi görünüyor ama inan çok sıkıcı. her şeye eşimi çağırıyourm yapması için..
zaten hassas bir bünyem var bir ayın yarısı soğuk algınlığı-grip ile geçiyor. ama ben belki hamileyimdir diye en hafif bir ilacı bile içmiyorum. resmen kendime işkence yapıyorum.. gribimi en dibine kadar yaşıyorum yani. portakal suyu ile geçirmeye çalşıyorum..
adet oluyorum.. (ki benim adetlerim iğne veya serum olmadan atlatamayacağım derecede ağrılı geçer.) belki hamieyimdir de üstüne görüyorumdur diye ağrı kesici bile almadan o dayanılmaz acıyı çekiyorum. mecburen işyerimden 2 gün rapor alıyorum evde yatarak acı çekiyorum.
çocukları 23 nisana hazırlıyorum.. atlamalı zıplamalı bir dans seçtik.. bunu bile tam olarak gösteremiyorum çocuklara belki hamileyimdir diye...
böyle işte hayatımı yarım yamalak yaşıyorum... bunar sadece özet..
arada bir gelen ağlama krizlerim de cabası.
bir de tabi adet olunca onun verdiği bir üzüntü..
kızlar ben ne yapacağım? böyle yaşanır mı? isyan değil aslında Allah'ım biliyor ama ne desem ne yapsam bilmiyorum ki..
her ay belki hamileyimdir de birşey olur diye en ufak bişey bile kaldırmıyorum. basit gibi görünüyor ama inan çok sıkıcı. her şeye eşimi çağırıyourm yapması için..
zaten hassas bir bünyem var bir ayın yarısı soğuk algınlığı-grip ile geçiyor. ama ben belki hamileyimdir diye en hafif bir ilacı bile içmiyorum. resmen kendime işkence yapıyorum.. gribimi en dibine kadar yaşıyorum yani. portakal suyu ile geçirmeye çalşıyorum..
adet oluyorum.. (ki benim adetlerim iğne veya serum olmadan atlatamayacağım derecede ağrılı geçer.) belki hamieyimdir de üstüne görüyorumdur diye ağrı kesici bile almadan o dayanılmaz acıyı çekiyorum. mecburen işyerimden 2 gün rapor alıyorum evde yatarak acı çekiyorum.
çocukları 23 nisana hazırlıyorum.. atlamalı zıplamalı bir dans seçtik.. bunu bile tam olarak gösteremiyorum çocuklara belki hamileyimdir diye...
kızlar ben ne yapacağım? böyle yaşanır mı? isyan değil aslında Allah'ım biliyor ama ne desem ne yapsam bilmiyorum ki..
yalnız değilsin arkadaşım aynı durumdayım bende bugün 2.aşılamamda tutmadı adet oldum ne yerdeyim ne de gökteasla isyan etmiyorum rabbim dayanma gücü ver diyorum hep içimden geldiği gibi ağlayamıyorum bile bel ve boyun fıtığım var aman hamile miyim acaba diye ne doktora gidiyorum ne de ilaç kullanabiliyorum ayağımın üzerine bile basamıyorum ağrıdan ama hep acaba aklımda ya varsa ya bebeğime ilacın zararı olursa vs vs bir sürü sorular işte malesef böyle yaşamak zorundayız bol bol dua etmekten ve elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok canım rabbim yardımcımız olsun inşallah....
