• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isyan ediyorum ne zamandan beri tecavuzculeri kollamak moda oldu!!!

Demek ki hak adalet hukuk yok artik, en iyisi olurda basimiza gelirse orman kanunlarini uygulamak olmemek icin oldurmek ...

Kadinlar sanki farkli davraniyor. Su internetten tanisma mevzusunda, ee ne isi vardi adamin yaninda. Gitmeseydi, binmeseydi arabasina, kamyona niye bindi. Insanin bosluga dusmeye hakki yok. Mutlaka duz yoldan gideceksin ama o sapiklar duz yolda da tecavuz ediyor. Hic bir zaman tecavuze haklari yok!!!, genelevdeki kadina bile, nikahli karisina bile hakki yok. Isin baska boyutu kopeklere ve tavuklara bile tecavuz edilen bir ulke Turkiye. Yazik gercekten cok yazik!!! Hadim etmek lazim bunlari kokten cozum.

benim anlamadigim fenerbahce sike davasini bukadar büyütüyorlar günlerce haftalarca haber veriyorlar tecavüzcülerin cezasini bile bukadar düsünmüyorlar hemen sali veriyorlar :19:

kusura bakmayin ama türkiye icin futbol kadinlarin kizlarimizin veya insanimizin canindan daha kiymetli.

Mardin'de 2003'te 12 yaşındaki N.Ç.'nin, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 31 kişinin tecavüzüne uğradığı gerekçesiyle açılan davada, sanıklar hakkında verilen kararın gerekçesi tamamlandı.

Gerekçeli karara göre, N.Ç., istemediği kişiyle beraber olmayabilirdi ve eyleminin ahlâki kötülüğünün farkındaydı.

Kadınların "iffetsiz hayatı"
Milliyet gazetesinin haberine göre, para karşılığında N.Ç. ile ilişkiye giren aralarında asker, memur, esnaf ve öğretmenlerin de bulunduğu sanıklar hakkında verilen kararda, N.Ç. ile birlikte olan erkeklere hafif, N.Ç.'yi satan iki kadına daha yüksek ceza verilmesine "iki kadının iffetsiz hayatı" gerekçe gösterildi.

Gerekçeli kararda, iki kadına iyi hal indirimi yapılmaması konusunda, "İki kadının duruşmadaki olumsuz tavırları, kendi yaşadıkları iffetsiz hayatı 13 yaşında bir çocuğa da yaşatmak şeklinde gözüken olumsuz tutum ve davranışları göz önüne alınarak haklarında takdir indirimi yapılmamıştır" denildi.

Erkek sanıklara, cezaların alt sınırdan verilmesi konusunda ise N.Ç.'nin bir kişiyle istemediği için beraber olmadığı gibi örnekler sıralandı. Kararda, Adli Tıp Kurumu'na göre, eyleminin ahlaki kötülüğünün farkında olan N.Ç.'nin para kazanmak için fuhuş yaptığı, manevi yönden olanlara karşı çıkabileceği belirtildi. Kararda, N.Ç. ile ilişkiye giren erkeklerin eyleminin iffetli olup olmadığı konusunda ise yorum yapılmadı.

Çok net gördük N.Ç. davasında ülkemizde kadının yerini.Bu dava aslında Türkiyedeki kadın-erkek eşitsizliğinin göstergesidir bana göre.
Eekekleri korumak için 13 yaşındaki bir çocuğun cinsel ilişkideki rızasından bahsedebilen yargı organlarımız var malesef.Bahsedilen çocuk poposunun üzerine oturabilmek için 4 kez ameliyat oluyor ve mahkeme çocuğun bu acılara isteyerek katlandığına hükmediyor.Yazıklar olsun.

5n1k sunucusu cnntürk te bu haberi yayınlarken bir erkek olarak göz yaşlarına hakim olamamıştı..:14:

akıl alır şey değil gerçekten...nasıl bağım bağım bağımlı bir yargıdır bu akıl almıyor...!!!!

bi ara da kırmızı ruj süren kadın tecavüze davetiye çıkarmıştır diyen mahkeme kararları vardı. o koca koca hakimler o savcılar o kocaman gösterişli cübbelerinin içindeyken fazla mı soyutlanıyorlar gerçek dünyadan merak ediyorum

bizim mahallede çocuklar kandillerde kandil tebriği için kapı kapı dolaşıyorlar öyle korkuyorum ki. kapımı çaldıklarında hemen evinize gidin dolaşmayın çocuklar diyorum masum masum bakıyorlar onlara nasıl söyleyeceksin ki '' yavrum Ahmet, Türkan, D,lruba da sizin gibi çocuk hevesiyle tebriğe gitmişlerdi '' diye. :( söyleyemiyorum da sert çıkışıp çabuk eve gidin diyorum.

