• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isyan ediyorum ne zamandan beri tecavuzculeri kollamak moda oldu!!!

tecavüz bebeklerine bile, kadının psikolojik, sosyolojik durumuna bakmadan, istenilmeyen bir gebelik oldugu halde, sadece devlet olarak ben bakarım diyen bir zihniyet var oldugu sürece artık hiç bir şeye bişey diyemiyorum..

ben hep şeyi istemişimdir,hapisteki bütün insanlar serbest bırakılabilir...hepsi affa uğrayabilir...ama tecavüz cinayetten büyük bir suçtur.
tecavüzcüler asla affedilmesin...
bunun pişmanlığı yok çünkü,geri dönüşü yok,bir insanı öldürürsen,o ölür hayatı biter onun için sonrası yok...
ama tecavüz öldürmeden bin kere öldürür...

tecavüze uğrayan çocuklar bunun izlerini hayat boyu taşırlar,tecavüze uğrayan kadınlar da öyle...devam etmeye çalışsalar da hep beyinlerinde kalplerinde koca bir leke taşırlar,unutamazlar.

tecavüzler onu yasal gösteren,ona kılıf uyduran zihinlerin ürünüdür...gerçek insan gerçek erkek karşısındaki kendisinden güçsüzle,kendisine karşı koyamayacak varlıkla "insanla,hayvanla,çocukla" vs.olmayı onuruna yediremez...bu sapıklıktır,bir kişinin bedenine ondan izin almadan dokunmak hak ihlalidir...

zihniyete bakmanız için bir kaç haber:
"Dekolte giyene tecavüz ederler"-HABERTÜRK

Pippa Bacca'nın katiline ceza indirimi CNNTurk.com

bu da hayatımda beni en çok etkilemiş olan haberlerdir

Hrriyet - Utanmaz baba

Hrriyet - 17 aylk bebee tecavz edilmi

o 17 aylık bebeğe tecavüz eden sapık yaratığın gözlerini çay kaşığıyla oyarak gebertmişlerdi hapiste.yapanlardan Allah razı olsun

ya hani bir belediye başkanı kürtaj meselesinde bi laf etmişti ya ' tecavüze uğrayan kendini öldürsün bebeğini değil' diye. ya düşünüyorum ne oluyor insanlara ? erkek egemen anlayışta her zaman bir mağdureyi içten içe suçlama durumu vardır ama dile getirip de söylemezlerdi en azından. en basiti ' çalma kapımı çalarlar kapını ' diye düşünür kendi yakınlarının da başına gelir diye korkar susarlardı. artık böyle bir şey de yok Allah korkusu da yok yani.

biizim memlekette bir hikaye anlatmışlardı doğru mudur değil midir araştırmadım. cumhuriyetin kurulduğu senelerde bir adam bizim memlekette yaşlı bir kadına tecavüz ederken yakalanmış halk tarafından linç edile edile öldürülmüş ve ne askerler ne devlet tarafından linç edilenlere ceza da verilmemiş linç etmelerine engel de olunmamış. arkadaşın bahsettiği amerikalı baba gibi. şimdi artık neredeyse tecavüze uğrayanlar tecavüzcüleri taciz ediyorlar diyecekler. sonumuz kötüye gidiyor Allah bir bela bir felaket verecek de öyle mi akıllanacak insanlar

Bende bundan korkuyorum. Tecavüz eden her insanın allah cezasını versin.
Ama bayanlarda dikkatli olsun biraz. Geçen gün eşimle taksime gittik. İş bankasının önünde bir kadın oturmuş yarım karış etek üzerinde göğüs dekolteli bir bluz gelene geçene 1 lira versene aşkım bira alcam falan diyor. Sakın yanlış anlamayın bu kadaın bunu hak ediyor falan demiyorum ama kendimize gelelim.

ben bu tarz haberleri, haber sitelerindeki yorumları okumadan geçiyorum. Gerçekten BİR İNSAN olarak çok canımı acıtıyor çünkü

insanların bu kadar duyarsız ve AŞAĞILIK olması beni çok üzüyor, Evet aşağılık onlar, tecavüz gibi bir sucun altına "amaa..." diye başlayan bir cümle kurulabilir mi?

yaşama hakları ellerinden alınsın, bir an önce Allah'ın o hiçbirşeye benzemeyen gazabına nail olsunlar

sokakta yanımızdan gecen, otobüste yan yana oturdugumuz insanların onlardan biri olmadığı ne malum?

