isyan değil amaa :(((((((((

herkesin bana ne kadar karamsarsın dediği günler daha 15 20 gün öncesi canım. tedavim devam ediyor ilşkiler devam ediyor bebek yolunda elimden gelen apıyorum ama kendimi üzmüyorum her doktor kontrolünden ağlayarak çıkardım 10 aydr bugün ilk defa ağlamadım nasip dedim. içimizdeki ateş çok fena yakıyor canım. şuan düşünsem gene üzülürüm ağlarım emin ol ama düşünmüyorum aklıma gelince benmde birgün bebeğim olacak diyorum. sen ne kadardır istiyorsun canım ne kadarlık evlisin

Yazılanları okuyunca ben mi yazdım acaba bunları dedim aynı durumdayız gribim ama ilaç içemiyorum çocuklara oyun oynatırken bile aklımda acaba hamilemiyimdir sorusu offf offf 😔😞

benim haziranda 3 yıl olacak canım evliliğim ama bebek istediğimiz 1 yıl oldu. o zaman hiç düşünme canım hatta okuma bile bu yazıları :) ne güzel kontrol etmişsin kendini

Yazılanları okuyunca ben mi yazdım acaba bunları dedim aynı durumdayız gribim ama ilaç içemiyorum çocuklara oyun oynatırken bile aklımda acaba hamilemiyimdir sorusu offf offf 😔😞

günün her anı aklımda benim de. hatta çok pardon ama ilişkiye girerken bile. ya hamileysem anlamadan zarar verirsek diye :) püff kafayı yedim galiba

ah ah bu hallerimiz hepimizin aynı ((( geçen ay hayatımın en berbat gribini atlattım bir hafta süründüm resmen ama ilaç içemedim acaba diye.

benim haziranda 3 yıl olacak canım evliliğim ama bebek istediğimiz 1 yıl oldu. o zaman hiç düşünme canım hatta okuma bile bu yazıları :) ne güzel kontrol etmişsin kendini

şuan yazdıkarıma düşücelerime bende şaşıyorum walla :) inşallah rabbm bekletmez daha fazla da verir bebeklerimizi ):)))))))))) darısı başına canım umut etmede :)

he birde beni adet olunca görmek lazım kesin berbat olurum ama onu biliyorum bugünlerin acısı o gün çıkar

Aslinda hic düşünmeseniz daha çabuk hamile kalırsınız ben ilk bebegimi istedigimde 8 ay boyunca istedigim halde hiç problemim olmadigi halde hamile kalamadim artik istemiyorum dedim nasilsa olmuyo diye kafama asla bebek ve hamilelik fikri getirmedim ve o ay hamile kaldim hayatinizi kisitlamayin tadini çıkarın merak etmeyin hoplayip ziplamak adetiniz gecikmeden bebeginize zarar vermez ilaclarda ayni sekilde ben hamile kaldigim ay bi poset ilac almistim doktorum ya hep ya hic demisti zarar verse duserdi dedi allahima sukur saglikli bi oğlum oldu içinizi ferah tutun...

canım bir de kullandınmı bilmiyorum ama ovulasyon testleri var.ben onlardan kullanmıştım.yumurtlama nın olduğu günü kesinleştiriyorsun.ben kullandığım ay hamile kaldım.bunu söylediğim arkadaşım da kullandı.ve o da hemen hamile kaldı.onun bebeği de 1 aylık.bunu senin bi rahatsızlığın olmadığı için yazıyorum canım.ben hamile olduğumda çocukları da kucağıma oturttum.hemen düşmez bebek korkma..düşün 4 5 çocuğun olsa nasıl koruycaksın kendini eğilceksin de kalkıcaksın da gerekirse zıplıcaksın da.şimdi sen hayatını ona endekslemişsin.kendini rahat bırak.Allaha bol bol dua et..

ilaç alma konusunda kendimi rahatlatabilsem en güzeli o olur benim için. çünkü çok fena grip oluyorum ve çok uzun sürüyor. keşke ben de sizin gibi hamile kalabilsem ve tüm isteyen arkadaşlar...

ovulasyon testini sadece bir defa aldım canım. 1 paketin içinde 2 adet vardı. birini hesapladığım yumurtlama tarihimden 1 gün önce yaptım. diğerini tam yumurtlama günümde yaptım. yani ben öyle zannediyorum. ikisinde de negatif çıktı. bende bu tetlerin güvenilir olmadığını düşünüp bir daha almadım açıkçası. sen kaç gün kullandın?

Şayet doktora gitmediyseniz ilk işiniz doktora gitmek olsun. Sorunun ne olduğunu ögrenin ki ona göre tedavi yollarına başlansın bir an önce. Boşu boşuna bekleyerek zaman geçirmeyin. Evlendikten sonra ilk 1 sene korunulmadığı halde hamilelik olmuyorsa doktora gidilmelidir. Üstelikte eşinizden kaynaklı bir durumda olabilir. Zaten doktora gittiğinizde eşinizden de test isteyecekler. İlaç alma konusuna gelince,ilk 3 ay alınan ilaçlarda bebeğe etkisi olmuyor diye biliyorum. Bir sürü kadın hamile olduğunu bilmeden çeşitli ilaçlar kullanmıştır. Hamilelik belirtilerine gelince, zaten hamile kalır kalmaz bulantılar başlamıyor, daha sonra başlıyor. Zaten o arada da genelde hamile olduğunu insanlar öğrenmiş oluyor.

teşekkür ederim yorumun için. bunların cevabını yazdım . eşime de test yaptırdık. ikimizde de sorun olmadığını söyledi doktor. aslında belirtilerin hemen başlamadığını biliyorum ama malesef elimde olmadan kendimi dinliyorum hatta şuanda da göğüslerim hassaslaşmış gibi hissediyorum mesela :)

canım ben kullandım hatta bi araştırıyım evde vardı ismini yazarım sana:))ben 2 kutu kullandım yani 4 tane ve pozitifi yakaladım .o ay hamileydim:)hatta arkadaşımda kullandığı ay hamile kaldı.yani tesadüfmüydü bilemiyorum tabii ama ben ce pozitif bulana kadar kullan canım inşallah hayırlısıyla seninde bi bebişin olur.ama bak hamile kalırsan bu kadar takıntılı olma .rahat bırak kendini.

Bence kendini bu düşünceden acil uzaklaştırman lazım bebek sahibi olmak istiyorsan. Bu stresin hamile kalmamana en büyük engel, eğer başka bir sorun çıkmadıysa testlerinizde falan..

doğru zamanda hayırlısıyla demek lazım..
tabi iste, isteyeceksin de.. ama bu kadar takıntı haline getirme.
bu konuda takmayı bırakan insanlar, en azından oluruna bırakanlar hamile kalıyor. çok okuduk burada "tam vazgeçmişken, tam ümidi kesmişken.." diye başlayan yazıları.
hayırlısıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…