- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
sen kararlı davranmayı başarmışsın anladığım kadarıyla. ben de o duruma gelebilir miyim acaba? istememek için, içimdeki ateşi soğutması için Allah a dua edebilecek miyim hiç bilmiyorum canım. ben şuan sadece istemeye odaklanmışım galiba. senin gibi umutlu olabilmeyi çok isterdim
herkesin bana ne kadar karamsarsın dediği günler daha 15 20 gün öncesi canım. tedavim devam ediyor ilşkiler devam ediyor bebek yolunda elimden gelen apıyorum ama kendimi üzmüyorum her doktor kontrolünden ağlayarak çıkardım 10 aydr bugün ilk defa ağlamadım nasip dedim. içimizdeki ateş çok fena yakıyor canım. şuan düşünsem gene üzülürüm ağlarım emin ol ama düşünmüyorum aklıma gelince benmde birgün bebeğim olacak diyorum. sen ne kadardır istiyorsun canım ne kadarlık evlisin
Yazılanları okuyunca ben mi yazdım acaba bunları dedim aynı durumdayız gribim ama ilaç içemiyorum çocuklara oyun oynatırken bile aklımda acaba hamilemiyimdir sorusu offf offf 😔😞
Yazılanları okuyunca ben mi yazdım acaba bunları dedim aynı durumdayız gribim ama ilaç içemiyorum çocuklara oyun oynatırken bile aklımda acaba hamilemiyimdir sorusu offf offf 😔😞
benim haziranda 3 yıl olacak canım evliliğim ama bebek istediğimiz 1 yıl oldu. o zaman hiç düşünme canım hatta okuma bile bu yazıları :) ne güzel kontrol etmişsin kendini
benim haziranda 3 yıl olacak canım evliliğim ama bebek istediğimiz 1 yıl oldu. o zaman hiç düşünme canım hatta okuma bile bu yazıları :) ne güzel kontrol etmişsin kendini
sen kararlı davranmayı başarmışsın anladığım kadarıyla. ben de o duruma gelebilir miyim acaba? istememek için, içimdeki ateşi soğutması için Allah a dua edebilecek miyim hiç bilmiyorum canım. ben şuan sadece istemeye odaklanmışım galiba. senin gibi umutlu olabilmeyi çok isterdim
Rabbim size bağışlasın inşallah yavrunuzu canım.demek ki bebeğinin bu dünyada rızkı varmış ki korumuş Allah.okulda çocuklarla ilgili bir çok şey oluyor sende biliyorsun.kucağına alman gerektiği bile oluyor. ama dediğim gibi son 1 yıldır herşeyimi kısıtladım malesefsağol duaların için..
he birde beni adet olunca görmek lazım kesin berbat olurum ama onu biliyorum bugünlerin acısı o gün çıkar
Aslinda hic düşünmeseniz daha çabuk hamile kalırsınız ben ilk bebegimi istedigimde 8 ay boyunca istedigim halde hiç problemim olmadigi halde hamile kalamadim artik istemiyorum dedim nasilsa olmuyo diye kafama asla bebek ve hamilelik fikri getirmedim ve o ay hamile kaldim hayatinizi kisitlamayin tadini çıkarın merak etmeyin hoplayip ziplamak adetiniz gecikmeden bebeginize zarar vermez ilaclarda ayni sekilde ben hamile kaldigim ay bi poset ilac almistim doktorum ya hep ya hic demisti zarar verse duserdi dedi allahima sukur saglikli bi oğlum oldu içinizi ferah tutun...
canım bir de kullandınmı bilmiyorum ama ovulasyon testleri var.ben onlardan kullanmıştım.yumurtlama nın olduğu günü kesinleştiriyorsun.ben kullandığım ay hamile kaldım.bunu söylediğim arkadaşım da kullandı.ve o da hemen hamile kaldı.onun bebeği de 1 aylık.bunu senin bi rahatsızlığın olmadığı için yazıyorum canım.ben hamile olduğumda çocukları da kucağıma oturttum.hemen düşmez bebek korkma..düşün 4 5 çocuğun olsa nasıl koruycaksın kendini eğilceksin de kalkıcaksın da gerekirse zıplıcaksın da.şimdi sen hayatını ona endekslemişsin.kendini rahat bırak.Allaha bol bol dua et..