aynı havayı soludugumuzu düşününce bile ürperiyorum, tiksiniyorum

ben hep şeyi istemişimdir,hapisteki bütün insanlar serbest bırakılabilir...hepsi affa uğrayabilir...ama tecavüz cinayetten büyük bir suçtur.
tecavüzcüler asla affedilmesin...
bunun pişmanlığı yok çünkü,geri dönüşü yok,bir insanı öldürürsen,o ölür hayatı biter onun için sonrası yok...
ama tecavüz öldürmeden bin kere öldürür...

tecavüze uğrayan çocuklar bunun izlerini hayat boyu taşırlar,tecavüze uğrayan kadınlar da öyle...devam etmeye çalışsalar da hep beyinlerinde kalplerinde koca bir leke taşırlar,unutamazlar.

tecavüzler onu yasal gösteren,ona kılıf uyduran zihinlerin ürünüdür...gerçek insan gerçek erkek karşısındaki kendisinden güçsüzle,kendisine karşı koyamayacak varlıkla "insanla,hayvanla,çocukla" vs.olmayı onuruna yediremez...bu sapıklıktır,bir kişinin bedenine ondan izin almadan dokunmak hak ihlalidir...

zihniyete bakmanız için bir kaç haber:
"Dekolte giyene tecavüz ederler"-HABERTÜRK

Pippa Bacca'nın katiline ceza indirimi CNNTurk.com

bu da hayatımda beni en çok etkilemiş olan haberlerdir

Hrriyet - Utanmaz baba

Hrriyet - 17 aylk bebee tecavz edilmi

Su hürriyetin haberleri kanımı dondurdu resmen :(
İnsan olmaktan utandım bunlar yüzünden.
Allah o Anneninde belasini versin, kocasi kizina tecavüz ediyor ve o sadece tartismakla
yetiniyor.
Ya bunlar ruh hastasi, ben bela okumam ama bunlara
Okurum.
İki dünyada yansin pislikler.
Hem sapik hem katiller. Allah bildigi gibi yapsın.

dışarı çıkarken o kadar çok korkuyorum ki :26:,

bırakın gece çıkmayı gündüz çıkarken bile arkamı önümü kolaçan ederek yürüyorum..

çok korkuyorum böyle olayları duydukça çevremde gördükçe başıma gelirse diye ...

başkasının başına geldiğinde kendimi harap ediyorum..

allahım böyle insanları nasıl biliyorsan öyle yap :47::47::47:

biizim memlekette bir hikaye anlatmışlardı doğru mudur değil midir araştırmadım. cumhuriyetin kurulduğu senelerde bir adam bizim memlekette yaşlı bir kadına tecavüz ederken yakalanmış halk tarafından linç edile edile öldürülmüş ve ne askerler ne devlet tarafından linç edilenlere ceza da verilmemiş linç etmelerine engel de olunmamış. arkadaşın bahsettiği amerikalı baba gibi. şimdi artık neredeyse tecavüze uğrayanlar tecavüzcüleri taciz ediyorlar diyecekler. sonumuz kötüye gidiyor Allah bir bela bir felaket verecek de öyle mi akıllanacak insanlar

Doğru mudur araştırmadım demişsinizde, bu tamamen doğru bir bilgidir. Sadece sizin memlektte değil tüm yurtta bu böyleydi. Aslına bakarsanız istiklal mahkemelerinin kuruluş amaçlarından biri ve baktığı konulardan biride budur. Şimdi her ne kadar farklı anlatılsa da.

Cumhuriyet döneminde askerden kaçıp, evi erkeksiz kalan çoluk çocuğu, eşi askere giden kadınların malına, mülküne, ırzına göz dikenler hep cezalandırıldı. Cezalandıranlar ise suçsuz bulundu.

Doğru mudur araştırmadım demişsinizde, bu tamamen doğru bir bilgidir. Sadece sizin memlektte değil tüm yurtta bu böyleydi. Aslına bakarsanız istiklal mahkemelerinin kuruluş amaçlarından biri ve baktığı konulardan biride budur. Şimdi her ne kadar farklı anlatılsa da.

Cumhuriyet döneminde askerden kaçıp, evi erkeksiz kalan çoluk çocuğu, eşi askere giden kadınların malına, mülküne, ırzına göz dikenler hep cezalandırıldı. Cezalandıranlar ise suçsuz bulundu.

şuan olmasını en çok istediğim şeylerden biri belkide istiklal mahkemelerii...ama bu ellerde değil...:20:şu adalet sistemiyle Allah korusun

mağdur ölür diğeri sefasını sürer..:50:

bu konuda caydırıcı olan tek ceza linç edilmek

hele o küçük çocuklara tecavüz edenler var ya , onların hepsini toplayıp birbirine zorla tecavüz ettireceksin, sonra salacaksın milletin içerisine

insanlık dışı mı bu söylediklerim? İyi de bunları yapan insan değil ki onların yaşama hakkından söz edelim!