Ben de aynı uyarıyı yapıyorum geldiklerinde ama açıklayamıyorsun işte, çocuk aklıyla da anlamıyo
ben annelerini kınıyorum açıkcası, rastlarsam da muhakkak kınadığımı söylüyorum

yani şu var, çocuklar gittikleri kapılarda belki ufak tefek(!) tacize uğruyor ve anlamıyor çocuk aklıyla. Farkında olamıyor nerden bileceğizz?
kime güvenebiliriz ki
yapılabilecek tek kötülük tecavüz değil, başka şeyler de olabilir Allah korusun

Düşünün ki tecavüz edenden çok uğrayanın haksız görüldüğü bir toplumda yaşıyoruz..kadın tecavüze uğruyor bahaneler sıralanıyor hemen..

-o saatte dışarıda ne işi varmış,bak böyle olur işte.aranmış resmen!

-sen öyle açık saçık giyin,erkeklerin nefsini kabart sonra da tecavüze uğradım de!

-kim bilir kadın ne işveler cilveler yaptı ki adamın aklını çeldi!

-vb....uzaaar gider..hatta bununla ilgili atasözlerimiz bile var "dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşinden gitmez" diye..atalarımız bile bu duruma uygun bir kılıf bulmuşlar.bir de işin acı tarafı bu yargı cümlelerini kuranlar erkeklerden çok kadınlar!

peki bende böyle düşünenlere şunu soruyorum,hani onlara göre kadınlar suçlu ya; 3-4,8-9-10 vb... yaşlarında tecavüze uğrayan çocuklarımızın suçu yukarıdakilerden hangisi olabilir,onlarda mı kuyruk salladılar tecavüzcülerine?! evet çok ağır cezalar gelmeli,hadım edilmeli böyle iğrenç yaratıklar.hatta o yabancı ülkedeki gibi tecavüzcü pisliği öldürene de hiçbir ceza verilmemeli..

Mardin'de 2003'te 12 yaşındaki N.Ç.'nin, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 31 kişinin tecavüzüne uğradığı gerekçesiyle açılan davada, sanıklar hakkında verilen kararın gerekçesi tamamlandı.

Gerekçeli karara göre, N.Ç., istemediği kişiyle beraber olmayabilirdi ve eyleminin ahlâki kötülüğünün farkındaydı.

Kadınların "iffetsiz hayatı"
Milliyet gazetesinin haberine göre, para karşılığında N.Ç. ile ilişkiye giren aralarında asker, memur, esnaf ve öğretmenlerin de bulunduğu sanıklar hakkında verilen kararda, N.Ç. ile birlikte olan erkeklere hafif, N.Ç.'yi satan iki kadına daha yüksek ceza verilmesine "iki kadının iffetsiz hayatı" gerekçe gösterildi.

Gerekçeli kararda, iki kadına iyi hal indirimi yapılmaması konusunda, "İki kadının duruşmadaki olumsuz tavırları, kendi yaşadıkları iffetsiz hayatı 13 yaşında bir çocuğa da yaşatmak şeklinde gözüken olumsuz tutum ve davranışları göz önüne alınarak haklarında takdir indirimi yapılmamıştır" denildi.

Erkek sanıklara, cezaların alt sınırdan verilmesi konusunda ise N.Ç.'nin bir kişiyle istemediği için beraber olmadığı gibi örnekler sıralandı. Kararda, Adli Tıp Kurumu'na göre, eyleminin ahlaki kötülüğünün farkında olan N.Ç.'nin para kazanmak için fuhuş yaptığı, manevi yönden olanlara karşı çıkabileceği belirtildi. Kararda, N.Ç. ile ilişkiye giren erkeklerin eyleminin iffetli olup olmadığı konusunda ise yorum yapılmadı.

Çok net gördük N.Ç. davasında ülkemizde kadının yerini.Bu dava aslında Türkiyedeki kadın-erkek eşitsizliğinin göstergesidir bana göre.
Eekekleri korumak için 13 yaşındaki bir çocuğun cinsel ilişkideki rızasından bahsedebilen yargı organlarımız var malesef.Bahsedilen çocuk poposunun üzerine oturabilmek için 4 kez ameliyat oluyor ve mahkeme çocuğun bu acılara isteyerek katlandığına hükmediyor.Yazıklar olsun.
Baştan sona en küçük ayrıntısına kadar "utanç davası" adını hak eden bir olay.Yazık,söyleyecek kelime bulamıyorum.
Ahlak -namus-ahlak-namus diye diye kafayı sıyırmış bir millet işte! Sonuçta ne ahlak kalmış,ne namus,ne hak,ne hukuk,ne insanlık...Yazıklar olsun.
:47: :ssz:

Kadinlar sanki farkli davraniyor. Su internetten tanisma mevzusunda, ee ne isi vardi adamin yaninda. Gitmeseydi, binmeseydi arabasina, kamyona niye bindi. Insanin bosluga dusmeye hakki yok. Mutlaka duz yoldan gideceksin ama o sapiklar duz yolda da tecavuz ediyor. Hic bir zaman tecavuze haklari yok!!!, genelevdeki kadina bile, nikahli karisina bile hakki yok. Isin baska boyutu kopeklere ve tavuklara bile tecavuz edilen bir ulke Turkiye. Yazik gercekten cok yazik!!! Hadim etmek lazim bunlari kokten cozum.