kızlar o kadar dolmuşum ki yorumlarınızı okurken ağlamaya başladım. o yüzden tek tek cevap vermek yerine bir mesaj yazıyorum. inanın ki bunların hiçbirini bilinçli olarak yapmıyorum ve ben her ay yumurtlama dönemimden sonra mide bulantısı, bel ağrısı yaşıyorum hepsi de psikolojik bunu biliyorum. . aklıma geldikçe acaba göğüslerim şiş mi, acıyor mu diye kontrol ediyorum. bıktım artık bu durumumdan. en kötüsü de mide bulantılarım. hiç yere mide bulantısı çekiyorum nasıl bir şey olduğunu anlatamam sizlerebir de bu çatlatma iğnesi vs... konularını hiç araştıramıyorum. mesela bu sitedeki kısırlık ile ilgili yazıları hiç okuyamıyorum. hemen ağlamaya başlıyorum. ne yapıcam kim bana yol göstericek, nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum ki... o kadar zor durumdayım ki.. doktora ne zaman gitmeliyim, ne demeliyim, ilk nerden başlamalıyım hiç bilmiyorum. ve derdimin bir başka boyutu daha var....en çok ta bundan rahatsızlık duyuyorum.. belki kınayacaksınız ama nolur anlamaya çalışın DUA EDEMİYORUM KIZLAR. NE ZAMAN DUA ETMEYE KALKSAM SANKİ DUA ETSEM DAHA ÇOK OLMAYACAKMIŞ GİBİME GELİYOR. NASIL BİR HİS ANLAMADIM. DUADAN DA UZAKLAŞTIM AÇIKÇASI.. ALLAHIM GÜNAH YAZMASIN..OFF ÇOK FENAYIM
arkadaşım senin yazını beğendim ama negatif puan verdiniz falan yazdı. kusura bakma yanlış anlama
ah canım ya öyle düşünme hepsi vesvese neden dua edince olmasın ki asıl çok dua etmeli ve rabbimden istemeliyiz rabbim sana da bana da tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar versin yaşamayan başına gelmeyen asla anlayamaz anlamıyorlar da zatensorun ne canım doktora hiç gitmedin mi?bak ben 2 aşılama yaptırdım ve bugün olumsuz sonuç aldım ama demek ki hakkımda böyle hayırlıymış yapacak birşey yok elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış.....bunları yaşayan birisi olarak kendini o kadar dinleme canım bende senin gibiyim ama kendimi o kadar dinlemiyorum artık ağlıyorum üzülüyorum ama elimizden gelen bir şey yok dua edeceğiz bol bol....rabbim hepimize dayanma gücü ve hayırlı evlatlar versin tez vakitte(amin)
konu açıp çekip gittiğimi sanmayın kızlar. gözlerimden yaşlar aktığı için banyoya koşuyorum arada eşim görmesin diye. bu arada da çıkış yapıyorum okumasın diye. çünkü o da bu durumuma çok üzülüyor. o benden daha rahat. benim anlamadığım şey hani diyorsunuz ya artık istemeyi bırakanlar hamile kalıyor diye. bunu nasıl yapar ki bir insan. istemeyi nasıl bırakacağım. benim aklımdan çıkmıyor ki. bunu başarabilsem belki ben de hamile kalırım
konu açıp çekip gittiğimi sanmayın kızlar. gözlerimden yaşlar aktığı için banyoya koşuyorum arada eşim görmesin diye. bu arada da çıkış yapıyorum okumasın diye. çünkü o da bu durumuma çok üzülüyor. o benden daha rahat. benim anlamadığım şey hani diyorsunuz ya artık istemeyi bırakanlar hamile kalıyor diye. bunu nasıl yapar ki bir insan. istemeyi nasıl bırakacağım. benim aklımdan çıkmıyor ki. bunu başarabilsem belki ben de hamile kalırım
amin canım hepimize.. bizim sorunumuz şuan ben de bilmiyorum canım. eşimin sperm testi normal çıktı. bende de kist falan hiç bir şey çıkmadı. adetlerim de çok düzenli.doktorun bize tek söylediği 'zamanını bekliyor' oldu. ama açıkçası gittiğimiz doktor çok ayrıntılı ilgilenmedi. sadece sperm testi istedi ve bende kist falan görmediğini söyledi. iyi bir doktor araştırıp buldum aslında ama daha gitmedim. ne zaman gitmeliyim ve ilk ne yaptırmalıyım hiç bilmiyorum ki ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?