Ahmet, Dilruba ve Türkan'ı hatırlayın, bayramda kaybolmuşlardı. Tecavüze uğrayıp tek tek öldürdü hepsini. Sonra ifadesinde ne dedi: "İkisi hemen canını verdi ama büyük olanını öldürürken çok zorlandım":14:

günlerce ağlamıştık her birimiz, ama değişen tek şey var. O da; bu haberler çoğaldıkça topluma normal gelmeye başladı

en acısı da bu zaten

hele o küçük çocuklara tecavüz edenler var ya , onların hepsini toplayıp birbirine zorla tecavüz ettireceksin, sonra salacaksın milletin içerisine

insanlık dışı mı bu söylediklerim? İyi de bunları yapan insan değil ki onların yaşama hakkından söz edelim!

Ahmet, Dilruba ve Türkan'ı hatırlayın, bayramda kaybolmuşlardı. Tecavüze uğrayıp tek tek öldürdü hepsini. Sonra ifadesinde ne dedi: "İkisi hemen canını verdi ama büyük olanını öldürürken çok zorlandım":14:

günlerce ağlamıştık her birimiz, ama değişen tek şey var. O da; bu haberler çoğaldıkça topluma normal gelmeye başladı

en acısı da bu zaten

evet katılıyorum haberler çoğaldıkça herkez tarafından benimsenen birşey oldu..:50:

en acısı da bu zaten

aynen katiliyorum "O da; bu haberler çoğaldıkça topluma normal gelmeye başladı"

en acısı da bu zaten

aynen katiliyorum "O da; bu haberler çoğaldıkça topluma normal gelmeye başladı"

Kadınlar kıskançtır. Birbirlerini çekemezler. İki kadın arkadaş aynı kişiyle sevgili olur ama iki erkek arkadas bunu yapar mı? nadirdir...

iki erkek arkadaşınn aynı kişiyle kadınların olduğundan daha az sevgili olduğunu savunabilecek kadar çok erkek tanıdınız mı çok merak ettim doğrusu şimdiii :23:

Olay günü üzerinizde ne vardı sanığı tahrik mi ettiniz,

Mağdur zaten bakire değil, sanığın cezası indirilebilir,

Olay sırasında mağdur bağırmamıştır, demek ki rızası vardır,

13 yaşındaki NÇ 26 kişiyle rızasıyla ilişkiye girmiştir gibi binlerce örneği arka arkaya sıralayabileceğimiz bir adalet sistemimiz varken çok da umutlu değilim açıkçası

Bunları öldürmeyeceksin, fiziksel hadım yasası çıkacak ve fişlenecekler, alnının ortasından mühürleyeceksin, iğrenç bir tecavüzcü pislik olduğu her yerde bilinecek. Ömrünün sonuna kadar insanların verdiği vergilerle yapılan hiç bir kamu hizmetinden yararlanamayacak. İtilip kakılacak ömür boyu, kendi kendini öldürene kadar psikolojik baskı altında yaşayacak. Off alamıyorum hırsımı, dengemi bozuyor bu pislikler

"AHMET, DİLRUBA, TÜRKAN"

Ne çok terk edenler var ömrümüzde. Terk ettirilen. Ne çok dost sandığımız insanlar var çevremizde. Ne çok riyakâr yüzler.

Sizleri de aldılar elimizden çocuklar. Sizlerin gülüşlerini de. Ağlamalar bıraktınız bize ağırlığınızdan daha da ağır. Üçünüzün bakışlarında ki huzuru başka hangi resimlerinizle taşısak ki yüreğimize.

Size uzanan ellerin hükmü kalmasa yeryüzün de. Karıncayı dahi incitecek takat kalmasa hücrelerinde. Yağmur bulutlarını hediye ettiniz günlerimize, gönlümüze.

Dağlanan yüreğimizde pamuk şekeri tutan pamuk gibi elleriz konaklar. Gelmez yarınlarınız vardır. Gelmez geleceğiniz. Umut var ses hep sizi çağırdı gün düşümüze. Hep siz konaklardınız gönül misafirhanemizde. Hep size ayarlandı okul saatleri. Hep sizinle başlandı kahvaltıya. Çikolata sürdü belki anneleriniz sizin için birer dilim ekmeğe ve yerleştirdi yemek masasında ki tabağınıza.

Baloncu amca sizin için hep üç adet balon ayırdı. Gökyüzünde umudun sıcaklığını hissetmek için, sonsuza uçurabilin diye.

Bakkal amca gofretlerinizi, cipslerinizi, sevdiğiniz şekerlemeleri ayırdı sınav sonraları başarılarınızın ödülü olsun diye.