hayır gerçekten öyle yapma madem başlattın bu durumu devam ettir. bana da bak sanki ben farklıyım bi de akıl veriyorum :) inşallah adet olmazsın
Şayet doktora gitmediyseniz ilk işiniz doktora gitmek olsun. Sorunun ne olduğunu ögrenin ki ona göre tedavi yollarına başlansın bir an önce. Boşu boşuna bekleyerek zaman geçirmeyin. Evlendikten sonra ilk 1 sene korunulmadığı halde hamilelik olmuyorsa doktora gidilmelidir. Üstelikte eşinizden kaynaklı bir durumda olabilir. Zaten doktora gittiğinizde eşinizden de test isteyecekler. İlaç alma konusuna gelince,ilk 3 ay alınan ilaçlarda bebeğe etkisi olmuyor diye biliyorum. Bir sürü kadın hamile olduğunu bilmeden çeşitli ilaçlar kullanmıştır. Hamilelik belirtilerine gelince, zaten hamile kalır kalmaz bulantılar başlamıyor, daha sonra başlıyor. Zaten o arada da genelde hamile olduğunu insanlar öğrenmiş oluyor.
inşllah canım dua ediyorum kimse adettt olmasınnnnn kampanya falan yapalım :) elimizde olsa keşke dimi:)))
ovulasyon testini sadece bir defa aldım canım. 1 paketin içinde 2 adet vardı. birini hesapladığım yumurtlama tarihimden 1 gün önce yaptım. diğerini tam yumurtlama günümde yaptım. yani ben öyle zannediyorum. ikisinde de negatif çıktı. bende bu tetlerin güvenilir olmadığını düşünüp bir daha almadım açıkçası. sen kaç gün kullandın?
bebek istiyoruz ama olmuyor... ve bu benim bütün hayatımı etkiiyor...
her ay belki hamileyimdir de birşey olur diye en ufak bişey bile kaldırmıyorum. basit gibi görünüyor ama inan çok sıkıcı. her şeye eşimi çağırıyourm yapması için..
zaten hassas bir bünyem var bir ayın yarısı soğuk algınlığı-grip ile geçiyor. ama ben belki hamileyimdir diye en hafif bir ilacı bile içmiyorum. resmen kendime işkence yapıyorum.. gribimi en dibine kadar yaşıyorum yani. portakal suyu ile geçirmeye çalşıyorum..
adet oluyorum.. (ki benim adetlerim iğne veya serum olmadan atlatamayacağım derecede ağrılı geçer.) belki hamieyimdir de üstüne görüyorumdur diye ağrı kesici bile almadan o dayanılmaz acıyı çekiyorum. mecburen işyerimden 2 gün rapor alıyorum evde yatarak acı çekiyorum.
çocukları 23 nisana hazırlıyorum.. atlamalı zıplamalı bir dans seçtik.. bunu bile tam olarak gösteremiyorum çocuklara belki hamileyimdir diye...
böyle işte hayatımı yarım yamalak yaşıyorum... bunar sadece özet..
arada bir gelen ağlama krizlerim de cabası.
bir de tabi adet olunca onun verdiği bir üzüntü..
kızlar ben ne yapacağım? böyle yaşanır mı? isyan değil aslında Allah'ım biliyor ama ne desem ne yapsam bilmiyorum ki..
ah şu stres bir çıksa zaten hayatımızdan.. canım senin durumuna da üzüldümama işte benim adetlerim çok normal olduğu halde benim de olmuyor vardır Allah ın bir bildiği artık ne diyelim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?