Aynen katılıyorum genel evdeki kadın da tecavüze uğrayabilir ancak ülkemizde maalesef buna tecavüz gözüyle bile bakılmıyor.Kadın hayat kadınıysa direk beraat.Hatta şikayeti bile dikkate alacaklarını sanmıyorum.

Aynen katılıyorum genel evdeki kadın da tecavüze uğrayabilir ancak ülkemizde maalesef buna tecavüz gözüyle bile bakılmıyor.Kadın hayat kadınıysa direk beraat.Hatta şikayeti bile dikkate alacaklarını sanmıyorum.

Tecavuz eden kisi ust seviyede hastadir. Hangisi dogru ki bu da dogru olsun. Bosuna sinir yipratiyoruz.

aslinda su sorunun cevabini bulmaliyiz ki erkeklerin neden kücük cocuklari tecavüz ettigini anlayalim: erkekler neden uckuruna bukadar düskün?

tamam hasta erkekler de var fakat tecavüz eden babalarda var bir baba olarak gördügümüz yada 20 senelik komsumuz var hergün görüsüp konustugumuz?

herkesin savunulmaya hakkı vardır diye bir söz vardı hukukta...ama bence olmamalı,şu suçları hafif göstermek için,meşru göstermek için hiçbir kimse kılını kıpırdatmamalı...ne ceza indirimi ne başka şey ya hadım ya idam...
hayvanlara tecavüz edenlere de çok ağır cezalar verilmeli,onlar hayvan diye savunmasız diye istediklerini yapma hakkı bulmamalı insanlar...
şu tecavüze uğrayan kişiler hakkında "akıl sağlığı bozulmamıştır" diye demeçler veren raporlar yazan kişileri de parçalayasım geliyor...

Ne güzel hukuk sistemimiz var.

Bir yandan bayanlara sezeryan ya da kürtaj konusunda seçim yapma ehliyetini verip vermem konusunda tartışıyoruz.

Bir yandan da 13 yaşındaki "çocuk" un ya da zihinsel engelli bir vatandaşın, yaşadıklarının bilincinde olup "rıza gösterdikleri" için, "erkek" kılığındaki canavarların insanlık dışı eylemlerini haklı çıkarıyoruz.

Sezeryan ya da kürtaj için seçim yapabilme kapasitemiz yok, ama tecavüze uğramayı seçebiliyoruz, hem de reşit değilken, yaşadıklarımızı idrak etmemize engel zihinsel bir problem söz konusuyken!

Baştan sona en küçük ayrıntısına kadar "utanç davası" adını hak eden bir olay.Yazık,söyleyecek kelime bulamıyorum.
Ahlak -namus-ahlak-namus diye diye kafayı sıyırmış bir millet işte! Sonuçta ne ahlak kalmış,ne namus,ne hak,ne hukuk,ne insanlık...Yazıklar olsun.
:47: :ssz:

aynen namuuuusss histerisi yaşayan bir toplum hani nerede namus ? tecavüzcü tecavüz ettiği kadınla evlenirse serbest kalırmış bir zamanlar. iş mazlumlara gelince pek bir namus bekçisi oluyor millet

geçen gün şöyle birşey öğrendim bir dizide geçiyordu gerçek bir hikaye bu; zihin engelli bir kıza tecavüz ediyorlar ve kız bağırmadığı için adamlar suçsuz bulunuyor..Allah aşkına bu kararı veren kişilerin hiç mi meslek ahlakı,vicdani sorumluluğu daha da kötüsü aklı yok!

Son düzenleme:

Bir yandan bayanlara sezeryan ya da kürtaj konusunda seçim yapma ehliyetini verip vermem konusunda tartışıyoruz.

Bir yandan da 13 yaşındaki "çocuk" un ya da zihinsel engelli bir vatandaşın, yaşadıklarının bilincinde olup "rıza gösterdikleri" için, "erkek" kılığındaki canavarların insanlık dışı eylemlerini haklı çıkarıyoruz.

Sezeryan ya da kürtaj için seçim yapabilme kapasitemiz yok, ama tecavüze uğramayı seçebiliyoruz, hem de reşit değilken, yaşadıklarımızı idrak etmemize engel zihinsel bir problem söz konusuyken!

bütün kötü şeyleri biz seçeriz,bütün iyi şeyleri sistem vermiştir zaten...

13 yaşındaki çocuğa uçkur çözen g..t' ların isim listesi sosyal medyada dolaşıyordu bir ara. hemencecik mahkeme kararıyla o yazılar kaldırıldı. neymiş sapıkların kendileri ve aileleri mağdur olurmuş. hayır madem kendisi ceza veremiyor bu devlet bari bıraksın da onurlu insanlar cezalarını versin o da yok

Back
X