Okul sıralarınıza en güzel kokan çiçekler bırakıldı sizler koklayabilin diye.
Mahalle aralarında oynanan oyunlarda sizin sıranız geldi çocuklar. Seksek atlarken, yakan top oynarken, kör ebede de, saklambaçta da hep sıranız geldi çocuklar. Oyunlar sizi bekler.

Ya siz kimleri beklediniz duyuramadığınız çığlığınızla size uzanamayan bizlerin ellerini mi?
Ahmet, Dilruba, Türkan sizinle birlikte parçalandı yürekler. Gömüldü acımasızın elleriyle kara toprağa.
Şeker tutan ellerinizle şeker kaplı günleriniz olacakken, böylesi acı ve hazin bayramları yaşatmamalıydınız bize çocuklar yaşatmamalıydınız.

Daha nice! Ahmet’ler, Dilruba’lar, Türkan’lar gelecek nice evlerin çocuk odasına ve onlar sizin için uçuracaklar balonları ruhlarınızla birlikte huzura uçabilsinler diye.

Hiçbir caninin elleri, ellerinin gölgeleri dahi uzanmasın çocuklarımızın yanına. Pamuk şekerlerini yiyip, top peşinde koştursun, evcilik oynasınlar korku nedir bilmeden çocuklarımız.

ALINTI

bizim mahallede çocuklar kandillerde kandil tebriği için kapı kapı dolaşıyorlar öyle korkuyorum ki. kapımı çaldıklarında hemen evinize gidin dolaşmayın çocuklar diyorum masum masum bakıyorlar onlara nasıl söyleyeceksin ki '' yavrum Ahmet, Türkan, D,lruba da sizin gibi çocuk hevesiyle tebriğe gitmişlerdi '' diye. :( söyleyemiyorum da sert çıkışıp çabuk eve gidin diyorum.

Mardin'de 2003'te 12 yaşındaki N.Ç.'nin, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 31 kişinin tecavüzüne uğradığı gerekçesiyle açılan davada, sanıklar hakkında verilen kararın gerekçesi tamamlandı.

Gerekçeli karara göre, N.Ç., istemediği kişiyle beraber olmayabilirdi ve eyleminin ahlâki kötülüğünün farkındaydı.

Kadınların "iffetsiz hayatı"
Milliyet gazetesinin haberine göre, para karşılığında N.Ç. ile ilişkiye giren aralarında asker, memur, esnaf ve öğretmenlerin de bulunduğu sanıklar hakkında verilen kararda, N.Ç. ile birlikte olan erkeklere hafif, N.Ç.'yi satan iki kadına daha yüksek ceza verilmesine "iki kadının iffetsiz hayatı" gerekçe gösterildi.

Gerekçeli kararda, iki kadına iyi hal indirimi yapılmaması konusunda, "İki kadının duruşmadaki olumsuz tavırları, kendi yaşadıkları iffetsiz hayatı 13 yaşında bir çocuğa da yaşatmak şeklinde gözüken olumsuz tutum ve davranışları göz önüne alınarak haklarında takdir indirimi yapılmamıştır" denildi.

Erkek sanıklara, cezaların alt sınırdan verilmesi konusunda ise N.Ç.'nin bir kişiyle istemediği için beraber olmadığı gibi örnekler sıralandı. Kararda, Adli Tıp Kurumu'na göre, eyleminin ahlaki kötülüğünün farkında olan N.Ç.'nin para kazanmak için fuhuş yaptığı, manevi yönden olanlara karşı çıkabileceği belirtildi. Kararda, N.Ç. ile ilişkiye giren erkeklerin eyleminin iffetli olup olmadığı konusunda ise yorum yapılmadı.

Çok net gördük N.Ç. davasında ülkemizde kadının yerini.Bu dava aslında Türkiyedeki kadın-erkek eşitsizliğinin göstergesidir bana göre.
Eekekleri korumak için 13 yaşındaki bir çocuğun cinsel ilişkideki rızasından bahsedebilen yargı organlarımız var malesef.Bahsedilen çocuk poposunun üzerine oturabilmek için 4 kez ameliyat oluyor ve mahkeme çocuğun bu acılara isteyerek katlandığına hükmediyor.Yazıklar olsun.

Ülkenin hakimleri 15 yaşında 2 kişi tarafından tecavüze uğrayan bir gençkızın tecavüzcülerini serbest bırakır, karara itiraz eden anneye sen de kızIna sahip çıksaydınız derse halkın böyle düşünmesi normal. Hukukta bile bir kızın hatta cocuk sayılabilecek yaşta bir kızın arkadaşlarıyla Park'ta bluşup br bira içmesi, dekolte giymesi, gece dışarıda olması tecavüze uğramasını haklı gösteriyorsa okuyanların öyle yorumlar yapmaları normal.

Back
X